|
|
| נשלח ב-5/5/2015 10:11 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בסד
כוזרית,האם לדעתך בכל גיל לא תתפשרי על בחור ממגזר אחר? |
|
חייכנית, הגולם קם על יוצרו. חבד שעשו יום אהבת ישראל, שמתחתנים בין עידות, אמורים לפחות להתחתן בין עידות -כפי שהרבי כתב. מדקדקים לקחת רק חסיד חבד מעודכן, אם יבוא הבעל שם טוב בעצמו ויחפש שידוך גם לא יקחו אותו, אולי את אביו של הרבי הזקן כן יקחו כי בכל זאת הוא הסבא רבא של הרבי. ואפשר להבין זאת, כי הדרך ותחומי העניין המשותפים הם מאוד חשובים. וכולנו מקובעים איפשהו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2015 10:29 |
|
| |
בסד
האם לדעתך כדאי להישאר עם הקיבעון הזה?האם בכלל אפשר לכבד ולהעריך בן זוג שהולך בדרך אחרת כשאת רוצה דמות אחרת? שהילדים יראו דמות אחרת ממה שדמיינת?
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2015 11:25 |
|
| |
האם לדעתך כדאי להישאר עם הקיבעון הזה?האם בכלל אפשר לכבד ולהעריך בן זוג שהולך בדרך אחרת כשאת רוצה דמות אחרת? שהילדים יראו דמות אחרת ממה שדמיינת? |
|
תלוי מה ההפסד ומה הרווח, ויש פה הרבה מה לחשוב ולשקול. את (וכולנו בעצם) נמצאת בתוך בועה, ולא קל לשנות פאזה. אצל חבד וברסלב, מאוד חזק הדיעה/תחושה הזאת של ; אני ואפסי עוד. וכשמשיח יבוא ; כל העולם יהיו חסידי חבד/ברסלב או מקורבים לחבד/ברסלב, (שנאמר ; ומלאה הארץ דעה את ה'..) נראה דווקא שתנסי להרחיב את מעגל האפשרויות, תתגמשי יותר, ותבקשי אולי עזרה בחיפוש שידוך, לנסות באתרי הכרויות, לא להרתע מבחור קצת מודרני... אחראי ורציני. מחילה, את אמורה למצוא יועצת מעולה, אם עדיין לא מצאת, ולקחת את זה כפרויקט, היות והרבה גברים הם בענייך (כמו) חיות, אני משער שגם בפגישות את איפשהו גבר גבר  נראה מצוין שלא התחתנת עד עכשיו, את עדיין לא בשילה, במיוחד שאת נוהגת להגיד מה שאת חושבת.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2015 11:37 |
|
| |
בסד
אני בשלה יותר ממך לחתונה...תהייה בטוח
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2015 11:38 |
|
| |
האם לדעתך כדאי להישאר עם הקיבעון הזה?האם בכלל אפשר לכבד ולהעריך בן זוג שהולך בדרך אחרת כשאת רוצה דמות אחרת? שהילדים יראו דמות אחרת ממה שדמיינת? |
|
ודאי שאפשר, תתחילי לחשוב על קבוצות אחרות בעם ישראל, כולם אהובים, טוב, לא ממש כולם אהודים, יש גם אדוקים מדי ופורקי עול וכולי לכולם יש יתרונות וחסרונות, גם לחבד יש יתרונות וחסרונות. אלא שאת נמצאת עמוק בפנים, אז לא הייתי מציע לך לשנות דרך /כל כך מהר. ולמה שתשני - אם טוב לך ?.... רק תחשבי, שהעיקר זה הרי שיהיה אדם טוב אוהב ומתחשב, שהולך בדרך התורה, ושהוא יתאים לך. יש לך תחומי עניין משותפים עם הרבה אנשים, גם אם הוא לא בדיוק חבד. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2015 11:43 |
|
| |
בסד
גם בשכל ....
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2015 12:20 |
|
| |
חח.. נסחפתם פה... אז א. כן. תמיד חבדניק. ב. אני כן מוכנה לעדה אחרת או אחד שלא גדל בבית חבדי. זה לא עניין אישי אלא דרך חיים. ג. חייכנית, כבוד והערכה יש לי גם לדמויות שונות ממה שאני רואה את ילדי. ד. רציף, אם אני מאמינה בדרך הזו בכל נשמתי ואני מחפשת שותף לחיים, זה הולך ביחד. ואין לזה שום קשר להערכה ואהבת ישראל. באהבת ישראל צריך לאהוב גם לא דתיים (טאני לא משווה בכלל!) אבל אין התאמה לנישואים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2015 12:22 |
|
| |
בסד
כוזרית,את דבקה בדעה הזו גם אם בחורה מגיעה לזקנה ולא מצאה שותף מתאים בדרך שלה?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 05/05/2015 13:00:02
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2015 14:56 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בסדכוזרית,את דבקה בדעה הזו גם אם בחורה מגיעה לזקנה ולא מצאה שותף מתאים בדרך שלה?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 05/05/2015 13:00:02 |
|
לא. אני בכלל לא דבקה בזה כדעה לגבי כל בחורה גם כיום. אני מדברת רק על עצמי. שלי, עם האידיאולגיות שלי לא יכול להתאים משהו אחר. מה יהיה איתי בגיל זיקנה?
אני עוד מתפללת שלא יקרה. לא יודעת מה לומר לך על גיל 50 אוקי? מקווה להתחתן קודם.... יודעת להגיד שאני לא רואה את עצמי מקימה בית שדרך חסידות חב"ד היא לא הדרך הברורה בו.
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2015 14:59 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | אמרו לי להתפשר,
אם לא אהבתי את אורך האף,
אם הרגל נגררת בתוך המגף.
אם החלטות הוא מקבל בחטף,
אם כלים מעולם לא שטף.
אמרו לי להתפשר,
אם שנתיים הוא משמש כבר כאב,
אם נגמר לו מזמן הזהב.
אם כאב מעולם לא כאב,
אם פעם אישה כבר אהב.
אמרו לי להתפשר,
אם העברית לא שגורה על שפתיו,
אם שונים בעיני לבושיו.
אם המצוות זרות להוריו,
אם בנכר יקבע מגוריו.
אז התפשרתי.
אבל הם לא.שליח הרבי בנכר זו פשרה?חשבתי עדיפות.. |
|

קודם כל, שיר..
דבר שני- באמת לי יהיה יותר נוח שליחות בארץ. לאו דווקא בנכר.
דבר שלישי- התפשרתי כבר גם על מישהו שיגור בחו"ל לא בשביל שליחות... ואז זה גם לעזוב את כל המוכר והמשפחה וגם לא בשביל השליחות.. מבאס. אבל הנישואין קודמים לשליחות בסולם הערכים שלי..
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2015 15:01 |
|
| |
בסד
זלא רק מבאס..זה מדכא לעזוב את הכל למען בחור...
|
|
|
|
| נשלח ב-5/5/2015 15:04 |
|
| |
| כוזרית כתב: |  | בסדכוזרית,את דבקה בדעה הזו גם אם בחורה מגיעה לזקנה ולא מצאה שותף מתאים בדרך שלה?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 05/05/2015 13:00:02
לא. אני בכלל לא דבקה בזה כדעה לגבי כל בחורה גם כיום. אני מדברת רק על עצמי. שלי, עם האידיאולגיות שלי לא יכול להתאים משהו אחר. מה יהיה איתי בגיל זיקנה?
אני עוד מתפללת שלא יקרה. לא יודעת מה לומר לך על גיל 50 אוקי? מקווה להתחתן קודם.... יודעת להגיד שאני לא רואה את עצמי מקימה בית שדרך חסידות חב"ד היא לא הדרך הברורה בו. |
|
בסד
מה הקשר גיל 50?גיל הפריון של האישה זה עד גיל 40משו בערך. האם היית רוצה להישאר ללא ילדים ומשפחה רק בגלל אידיאולוגיה שונה?
תעני בכנות.(בלי "לא חושבת עלזה ומתפללת שזלא יהיה"כי הגיע הזמן לחשוב.)
|
|
|
|
|