|
|
| נשלח ב-22/7/2015 11:23 |
|
| |
| netson כתב: |  | | מיאמוש - אני יכול לערוך את התגובה שבא שמת את הסרטון, שבמקום קישור יראו את הוידאו? |
|
קישור לעדכון
תוקן על ידי netson ב- 22/07/2015 11:24:38
|
|
|
|
| נשלח ב-18/4/2017 11:27 |
|
| |
זהו, הגיע שוב עת הוואקלי:) מוזמנים לכתוב כל מה שקשור לשירים הוואקליים של מיאמי. אני באופן אישי, לא מחבבת את האלבום הזה כ"כ. אבל,זה מה יש:) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-18/4/2017 11:29 |
|
| |
| netson כתב: |  | בקשר לאשכול "מסביב למדורה" אני חושב דבר ראשון, הביצועים היו צריכים להיות חדשים. כלומר במקום להתאים את המקהלה ולאמנה לשיר בוואקלי, התאימו את הרקע לאלבום והביצועים בעינם עומדים. |
|
|
| נשלח ב-18/4/2017 22:54 |
|
| |
לעניות דעתי אני חושבת שמי שנהנה ממוזיקה ווקאלית וגם מי שטוען שהוא נהנה פחות, זה אבסורד לשמוע את זה בספירת העומר, כי צריך להתאבל, ותכלס, מוזיקה הגם שהיא ווקאלית, היא מקפיצה ומשמחת. בכל אופן, מיאמוש תודה על ההסרטה.... מיכאל וינרגטן כזה מתוק שם, חבל שהוא יצא כל כך מהר מהמקהלה. . . .
|
|
|
|
| נשלח ב-19/4/2017 06:13 |
|
| |
|
| נשלח ב-28/4/2017 11:55 |
|
| |
אני מבקשת לזכור שהאלבום "מסביב למדורה" הוקלט לפני יותר מ10 שנים, אז היה מקובל שאלבום ווקאלי מקליטים כמו אלבום רגיל רק בלי מוזיקה. אפשר לשמוע אלבומים ווקאלים שיצאו אז שהמקהלה נעצרת לשניה יש פשוט שקט, ירחמיאל בניסיון לגוון הקליט קולות של מדורה וצרצרים... אח"כ השתכללו והגיעו למוזיקה הווקאלית של היום, שמאוד דומה למוזיקה רגילה (אבל אני עדיין לא סובלת אותה). המעלה של האלבום הזה שהיה אז הרכב קולות מדהים, ואת הקולות של אלסן-שיק אפשר לשמוע גם בלי כלי נגינה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2017 18:20 |
|
| |
| משיחמיד כתב: |  | אוי שכחתי לכתוב את הדבר השני טוב הדבר השני שרציתי לומר הוא שהמחרוזת בארץ(תודה מיאמוש בכיף, וואו זאת היתה אחת ההופעות המדהימות ביותר שהייתי) דווקא יפה מאוד. ואותה אני כן נהנית לשמוע לכן אני בספק אם אני יכולה לשמוע אותה. למה? הכל שם וואקלי וואי בדיוק נזכרתי במשהו קורע מצחוק: אתמול באחד השיעורים עבדנו חמש בנות(3 מתוכן הן אלו שאוהבות מיאמי בכיתה)ביחד עם המורה על משהו במחשב,תוך כדי משהישאלה אם למשהי יש פה שירים וואקלים,בדיוק לי היו כמה קלפים של ארי גולדוואג ואת יבא של המכביטס,אמרתי למורה שיש לי ושאלתי אם אפשר להדליק אותם? המורה ענתה שכן,הדלקתי שיר של ארי גולדוואג ותוך 5 שניות המורה ביקשה להחליף ל"שיר יותר יהודי" בגלל שרוב מה שהיה לי היה שירים באנגלית,שגם עליהם היא הייתה אומר להחליף.הדלקתי את יבא,המורה שמעה את השיר,ולא פחות ולא יותר התחילה לשיר אותו,תוך ידיעת כל המילים,ואפילו מנגינות המעבר אבל אחר כך היא אמרה שהיא בכלל לא מכירה ת מיאמי אך רק כמה וכמה שירים.... חבל (בשבילה כן? חחח בהחלט ) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2017 18:22 |
|
| |
| שירהיהודית כתב: |  | אני מבקשת לזכור שהאלבום "מסביב למדורה" הוקלט לפני יותר מ10 שנים, אז היה מקובל שאלבום ווקאלי מקליטים כמו אלבום רגיל רק בלי מוזיקה. אפשר לשמוע אלבומים ווקאלים שיצאו אז שהמקהלה נעצרת לשניה יש פשוט שקט, ירחמיאל בניסיון לגוון הקליט קולות של מדורה וצרצרים... אח"כ השתכללו והגיעו למוזיקה הווקאלית של היום, שמאוד דומה למוזיקה רגילה (אבל אני עדיין לא סובלת אותה). המעלה של האלבום הזה שהיה אז הרכב קולות מדהים, ואת הקולות של אלסן-שיק אפשר לשמוע גם בלי כלי נגינה. |
|
נכון מאוד,צודקת
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2017 21:08 |
|
| |
אם כבר מסביב למדורה.מישהו יכול להעלות\להביא קישור לרשימת הסולנים שם? העטיפה שלנו לא קיימת מזה שנים רבות... את הרוב המוחלט של הסולנים אני מזהה כמובן,אבל יש כמה שאני בספק לגביהם...
|
|
|
|
| נשלח ב-11/5/2017 22:43 |
|
| |
אני אבדוק אם שלי קיימת:) בכל אופן, אני מזהה שם את כולם. אגב, השיר 'אני מאמין' של מיאמי שארי גולדוואג הפיק בוואקלי באלבומו החדש soul 4, פשוט מדהים. והסולן הראשי-הוא הבן שלו.. זה מצחיק, כי אלו היו הסולואים של ארי בעצמו בזמנו:)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/5/2017 13:36 |
|
| |
מיאמוש,אם את מזהה את כולם, אולי תוכלי לומר לי מי עושה את הקול השני לארי רוזנר ב"זכרני"? אה וגם את שני הסולנים הראשונים בברכת הבית,זה 99.999% יוסי שיק, אבל מוזר לי מדי שגם את הבית וגם את הפזמון (אחד אחרי השני)שר אותו סולן...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/5/2019 00:32 |
|
| |
הקפצה, מטבע הדברים...
פעם ראשונה שאני מתעמק באלבום הזה, ואפשר לומר שאהבתי. אפילו מאוד.
ממש התרגשתי לגלות עוד סולואים שלמים של יוסי שיק, אני כל כך אוהב את הקול המדהים שלו! (איזה מזל שהוא עזב את מיאמי ועבר לשלשלת, זכינו לשמוע עוד אלבום שלם שהוא מככב בו... )
באלבום ווקאלי לא נהוג להכניס שירים חדשים, הסיבה ברורה: בשביל לעורר אצל המאזינים חיבה ללחן - חייבים כלי נגינה. ווקאלי זה טוב לשירים מוכרים בלבד.
וקצת על האלבום:
1. מצחיק לשמוע את שאול אלסון ואת ארי רוזנר באותו אלבום ב2 גירסאות, קול ילדותי מתקופת ''רווח'' וקול מתבגר מתקופת 'משיח'...
2. בלי כלי נגינה שומעים את הסולנים הרבה יותר ברור וצלול. חיובי לחלוטין.
3. הגעתי למסקנה שארי רוזנר ממש מוכשר, וככל שהוא מתבגר הוא נשמע יותר טוב. לשאול אלסון אני מתחבר פחות, בגלל המניירות המיותרות שלו.
4. יאיר קניג נשמע יותר טוב ב'יבוא'.
5. את יושי אני ממש לא סובל, בגלל הקול הנשפני שלו והמניירות הממש מיותרות. נשמע שהוא מנסה לחקות את שוואקי. אבל עדיין מדובר פה בילד מוכשר... (דוקא בהצגה של פסח אהבתי את הקול שלו... וגם את ארי גולדוואג יותר קל לי לשמוע בתור בוגר...)
6. רשימת הסולנים בוויקי לא ממש מסתדרת עם המציאות, כדאי לעדכן. למשל: יוסי שיק חולק את הסולו ב'פתח ליבי' עם ילד נוסף, עדיין לא פיענחתי מי זה. בהמשך אכין רשימה מדויקת.
7. הצרצרים לא מפריעים לי משום מה.
8. השיר הכי מוצלח - ברכת הבית. רק חבל שירחמיאל לא ניצל את ההזדמנות לתקן את הטעויות בעברית:
ברכּת הבית (כ' דגושה)
יפָּגשו (פ' דגושה וקמוצה)
תָּדוּר (ת' קמוצה, ד' שרוקה).
9. לא מופרך לי שאקשיב לאלבום גם סתם ככה באמצע השנה.
שתהיה לכולם ספירה מהנה וקלה!
 |
|
|
|
|
|