טוב מהלעלעל גם אני צחקתי המון המון.  ישנם חלקים רבים בסיקור שלך -כמו בסיקורים של כולם שלא התחייסתי אליהם וזאת כדי לשמור משהו לסיקור שלי...  בכל זאת הנה דברים אחדים... מחכים לשלך :) פרק א' 1)אז המשוואה כנראה השתנתה. נקווה שבסוף תראי את מיאמי בשליחות(ולא רק..)...  2)סעי לשליחות. לא משנה לאיפה. העיקר לצאת. את יודעת מה?בואי נוותר. תהיי שליחה איפה שאת כעת:-) קודם שאני אסיים פה עם עצמי והסביבה הקרובה, אחר כך אתחיל לחשוב על טנטזיה...
פרק ג' "חסיד מביא חסיד, מיאמיסטית(=מיאמוש)מביאה מיאמיסטית(=מהלעלעל)"  עוד מיאמיסטית כמוני... פרק ד' אצל יואלי גרינפלד בשיר 'יעלה ויבוא' שום נעלים. גם לא נעל... מה היה כ"כ מצחיק?  הנעליים שלו, הסריטו את זה בגדול באמצע, וזה היה נורא מצחיק, יש לו נעליים חסידיות כאלה... פרק ח' כנראה שנראה עוד את הגיטרות בשנים הקרובות. לכן לא נראה לי שהוא יתן אותם... 
פרק י"ד באם אשכחך: ההוא שהמשיך את שלמה גרוס נכון שהוא פישל אבל הגדולה היא לצאת מהפאשלות והוא הצליח בכך 
פרק ט"ז
בשיר "ענבי הגפן" של הבוגרים אכן יש אחד שמחזיק ביד שמאל. בכל אופן מה שקורה עם השאר, בשאר השירים, שמידי פעם הם מחזיקים ב 2 ידיים ובדר"כ ביד אחת שמתחלפת(לפחות שימי עין על יושי בנדר וג'רדן אודינסקי)... הסתכלתי באמת על האלה שמחזיקים בשתי ידיים, אבל כשהם עזבו יד אחת המיקרופון נשאר בימין, חוץ מאחד מעניין האם יש מישהו מהפרחים שמחזיק ביד שמאל(בדר"כ, כמובן)? נכון לרגע זה... על זה כבר לא הסתכלתי
פרק י"ח ירחמיאל ניגש ללחוץ לו את יד ימין של צבי שמחון. אלא שבדיוק הוא החזיק את המיקרופון וצבי חשב שירחמיאל רוצה את המיקרופון.... אהה
פרק י"ט את 'בשמחה רבה' את עדיין מזמזת אותו או שעברת לשיר אחר? זה הזמן לקנות את הדיסק  עכשיו תקוע לי 'בואי כלההה...' נקווה שזו לא ההופעה האחרונה שאת רואה את מיאמי... בהופעה הבאה בארץ או בשליחות (או בטנזניה...) כבר "ידאגו" להביא אותך לשם  בטנזניה זה יקרא 'כל האלה שצופים במלונות...?'
תוקן על ידי netson ב- 10/05/2015 01:46:21 |