|
|
| נשלח ב-27/4/2015 15:36 |
|
| |
בסד
ואלה נכוןP=
|
|
|
|
| נשלח ב-27/4/2015 15:42 |
|
| |
בסד
להתנהג יפה ילדים...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/4/2015 20:31 |
|
| |
| אליפלת כתבה: |  | אז מה שתינו האשכנזים היחידים פה . מרגיש מוזר ! |
|
בחייאת, מה שנחמד פה שכולנו שווים. אם רק היינו נפגשים - היינו מאוד מופתעים.  אולי פתאום חייכנית היתה מתה על אליפלת.. ועוד כל מיני הפתאות שכאלה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2015 00:02 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | אליפלת כתבה: |  | אז מה שתינו האשכנזים היחידים פה . מרגיש מוזר ! |
|
בחייאת, מה שנחמד פה שכולנו שווים. אם רק היינו נפגשים - היינו מאוד מופתעים.  אולי פתאום חייכנית היתה מתה על אליפלת.. ועוד כל מיני הפתאות שכאלה נשלח מהאנדרואיד שלי |
| הגדרת את זה מצויין מתה דרך אגב לחשו לי פה כשלא היית שאתה גם חסיד בנוסף האם כצעקתה ?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2015 13:05 |
|
| |
| אליפלת כתב: |  | | אליפלת כתבה: |  | אז מה שתינו האשכנזים היחידים פה . מרגיש מוזר ! |
|
בחייאת, מה שנחמד פה שכולנו שווים. אם רק היינו נפגשים - היינו מאוד מופתעים.  אולי פתאום חייכנית היתה מתה על אליפלת.. ועוד כל מיני הפתאות שכאלה נשלח מהאנדרואיד שלי הגדרת את זה מצויין מתה דרך אגב לחשו לי פה כשלא היית שאתה גם חסיד בנוסף האם כצעקתה ? |
|
איזה זכרון דפוק יש לי אמרו לי שאדם חסיד . לא עוברת חצי דקה ואני כבר בטוח שאמרו לי על רציף
אהבל רציני זה מה שאני
בכל אופן אם כבר דיברנו עליך מה אתה באמת ?
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2015 13:09 |
|
| |
| אליפלת כתב: |  | | אליפלת כתבה: |  |
אז מה שתינו האשכנזים היחידים פה . מרגיש מוזר ! |
|
בחייאת,
מה שנחמד פה שכולנו שווים.
אם רק היינו נפגשים - היינו מאוד מופתעים.
אולי פתאום חייכנית היתה מתה על אליפלת..
ועוד כל מיני הפתאות שכאלה
נשלח מהאנדרואיד שלי
הגדרת את זה מצויין מתה
דרך אגב לחשו לי פה כשלא היית שאתה גם חסיד בנוסף
האם כצעקתה ?
איזה זכרון דפוק יש לי אמרו לי שאדם חסיד . לא עוברת חצי דקה ואני כבר בטוח שאמרו לי על רציף
אהבל רציני זה מה שאני
בכל אופן אם כבר דיברנו עליך מה אתה באמת ? |
|
יהודי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2015 13:38 |
|
| |
| אליפלת כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | | אליפלת כתבה: |  | אז מה שתינו האשכנזים היחידים פה . מרגיש מוזר ! |
|
בחייאת, מה שנחמד פה שכולנו שווים. אם רק היינו נפגשים - היינו מאוד מופתעים.  אולי פתאום חייכנית היתה מתה על אליפלת.. ועוד כל מיני הפתאות שכאלה נשלח מהאנדרואיד שלי |
| הגדרת את זה מצויין מתה דרך אגב לחשו לי פה כשלא היית שאתה גם חסיד בנוסף האם כצעקתה ? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2015 13:46 |
|
| |
| טום888 כתבה: |  |
| אליפלת כתב: |  | | אליפלת כתבה: |  | אז מה שתינו האשכנזים היחידים פה . מרגיש מוזר ! |
|
בחייאת, מה שנחמד פה שכולנו שווים. אם רק היינו נפגשים - היינו מאוד מופתעים.  אולי פתאום חייכנית היתה מתה על אליפלת.. ועוד כל מיני הפתאות שכאלה נשלח מהאנדרואיד שלי הגדרת את זה מצויין מתה דרך אגב לחשו לי פה כשלא היית שאתה גם חסיד בנוסף האם כצעקתה ? איזה זכרון דפוק יש לי אמרו לי שאדם חסיד . לא עוברת חצי דקה ואני כבר בטוח שאמרו לי על רציף
אהבל רציני זה מה שאני
בכל אופן אם כבר דיברנו עליך מה אתה באמת ? |
|
יהודי |
|
נראה שאדם לא חסיד. הכל שמועות, והנה לך איך נוצרת שמועה..
וכתבתי לך פעם שאני מעדיף להשאר חסוי, כי בכל זאת אני חושף כאן הרבה.. אז עדיף ככה
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 29/04/2015 13:48:18
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2015 13:55 |
|
| |
בסד
אדם,בטוח לא חסידי...אין מצב.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/4/2015 23:01 |
|
| |
בטוח שכן מישהו באתר סיפר לי
רק בבקשה תשאירו את זה ביננו כי זה לא לפרסום
תוקן על ידי אליפלת ב- 29/04/2015 23:02:12
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2015 12:33 |
|
| |
בסד
מזה קשור לנושא האשכול...אתם כאלה מצחיקים... זה אמור להיות אשכול הבכי והקושי של חיינו בתלאות השידוכים
|
|
|
|
| נשלח ב-30/4/2015 12:43 |
|
| |
בכל בכי מסתתר קצת צחוק אנחנו כאן בשביל למצוא לך אותו
|
|
|
|