מעבירה לכאן את התכתובת...
נשלח ב-30/4/2015 23:06 מה דעתכם על הספור בעיתון משפחה למה שתיים?קוףמכוערנשלח ב-1/5/2015 04:44 לדעתי סיפור מאוד יפה!!כל הסיפורים של "נעמה" מיוחדים במינם.!נשלח מהאנדרואיד שלי_________________כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!מיאמושנשלח ב-1/5/2015 05:23 תתנו תקציר. נשמע מעניין. לצערנו אין לנו מנוי לעיתון הזה_________________איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!נשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי מהללו ב- 01/05/2015 05:23:17איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!מהללונשלח ב-1/5/2015 05:48 סיפור משפחתי מסובך...:-)נשלח מהאנדרואיד שלי_________________כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!מיאמושנשלח ב-1/5/2015 10:12 לא ממש התלהבתי...לא אוהבת את התסבוכים המשפחתיים הרבים מידי הקיימים בהמון ספרים.. נשלח מהאנדרואיד שלירידה
מה דעתכם על הספור בעיתון משפחה למה שתיים?
תוקן על ידי מהללו ב- 01/05/2015 05:23:17
קראתי כשהוא התחיל את הפרקים הראשונים, נראה לי עד 7 בערך, דווקא מאד עניין אותי, במיוחד העניין עם הכליות מעניין אותי,אבל לא יצא לי להשיג מאז עיתוני משפחה, וזהו, אני עדיין תקועה בהתחלה...
חבל סיפור מאוד יפה..אבל קצת מרוח לאחרונה:-)נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
מושקא בשבילך..חשבתי שאין על זה אשכול.מתברר שישנשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
תודה מיאמוש.חבל שסיפור יפה נמרח עד שקצת נמאס ממנו. המריבה לא תיפסק בגלל שמיכאל לצערנו לא בחיים.ובזמן שהיה חי הם לא הספיקו להשלים
אלא אם כן ימצאו את המכתב ההוא..נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
מרוח ממש וחבל. היה לו פוטנציאל טוב. מידי פעם יש קטעים מעניינים. מעניין אותי איך זה יהיה לקרוא הכל ברצף- בספר.נשלח מהאנדרואיד שלי
כל הסיפור עם חסיה תפס יותר מדי פרקים.ועדיין תופס..נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
השבוע סוף סוף התחילה קצת תזוזה בעלילה. מעניין מה הקטע עם הטבעת... מקווה שהיא לא תהרוס ותמרח גם את זה.נשלח מהאנדרואיד שלי