שלום לכל חברי הפורום כאן אלי מונסי לתת לכם סיקור מיוחד מההופעה שהתקיימה בחול המועד פסח תשע"ה יצאתי מוקדם ביותר מהבית כדי לא להגיע מאוחר כמו כמה פעמים בעבר בגלל הפקק הנורא שיש לנו בשפע. רב כשהגעתי לאולם כבר מצאתי את חברינו ג'וש שאלתי אותו אם הוא יצלם הוא אמר "לא כי אני רוצה לשבת ולהנות" אני יגיד לכם האמת שהלוואי גם אני יכול לשבת ככה אבל אני לא יכול לעשות את זה לחברי הפורום שלנו. אלי מונסי תבורך מפי עליון על כל מה שאתה עושה במשך שנים לפורום ולחברים! אתם זוכרים דוד פרלמן אמר לי בהופעה אחרונה שזה האחרון שלו? אתם כבר יודעים שהוא הופיע כן לשמחת רבים האמת ששמעתי שהוא יופיע לפני שההופעה התחיל מהסבתה של דוד שישבה בשורה מאחורי.היא סיפרה שבסוכות באמת היה אמור להיות ההופעה האחרון שלו אבל ירחמיאל הפציר בו שישאר במקהלה. הידד לירחמיאל, הידד !!! לידי ישב אמה של אחד הפרחים שגם היה לו סולו "דוד הראל". היה כמה פשלות כמו שאתם יודיעם כבר אני לא צריך לספר לכם כמה מיקרופונים לא עבדו וכו'... לצערנו זה תופעה מוכרת אצל מקהלות , אם כי דווקא לאחרונה היה שיפור ניכר... לא צילמת הרבה תמונות רציתי שיהיה לנו כמה שיותר ווידיאו. זו באמת דילמה :-). בכל אופן איך הצלחת להעלות את התמונות מהמחשב כשאני יגיע לרשימת השירים.זמרים אני יספר משהו שהיה מאחורי הקלעים.. ההופעה התחילה בדיוק 7:45...מה?...אה סליחה 8:10 שעון יהודי עם פתיח של תזמורת "שירינו" אח"כ יואלי קר נכנס והזמין לבמה את "נחת" והוא שר מחרוזת השירים משיח" של פרחי מיאמי "השם מלך" הידוע והשיר "עת רקוד" של שוואקי. יואלי גרינפלד שר גם מחרוזת של שירים התחיל עם שיר שקט "יעלה ויבוא" "רווח" "אדון עולם" אלומני נכנס עם "אשר ברא" מתוך האלבום שיר השמחה ואח"כ שרו "נקדש" (לא צילמתי הפשלה). עכשיו הזמן שכולם חיכו. פרחי מיאמי נכנסו עם השיר "לייבדיג" מהאלבום החדש ביצעו את זה יפה אבל אני אישי לא אוהב השיר הזה...אשמח לשמוע יותר בפירוט את דעתך :-) אח"כ שרו מחרוזת השירים: "דוי הסר" ":מצוה גדולה" "יבוא". זו נראה יותר ויתר התקבעות של מחרוזת חדשה! אח"כ הילדים התיישבו על כיסאות ושרו את "צור ישראל" מתוך האלבום החדש שיר מאוד אהוב עלי. אח"כ נכנסו עם גיטרות ביד ושרו "קול קול". אח"כ שרו "פתחו לי" גם מהאלבום החדש. אח"כ שרו "שמח" מאוד אוהב השיר הזה וכמובן גם הביצוע. הפסקה של "בדיוק" 10 דקות (גם שעון יהודי...) אחרי ההפסקה נכנסו האחים שפירו (לא קשור למרדכי שפירו הידוע לנו שהוא אגב זמר בחתונות) והם שרו מחרוזת של שירים ישנים התחילו עם "אל תירא כי יעשיר איש" "הוריני ה'" וסיימו עם קצבי "השיבה לאדמתך". אח"כ הזמין את מקהלת זמירות ואני יספר מה שהיה מאחורי הקלעים: יום לפני ההופעה ירחמיאל פירסם מי יהיה הזמרים אורחים וביקש ממקהלת זמירות לשיר מחרוזת של פרחי מיאמי, אחד שקט ואחד קצבי. הם החליטו על שיר שקט אבל לא סגרו על שיר קצבי וכמה שעות לפני ההופעה הייתי בבית של המנצח של מקהלת זמירות ידידי "יואל פולצ'ק" (שאגב מגיע לו קרדיט על הווידיאו שיש לי...צילמתי אותם עם המצלמה שלו...)ודיברנו על איזה שיר קצבי הם יכולים לשיר הצעתי לו על שיר מסויים והוא שאל את ירחמיאל וירחמיאל הסכים אז מגיע לי גם קצת קרדיט... כמובן קרדיט ליואל פלצ'וק(שלא שכחנו שהשמעת את שירו בבכורה עולמית בקול חי:) ) ולך!!! עכשיו חזרה להופעה "זמירות התחיל עם השיר מי אדיר (אלבום רווח) וסיפר שפעם הראשונה שהם שרו את השיר הזה היה בחתונה של חנניה ביגון ואח"כ שרו את השיר "קל הכבוד" של בסייתא דשמיא אח"כ 7 ילדים נכנסו ושרו "לא בשמים" מתוך האלבום החדש. אח"כ שרו את " אם אשכחך" (צילמתי גם הפשלה בסוף). אח"כ שרו את השיר "ושם" מתוך האלבום החדש. אח"כ האלומני נכנס שוב ושרו את "בונה בית נאמן" שירחמיאל הלחין לכבוד החתונה של בנו חנניה (לא צילמתי את כל השיר לחסוך בטריה) ואחרי השיר ירחמיאל הכריז השמות של האלומני. אח"כ דוד פרלמן עם יהודה אופנהיימר ושרו השיר באנגלית (לא צילמתי רק בסוף). אח"כ שרו "בשמחה רבה" ואח"כ "אשת חיל". ועכשיו ירחמיאל הכריז השמות של הילדים. וסיימו את הערב עם "אט אט"
תמונות מגיע מיד ואתם יודעים כבר איך לבקש ווידאו נכון? מי שלא יודע אני שולח אך ורק לחברים פעילים בפורום בתנאי שלא מעבירים לאף אחד הפעם יהיה 2 דרכים לקבל הווידיאו דרך אחד לינק פרטי לצפייה ישירה או לקבל לינק להורדה. הבקשה בדרך אליך:-)
אשמח מאוד לקבל תגובות על הווידיאו. בל"נ  ויישר כח גדול על הסיקור!!!
|