|
|
| נשלח ב-3/6/2015 10:12 |
|
| |
| אליפלת כתבה: |  | אם על דברי תורה דיברנו
הרי זה לאו מפורש של לא תחנם |
|
יתכן מאוד. מצד שני, בינינו, כל אחד יודע שהערבים הם מגעילים.. אנחנו גם מנסים להתחזק עם העניין של "חביב אדם שנברא בצלם" ולראות את הטוב של כל אדם. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-3/6/2015 11:26 |
|
| |
בסד
לא כל הערבים מגעילים....יש בכל מקום את הטובים שעוזרים לישראל ומצילים חיים... אבל בכללית רובם שונאים בסתר לבם יהודים ובגלל זה אנחנו לא מחבבים אותם.
|
|
|
|
| נשלח ב-4/6/2015 10:17 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בסד
לא כל הערבים מגעילים....יש בכל מקום את הטובים שעוזרים לישראל ומצילים חיים... אבל בכללית רובם שונאים בסתר לבם יהודים ובגלל זה אנחנו לא מחבבים אותם. |
|
בגדול, הערבים הם מגעילים בחיצוניות, זה לא סותר את זה שאפשר לדבר אתם ולראות אצלם דברים יפים. (שנאמר ; והאלוקים עשה את האדם ישר) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2015 09:10 |
|
| |
תאמינו לי אני מודה בוקר בוקר לה' על המתנה שהוא נתן לי. על הבן זוג המדהים הזה שיש לי. אחרי הסטיגמות ואי קבלת השני פה, אני לא מבינה איך אתם מתכוונים להתחתן. בזוגיות צריך רק חיבוק ותמיכה אחד בשני ולא טפיחת האגו ויצירת מוסכמויות מה נכון או לא.צאו מזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2015 09:20 |
|
| |
אנחנו באמת לא מתכוננים להתחתן עם ערבייה
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2015 09:21 |
|
| |
אני צוחקת על עצמי שאני עונה לך בכלל, התכוונתי על כל האשכול עד להתפלספות על הערביה. בלעדיו.
|
|
|
|
| נשלח ב-9/6/2015 09:23 |
|
| |
העיקר שאת צוחקת
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2015 10:14 |
|
| |
| שטויעס כתבה: |  | תאמינו לי אני מודה בוקר בוקר לה' על המתנה שהוא נתן לי. על הבן זוג המדהים הזה שיש לי. אחרי הסטיגמות ואי קבלת השני פה, אני לא מבינה איך אתם מתכוונים להתחתן. בזוגיות צריך רק חיבוק ותמיכה אחד בשני ולא טפיחת האגו ויצירת מוסכמויות מה נכון או לא.צאו מזה. |
|
שטויעס היקרה, יעזור אם תואילי בבקשה (מתישהוא..) להגיד מה דעתך, ואז נוכל לדון על כך.
לא מבינים מה את רוצה
נשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי רציף ב- 10/06/2015 10:14:47
|
|
|
|
| נשלח ב-10/6/2015 12:46 |
|
| |
אין לי כוח לדפדף אחורה, אבל בערך: עפו פה באשכול : גברים , נשים , תפקידים... תצאו מזה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2015 12:39 |
|
| |
| רציף כתב: |  | מה שידוע לי שהאיש הוא שכלי ויצרי, אוהב לנוח וגם נוטה להלחם, הוא מתעניין בכסף פוליטיקה מחשבים עיתונים ופיצוחים, מכוניות הנאות החיים ושאר ירקות.. האיש אוחז מעצמו, לכל דבר יש לו דיעה, והוא לא סובל שמזלזלים בו. הוא גם סקרן, זה גם אומר שהוא תמיד סוקר כל מצב והוא דרוך לכל מצב, הוא מחשב כמה צעדים קדימה, לכן הוא תפוס במחשבות. (בניגוד לאישה שחושבת מה היה, ומי אמרה, ומה קרה) יש לאיש גם מצפון ורגש, כבודם במקומם מונח, וכל איש משתמש בו במידה זאת או אחרת. מה עוד ?... אגב, עוול נעשה למין הגברי שקוראים לו בזמנינו ; גבר.. בעיני זה נשמע רע  תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
שכחת לציין שגבר ליד אישה מתנהג לעיתים כילד..יכול להרגיש תלוי בה ואבוד בלעדיה..
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2015 12:47 |
|
| |
| אביה12 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | מה שידוע לי שהאיש הוא שכלי ויצרי, אוהב לנוח וגם נוטה להלחם, הוא מתעניין בכסף פוליטיקה מחשבים עיתונים ופיצוחים, מכוניות הנאות החיים ושאר ירקות.. האיש אוחז מעצמו, לכל דבר יש לו דיעה, והוא לא סובל שמזלזלים בו. הוא גם סקרן, זה גם אומר שהוא תמיד סוקר כל מצב והוא דרוך לכל מצב, הוא מחשב כמה צעדים קדימה, לכן הוא תפוס במחשבות. (בניגוד לאישה שחושבת מה היה, ומי אמרה, ומה קרה) יש לאיש גם מצפון ורגש, כבודם במקומם מונח, וכל איש משתמש בו במידה זאת או אחרת. מה עוד ?... אגב, עוול נעשה למין הגברי שקוראים לו בזמנינו ; גבר.. בעיני זה נשמע רע  תודה רבה נשלח מהאנדרואיד שלי |
| שכחת לציין שגבר ליד אישה מתנהג לעיתים כילד..יכול להרגיש תלוי בה ואבוד בלעדיה.. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2015 12:55 |
|
| |
אני חושבת שבכולנו טמונים הילד/ הילדה הקטנים. וזה לגיטימי לחלוטין להוציא את זה מידי פעם, ואפילו עושה את החיים מגוונים יותר.
צריך רק לא להיסחף, כמובן ובטעם טוב.
כמו שטיפת רום תוסיף לעוגה, אבל אם תשפכו בקבוק- :(
אם בחיים הכללים אנחנו בוגרים, הקטע הילדותי מידי פעם, ישבח. צריך ללמוד ליהנות. ויש לכך המוווון דרכים. מגוונים:)
|
|
|
|
| נשלח ב-26/6/2015 13:56 |
|
| |
אני ילדה ומתכוונת להישאר ילדה כל חיי בעזרת ה'.
ילדה טובה.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2015 09:54 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | אביה12 כתבה: |  |
| שכחת לציין שגבר ליד אישה מתנהג לעיתים כילד..יכול להרגיש תלוי בה ואבוד בלעדיה.. |
|
|
|
טועה.ליטאית הסבירה יפה למה
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2015 15:19 |
|
| |
רציף, לפני הכל- האיש הוא בנ"א. ולכן צריך להתיחס אליו בהתאם,וחלילה לא לפגוע גם אם דעתינו שונה בתכלית. כך גם כלפי האישה,ובמיוחד שהיא בד"כ רגשית יותר.
לפני שנים טובות האשה היתה ספונה ושרת הפנים ,והאיש היה שר החוץ ומביא פרנסה הבית. כיום,כשהזמנים השתנו וגם ההגדרות הקבועות מקדם, אפשר לראות הרבה שילובים וגם תפקידים "הפוכים" כביכול,בהם האשה מפרנסת ,האיש לומד וגם מבשל ומכבס...
אני בעד-גבר שיודע להיות גבר-להושיט עזרה כשצריך ולא לקחת את תפקיד האשה לחלוטין( בכ"א צורם לי ..)...
רפרפתי קצת על הדיון\ ויכוח וראיתי התלהמות בעיקר על חייכנית ושטויעס. חבר'ה ,כבדו בבקשה דעות של השני. אין כאן עניין של כפירה -אז למה??
חייכנית,מסכימה חלקית עם דברייך-שגברים מסוגלים וצריכים לעזור,וע"ז שאפו להם. שטועס, יש לך בעל נפלא,שלא עושה בלאגן שאשתו לא מבשלת,וזה יותר ממקסים בעיניי!! (נראלי שהבחורים פה כתבו את דעיתוהם לפני ארוחה טובה...:P)
|
|
|
|
|