בית פורומים שידוכי חרדים

אולי שמישהו יספר לנו על האופי של האיש ?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-13/5/2015 08:34 לינק ישיר 

כוזרית כתב:
לא שמתי לב שהיא כתבה שגם לא בישלה.
שטויעס... אם זה ככה.. אז תחזיקי יד על הדופק.
אליפלת צודקת. גברים צריכים אוכל חם בבית.
אולי בעלך משהו אחר. אבל המלצה- אל תסמכי על זה. תבדקי, תהיי עירנית לצורך.

יש לי למשל אח שכשהוא יתחתן הוא יבשל, יסדר, יתקן בבית בלי שיגידו לו, יטפל בילדים, יקח אחריות על פרנסה וגם יעסוק בתורה. הוא כזה כבר עכשיו.
אבל עדיין הוא צריך אוכל חם בבית. זה שהוא אחראי לא סותר שהוא ירצה אישה שמתפקדת בבית כאישה. כן. גם כשהיא עובדת.
העבודה זה לא הטבעי של האישה. הבית כן.

נשלח מהאנדרואיד שלי

ממתי מצודק הוא הפך לצודקת???

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2015 08:40 לינק ישיר 

זה ביטוי טום, מטאפורה. ואני בטוחה שזה לא רומנטיקה. זה משהו אמיתי פנימי , וזה ימשיך ככה בע"ה., אני פשוט חייבת לו כ"כ הרבה. (סתם ככה אני באופיי ידעתי שאני בנ"א שאתן הכל בשביל בעלי, זה היה גם סיבה שחששתי להתחתן, חששתי מניצול.)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2015 08:43 לינק ישיר 

שטויעס כתב:
זה ביטוי טום, מטאפורה. ואני בטוחה שזה לא רומנטיקה. זה משהו אמיתי פנימי , וזה ימשיך ככה בע"ה., אני פשוט חייבת לו כ"כ הרבה. (סתם ככה אני באופיי ידעתי שאני בנ"א שאתן הכל בשביל בעלי, זה היה גם סיבה שחששתי להתחתן, חששתי מניצול.)

אם את אומרת...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2015 09:51 לינק ישיר 

גברת שטוייעס היקרה
אין חולק על כך שאשה צריכה לאכול אוכל בריא
לעומת זאת לגבר אסור לאכול אוכל בריא . אוכל בריא פשוט מחליא אותו 
מה שהוא צריך כשהוא חוזר הביתה זה אוכל משמין 
 אני מבין שיש לך בעל מקסים שבאמת קוטף עבורך את הירח כל בוקר
כל מה שנשאר לך זה פשוט לבשל עבורו את הירח הקטוף 

תוקן על ידי אליפלת ב- 13/05/2015 09:52:00

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2015 09:55 לינק ישיר 

בקשר לכביסה 

כדאי מאוד שתבדקי אם הוא מחליף חולצה יותר מפעם בשבוע

יש לי חשש כבד שמאז שהוא התחיל לכבס הוא הפסיק להחליף חולצות

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2015 10:31 לינק ישיר 

הוא מחליף כל יום, את כל המלתחה, רק מכנסים פעמים-שלוש בשבוע.. ואל תדאג לאוכל שלו, הוא יודע לאכול טוב טוב. ב"ה.

אליפלת  מזכיר לי בסגנון הכתיבה  את מנחמחיים...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2015 10:46 לינק ישיר 

שמח בשבילכם

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2015 11:52 לינק ישיר 

כוזרית כתב:
בסד

גבר מבחינתי זה מחמאה...
המין הגברי האמתי והטוב כמעט ונכחד מהעולם..
ואת מקומם תפסו "בנים" ילדים שלא יודעים לקחת אחריות ולהיות גברים.

לא לגמרי לא נכון. יש תופעה כזו. (לא אצל כל הגברים!)
אבל לדעתי האשמה העיקרית היא מד אחד בתנועה הפמניסטית. שפעלה גם כמה דברים טובים אבל גם הרסה. ומצד שני בגישה של "תורתו אומנות" לרבים. (ליחיד זה מעולה!)

האישה באופיה דואגת לבית, לילדים, לבעל, לניקיון ואוכל. גם אם הבעל יעזור המון. היא תיקח אחריות וניהול ברוב המקרים. כי זה בטבע שלה. 
במקביל, שיגעו את העולם שאישה חייבת לבצע תפקידים של גברים. ושהיא מפרנסת לא פחות מהגבר. 
ושהיא צריכה לקבל החלטות כמוהו ועוד תחומים.

מה יצא לנו? התפקיד של האישה נשאר אצלה. התפקיד של הגבר בחלקו עבר אליה. 
אז יופי. האישה לא סגורה בבית.
אבל לגבר נשארה הרבה פחות אחריות. לקחו לו את התפקיד הטבעי שלו. את המקום שבו הוא ה"גבר".

ובציבור החרדי כשהגבר מתחנך שהוא ישב ללמוד תורה ואשתו תעבוד ותגדל אתהילדים. אז מראש הוא יודע שהאחריות על האישה.

בקיצור, זה לא רמה של הגבר או רמה של האישה. אף אחד לא ירד ברמה.
פשוט יש מציאות מוזרה עם כל הגישות החדשניות.

ועדיין חייכנית, יש בזה רמות. יש חברה לעניין. וכשמגיעים הילדים הרוב מתאפסים.

בסד

דעתי כדעתך.
את מדברת על כל הגישות אבל שוכחת את חב"ד...גם בחב"ד הרבה בחורים מתחבאים מאחורי השם "שליחות"
ובורחים מאחריות אישית  בשם האידיאולוגיה...
כשמגיעים הילדים?זלא קצת מאוחר?לקחת סיכון זה ממש כמו הימור....

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/5/2015 12:09 לינק ישיר 

אליפלת כתב:
את מה זה טועה כוזרית, שזה משהו! זה עניין של חינוך נטו! כתבת שהאישה באופיה דואגת לבית. זה נכון אולי לדרך בה היא דואגת, זה לא נכון למה...שתיהם דואגם כל אחד בדרך ייחודית שלו ולפי מה שחונך!!
מה שאת מתארת (שהאישה עושה כמעט הכל) מזכיר לי את הורי, כשהתחתנתי ממש התפלאתי. 
בעלי הגיע מבית שהאבא עזר המון בבית, וככה חינכו את הילדים...ואת לא מבינה איזה שלום בית יש להם! כמה אהבה והרמוניה!
כל הילדים והחתנים עושים למעשה כמעט הכל בבית, ביחד! וגם האישה כמובן.אבל ביחד!
בעלי באופיו הוא גבר גבר!!! ודווקא בגלל שהוא גבר האחריות ביננו אוטומטית על הכתף שלו!  יש לו אופי אחראי מאד , הוא לא ייתן לי לעזוב את הבית בלי שהתיק שלי מוכן עם כל מה שאני צריכה, הוא זה שמכין לי את האוכל והכל! וזה לא פוגע בו בגבריות. זה פשוט טבוע בו מהבית. והוא לא מרגיש שלקחו לו מהגבריות.
להיפך זה מוסיף להילה שלו , אני כל הזמן יוצאת מגדרי על ההתנהגות האחראית שלו, על הרצון לעזור והאכפתיות.
אני עובדת, הוא עדין לא, אבל זה יקרה. בנתיים הוא בכוילל, אבל הוא טוען שאם אני עובדת הוא יכול לעשות בנתיים בבית, כי אני זו שמפרנסת ואני לא יכולה לעשות הכל. ככה יצא שעד היום לא בשלתי אפילו לא פעם אחת, ולא כבסתי, אבל אני יודעת שביום מן הימים אני גם אדע לעשות את זה, בנתיים התפקיד שלי מסתכם בשטיפת כלים , סידור הבית, עבודה, ולתת לבעל לפנק אותי..כי זה מציאות החיים. שתינו פועלים למען הבית.
אני לא פמינסטית ולא הפוך, איך בעלי אומר? העיקר שיהיה לכולם את זכויות שוות כאדם להתקדם בכל, אבל בין בני הזוג? כל אחד שיעשה מה בא לו. אבל לדעתו התנועה הפמניסטית עם כל הטוב שלה פגעה גם בזכויות הגברים (משפטית). שאר הדברים היא קדמה המון. יש בזה צדק.
יש לך בעל ממש טוב אבל הוא גם ממש מסכן 
מגיע הביתה ולא מחכה לו ארוחה חמה 

בסד

אתם תמיד מרחמים על הגברים המסכנים...ולא על הנשים המסכנות שחוזרות מהעבודה ואין להן אוכל חם...
איזה מוח מעוות.
הגברים של היום גם לא גברים וגם לא נשים.
לא רוצה להיות גבר ולפרנס?תהייה אישה לפחות.אבל גם זה לא?זה כבר ממש להיות גבר בהמה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/5/2015 13:19 לינק ישיר 

תודה טטם. אליפלת צודק. לא צודקת.
אליפלת, מקוטב שאתה סולח על הטעות... :-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2015 13:26 לינק ישיר 

חייכנית, ברור שהמכוון גם לכולל או השליחות בחבד.
מה שבאתי להדגיש שלא הבחורים פחות איכותיים אלא דרך העולם.

אבל לא, את לא צריכה להמר. כי עדיין יש גם הרבה שלוקחים אחריות בתוך המציאות הזו.

גם אם כיום הבחורה עושה יותר ממנו.
זה שהיא כבר עובדת והוא לא זה בגלל סדר קבוע במגזר. לא בגלל שהוא לא אחראי.
אם הוא מגלה אחריות בדברים הקטנים שהוא צריך, אם הוא בעל מידות טובות, אם הוא לא מבזבז את הזמן בישיבה אלא לומד/פועל,
אז בדרך כלל עם הילדים תבוא גם האחריות הזו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2015 14:02 לינק ישיר 

כוזרית כתב:
תודה טטם. אליפלת צודק. לא צודקת.
אליפלת, מקוטב שאתה סולח על הטעות... :-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

טום ולא טטם
מקווה ולא מקוטב
ואליפלת אם כוזרית טעתה בך כנראה לא כוונת בלא עשני אשה בבוקר

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2015 14:04 לינק ישיר 

בסד  

זה שהוא לא לומד מקצוע מהצד(אפילו מקצוע קודש) זה חוסר אחריות לדעתי.
זלא ייתכן שבחור יגיע לגיל30 ועדיין אין לו שום כיוון מה לעשות בעתיד...
חבל שבשם התורה הבחורים נהיים כאלה חסרי עמוד שדרה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-13/5/2015 14:04 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
את מה זה טועה כוזרית, שזה משהו! זה עניין של חינוך נטו! כתבת שהאישה באופיה דואגת לבית. זה נכון אולי לדרך בה היא דואגת, זה לא נכון למה...שתיהם דואגם כל אחד בדרך ייחודית שלו ולפי מה שחונך!!
מה שאת מתארת (שהאישה עושה כמעט הכל) מזכיר לי את הורי, כשהתחתנתי ממש התפלאתי. 
בעלי הגיע מבית שהאבא עזר המון בבית, וככה חינכו את הילדים...ואת לא מבינה איזה שלום בית יש להם! כמה אהבה והרמוניה!
כל הילדים והחתנים עושים למעשה כמעט הכל בבית, ביחד! וגם האישה כמובן.אבל ביחד!
בעלי באופיו הוא גבר גבר!!! ודווקא בגלל שהוא גבר האחריות ביננו אוטומטית על הכתף שלו!  יש לו אופי אחראי מאד , הוא לא ייתן לי לעזוב את הבית בלי שהתיק שלי מוכן עם כל מה שאני צריכה, הוא זה שמכין לי את האוכל והכל! וזה לא פוגע בו בגבריות. זה פשוט טבוע בו מהבית. והוא לא מרגיש שלקחו לו מהגבריות.
להיפך זה מוסיף להילה שלו , אני כל הזמן יוצאת מגדרי על ההתנהגות האחראית שלו, על הרצון לעזור והאכפתיות.
אני עובדת, הוא עדין לא, אבל זה יקרה. בנתיים הוא בכוילל, אבל הוא טוען שאם אני עובדת הוא יכול לעשות בנתיים בבית, כי אני זו שמפרנסת ואני לא יכולה לעשות הכל. ככה יצא שעד היום לא בשלתי אפילו לא פעם אחת, ולא כבסתי, אבל אני יודעת שביום מן הימים אני גם אדע לעשות את זה, בנתיים התפקיד שלי מסתכם בשטיפת כלים , סידור הבית, עבודה, ולתת לבעל לפנק אותי..כי זה מציאות החיים. שתינו פועלים למען הבית.
אני לא פמינסטית ולא הפוך, איך בעלי אומר? העיקר שיהיה לכולם את זכויות שוות כאדם להתקדם בכל, אבל בין בני הזוג? כל אחד שיעשה מה בא לו. אבל לדעתו התנועה הפמניסטית עם כל הטוב שלה פגעה גם בזכויות הגברים (משפטית). שאר הדברים היא קדמה המון. יש בזה צדק.
יש לך בעל ממש טוב אבל הוא גם ממש מסכן 
מגיע הביתה ולא מחכה לו ארוחה חמה 

בסד

אתם תמיד מרחמים על הגברים המסכנים...ולא על הנשים המסכנות שחוזרות מהעבודה ואין להן אוכל חם...
איזה מוח מעוות.
הגברים של היום גם לא גברים וגם לא נשים.
לא רוצה להיות גבר ולפרנס?תהייה אישה לפחות.אבל גם זה לא?זה כבר ממש להיות גבר בהמה.

הבעיה
שרק כשאנו רווקים אנחנו מרחמים על עצמינו
אחרי חתונה האשה לא נותנת...

תוקן על ידי טום888 ב- 13/05/2015 14:04:48

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-13/5/2015 14:05 לינק ישיר 

חחח טוב... ככה זה כשאני מהפלאפון ולא מהמחשב.
טעויות כתיב...
פאדיחות

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > אולי שמישהו יספר לנו על האופי של האיש ?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 10 11 12 לדף הבא סך הכל 12 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.