מאין יבוא עזרי
אה.. לא שמתי לב:)
תוקן על ידי מיאמוש ב- 14/05/2015 10:15:27
ירושלים can you hear our voice...והביאנו לציון ברינה ...נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
כי לך ה הוחלנו אתה תענה ה אלוקינו...עשה עימנו אות לטובהנשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
איזה שיר יפה!אתה קדוש ושמך קדוש וקדושים בכל יום יהללוך סלה... (מיאמי מזרח)נשלח מהאנדרואיד שלי
השיבה השיבה לאדמתך סלה הללך..נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
השיבנו ה' אליך ונשובה חדש ימינו חדש ימינו כקדם...(יש בסולו של השיר הזה קטע חמוד שהפרח לא מספיק להגיע לרמקול בזמן והוא מתחיל את הסולו בלחץ...)נשלח מהאנדרואיד שלי
בדיוידי של יבוא?נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
ה ישמור צאתך ובואך מעתה ועד עולם...)נוסטלגי..)נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
אה נכוןזה מרק שלזינגרנשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!