|
|
| נשלח ב-31/5/2015 01:16 |
|
| |
בוקר טוב!! יווו כבר מאוחר, למה אתה עדיין לא הולך לישון?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2015 01:18 |
|
| |
תאמת אין לי כח לישון. מה? ואם לא עייפים ולא רוצים להרהר על היום שחלף וגם על היום שלפניו ועל היום שלפני לפניו כי ההוא היה לא נעים ומשעמם??
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2015 01:20 |
|
| |
אז תהרהר על היום שלפני הלפני הלפני, ככה אומר אלר, זה עצה ממש טובה, אני יהרהר ביום שפגשתי את טוביה, זה היה יום נפלא
|
|
| נשלח ב-31/5/2015 01:22 |
|
| |
נפלא ממש! חוץ מזה שהיה שם איזה חייל אחד... לא זוכר את שמו.... הוא היה חצוף ממש דיבר כזה כמו חיילים בהתנשאות כזאתי על החבר שלי... אני לא אוהב חיילים אני, כבר אמרתי את זה, כן?
|
|
| נשלח ב-31/5/2015 01:24 |
|
| |
אתה אומר את זה כל רגע, ותפסיק כבר לדבר בראש שלי
|
|
| נשלח ב-31/5/2015 01:25 |
|
| |
יאווו גם אתה כבר חופר לי בראששש
|
|
| נשלח ב-31/5/2015 01:27 |
|
| |
ועוד רגע מהללו ומהלעלעל יבואו לצעוק עלינו גם פה, נראה לי שאני ילך לישון באיזה מקום, אני כבר עייף ממש
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2015 01:29 |
|
| |
מסכן ממש אתה... אבל לשם שינוי אני מסכים איתך נראה לי גם אני ילך לישון... אז ניפרד יפה?
|
|
| נשלח ב-31/5/2015 01:29 |
|
| |
לא לא לא זה הזוי מה שקורה פה!!! סלח לי פאנז'י, אבל בניגוד לכולם שאומרים שאתה לא משוגע ואתה אומר שהם טועים, אז אתה צודק לגמרי, משהו עבר עליך, כבר חשבתי שסיימת את הטיפול אצל פאברן... לך לישון, תרגיע קצת את הקולות במוח שלך, אני חושבת שגם אני אלך לישון, תחלום על צפרדעים, אני אחלום על תפוחים...
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2015 01:30 |
|
| |
יופי טופי! זה הדדי נכון? אז גם אני אלך לישון
|
|
|
|
| נשלח ב-31/5/2015 01:33 |
|
| |
ובטח אני יחלום על תפוחים! למה שאני יחלום על צפרדעים?!
לילה טוב לך!
|
|
| נשלח ב-31/5/2015 22:45 |
|
| |
|
| נשלח ב-15/6/2015 03:17 |
|
| |
כמה תוכניות יש לי לחופש... אולי עוד הפורום הזה יחזור להיות נורמלי. רק אל תתפסו אותי על המילה... תמיד יש דברים בלתי צפויים, בטח אצלי. השעון שלי הוא אחרת;-) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2015 13:00 |
|
| |
חחחח... אסתרק, אחרי שתסיימי את כל ערימת הקריאה שלך אז תחזרי לפה... ואם יוזבד יצא, אז את שמה אותו בראש הערימה, כן?...
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2015 14:17 |
|
| |
|
|
|
|
|