|
|
| נשלח ב-3/5/2015 14:39 |
|
| |
 ואני מחפשת מי יגרום לי לא לבכות...  באמת תודי לה' ועם זה, תעדכני אותי שגם לך כבר מגיע את שלך.. כי זה גם לא קל ונחמד... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2015 14:57 |
|
| |
בסד
אז את בחברה טובה... אני כאן כדי לגרום לך לצחוק
גם טום יכול לעזור...ישלו חוש הומור מדהים כשהוא רוצה...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2015 14:58 |
|
| |
מאיזה גיל לדעתכם צריך להתחיל להתפשר?
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2015 15:01 |
|
| |
בסד
מהגיל שהשדכניות לא שמחות להציע לך הצעות/לענות לך לטלפון.
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2015 15:06 |
|
| |
| פרוזן כתב: |  | | מאיזה גיל לדעתכם צריך להתחיל להתפשר? |
|
מגיל 18..
אבל עדיין לא מאוחר...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2015 15:08 |
|
| |
בסד
חחחחח כמה שזה נכון.יש אנשים שמלכתחילה צריכים להתפשר ככרטיס כניסה לחיי השידוכים
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2015 15:11 |
|
| |
איזה כתיבה יפה! איך את יודעת לבטא את הכל הכל בשירה יפה ואמיתית כל כך! מצאתי את עצמי מזדהה עם מילותייך ומתפעלת מהכשרון שלך! הלוואי ומהר מהר מהר תמצאי את השידוך האמיתי שלך , עם אושר ושמחה עד כלות, כזה אושר שלא יעבור יום בחיים שלך בלי הודיה לבורא עולם ששלח לך את המלאך שלך :-) איתך בתקוותייך ותפילותיך.
נ.ב: אני כותבת, אבל בטוחה שאחרי שנפגעת פעם אחת, את תהיי זהירה להבא....תזהרי לא להתפשר על אהבה ומידות! כשיש לך את זה, אפשר להתפשר על כמעט כל דבר... (אייקון לב, האייקונים לא עובדים לי מהמחשב)
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2015 15:30 |
|
| |
| כוזרית כתב: |  | אם את לא מוכנה לזה באמת, אני לא רואה איך את יכולה להסכים. כי זה ילווה אותך יום יום ושעה שעה. אבל אם יש לך משפיעה או מעשהי שאת יכולה להתייעץ איתה, אולי תגיעי למסקנה אחרת. יתכן גם שתצליחי להביא בחור להחלטה שיוצאים לשליחות אבל לא בחור. העיקר לפעול. אה.. ולא הבנתי מה סיפרתי פה שגרם לך לחשוב פעמיים אם להתחתן עם גבר... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
בסד מבינה את מה שאת אומרת...
אני יותר בסגנון של שליחות מהבית... שיעור/התוועדות/מסיבות שבת/אורחים/לחלק נש"ק/שבעלי יניח פעם/פעמיים בשבוע תפילין... בזה אני מוכה איכשהו להתמסר לדרך...למרות שבבית שלי זה לא ממש נהוג הקטע של התוועדויות ושיעורים בבית... אבל אני מרגישה שהבחורים של היום קיצוניים מדי.או שליחות רצינית או בחורים ששקועים בתאוות העולם הזה עם אייפון. את האמצע כבר בחורות אחרות כנראה חטפו... מה את מציעה לי לעשות במצב כזה?
נ.ב
ספרת שקשה לך במצבך למצוא מה שאתה רוצה.זה נותן לי כמה נורות אזהרה לפני שאתן את ידי לאיזה ברנש...
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2015 16:28 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בסד
אוייש באלי לבכות איתך.איזה מצב ביש...בא לדפוק את הראש בקיר ולא לקום ...איך ישלך כוח לזה? אני פתאום מוצאת את עצמי ממלמלת לעצמי באמצע העבודה. "תודה לך ה' שהצלת אותי מבחורX...שפקחת את עיניי לפני שאמרתי כן... תודה שהצלת אותי מבחור Y שברגע האחרון הראה את פרצופו האמתי..." |
|
אויש.. איזה עצוב  חייכנית, אולי יש מצב ביניים, נגיד, שליחות בפתח תקווה ?... או שילוב של חיים סבירים עם שליחות ?... או מישהו עם מקצוע לפחות ?... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2015 16:34 |
|
| |
| פרוזן כתבה: |  | מאיזה גיל לדעתכם צריך להתחיל להתפשר? |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2015 16:39 |
|
| |
| שטויעס כתב: |  | איזה כתיבה יפה! איך את יודעת לבטא את הכל הכל בשירה יפה ואמיתית כל כך! מצאתי את עצמי מזדהה עם מילותייך ומתפעלת מהכשרון שלך! הלוואי ומהר מהר מהר תמצאי את השידוך האמיתי שלך , עם אושר ושמחה עד כלות, כזה אושר שלא יעבור יום בחיים שלך בלי הודיה לבורא עולם ששלח לך את המלאך שלך :-) איתך בתקוותייך ותפילותיך.
נ.ב: אני כותבת, אבל בטוחה שאחרי שנפגעת פעם אחת, את תהיי זהירה להבא....תזהרי לא להתפשר על אהבה ומידות! כשיש לך את זה, אפשר להתפשר על כמעט כל דבר... (אייקון לב, האייקונים לא עובדים לי מהמחשב) |
|
תודה רבה ואמןןןן
|
|
|
|
| נשלח ב-3/5/2015 16:43 |
|
| |
| פרוזן כתב: |  | | מאיזה גיל לדעתכם צריך להתחיל להתפשר? |
|
דברים שטותיים, סתם סטיגמות ודברים שלא משפיעים בגרם על חיי נישואים ורק גורמים לנו לא לבדוק את מה שבאמת חשוב? מיד כשמתחילים.
דברים רציניים שכן משפיעים על חיי נישואים? כשהצעות אחרות אין באופק הרבה זמן, אז מתוך שיקול דעת רציני והתייעצות עם אחרים (אנשי מקצוע, משפיעים, רבנים וכדומה) צריך לעשות סדר עדיפויות וללמוד לקבל את הקושי ולאהוב אותו גם)
דברים בינוניים באמצע.. תלוי.. לא נראה לי שיש כללים.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2015 10:09 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-4/5/2015 15:33 |
|
| |
| רציף כתב: |  | |
|
לפי המשתמע בשרשור הזה, יש כאלו שרואים בכישרון כתיבת שירים מקפצה בשידוכים. אל תשכח להפיץ את היצירה המדהימה שלך לשדכניות.
:-)
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2015 09:01 |
|
| |
בסד
כוזרית,האם לדעתך בכל גיל לא תתפשרי על בחור ממגזר אחר?
|
|
|
|
|