נכון אני עבדתי פעם בשירות לקוחות...השירות שנתתי היה מהמעולה ביותר... גם ללקוח שצעק עלי אמרתי בסוף השיחה "שיהיה לך המשך יומטוב" בחיוך. זה לפעמים היה מעצבן את הלקוח שרצה שאתעצבן...ואחזיר לו קללות...P=
נשלח ב-26/5/2015 12:13
אין ראיה..כי את חייכנית..:)
נשלח ב-26/5/2015 12:31
בסד
חחחח רוב הבנות שם נתנו שירות טוב...חוץ מהערביות שהרבה מהן דברו בחוסר סבלנות... אבל היו לי שיחות מעניינות איתן(=
נשלח ב-26/5/2015 23:32
חייכנית770 כתב:
בסד
נכון אני עבדתי פעם בשירות לקוחות...השירות שנתתי היה מהמעולה ביותר... גם ללקוח שצעק עלי אמרתי בסוף השיחה "שיהיה לך המשך יומטוב" בחיוך. זה לפעמים היה מעצבן את הלקוח שרצה שאתעצבן...ואחזיר לו קללות...P=
מענין למה חייכת יכלת לצעוק עם פה קפוץ הוא בין כה לא ראה את הפה שלך
עם ערביות להתעמת?למה? דיברתי איתן בכבוד שאלתי אותן שאלות סקרניות...אכלנו ביחד בחדר אוכל הייתי ממש ידידה שלהן... אך נמנענו מלדבר על נושאים שיש בהם מחלוקת/שנאה וכך נמנע גם הוויכוחים...אך ברור שאם היינו מפתחות דיון על זה כבר היחסים לא היו אותו דבר והייתי שומרת מרחק ויחס קריר יותר... אך כל עוד שאני לא יודעת מה הן חושבות הן ידידות שלי(=
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 31/05/2015 13:47:29
נשלח ב-31/5/2015 17:21
חייכנית770 כתבה:
בסד
עם ערביות להתעמת?למה? דיברתי איתן בכבוד שאלתי אותן שאלות סקרניות...אכלנו ביחד בחדר אוכל הייתי ממש ידידה שלהן... אך נמנענו מלדבר על נושאים שיש בהם מחלוקת/שנאה וכך נמנע גם הוויכוחים...אך ברור שאם היינו מפתחות דיון על זה כבר היחסים לא היו אותו דבר והייתי שומרת מרחק ויחס קריר יותר... אך כל עוד שאני לא יודעת מה הן חושבות הן ידידות שלי(=
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 31/05/2015 13:47:29
גם לי היו ידידים ערבים בעבודה..
כולנו בני אדם, רובינו אנשים טובים עד ששוטפים לנו את המוח.
יש גם משהו משותף בין ערבים לחרדים.. ערביות בכלל נראה שהן תמימות וחמודות.