כל כך רציתי יותר
מי הסופרת?נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
לא בשמש וידית לסימן תמידינשלח מהאנדרואיד שלי
אפשר רמז?נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
אמממ, תקראי למהלעלעל, היא חזקה בחידות מהסוג הזה שם הספר (ספר ישן ויפה) הוא בעל מילה אחת בלבד, וכל החידה היא על שם הספר או חלקים מהשם נשלח מהאנדרואיד שלי
טוב אני אשאל אותה:-)נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
צלקת
יישכוייח:-)נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
מיאמוש, תנסי לחוד אחת...או שתתני לי שמות של ספרים ואני אחוד...
אוקיי אשלח לך שמותנשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
ולנצח שייך לנערוהנער הוא גם פועל אנושי
איזה מטעמים יצרת כאן מהשם של הספר ..אני בקושי יודעת איך לקרוא את החידהנשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!