|
|
| נשלח ב-17/5/2015 12:04 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  | בסד
נרגעתם? זכותי להביע את דעתי האישית ותדעו לכבד אתזה גם אם זה לא מוצג בצורה הכי חכמה שיש... אני בן אדם אחרי הכל... |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2015 12:14 |
|
| |
בסד
זכותך לענות אך בצורה מכבדת. הגזמתם עם הירידה עלי... נכון שאני מכלילה לפעמים...אך זלא אומר שאין כל בסיס בדברי. נכון שאני לא צריכה לחנך אף גבר בעולם אלא לבחור את מה שמתאים לי. אבל דברי נועדו לעורר את האלה שחושבים בצורה עקומה-לדעתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2015 13:27 |
|
| |
חברה להוריד נשקים!! צריך להתאזן בתגובות..יותר ענייניות פחות פוגעניות..הגזמתם וחייכנית את צריכה ואמורה להתאזן בדעותייך.. הגזמת .. עכשיו כפיתים?
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2015 13:29 |
|
| |
בסד
הראש ישיבה הגיע לביקור....
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2015 13:32 |
|
| |
כשצאן מרעיתו זקוקים לו הראש ישיבה מגיע..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2015 13:32 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2015 13:35 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2015 13:39 |
|
| |
| טום888 כתבה: |  |
חברה להוריד נשקים!! צריך להתאזן בתגובות..יותר ענייניות פחות פוגעניות..הגזמתם וחייכנית את צריכה ואמורה להתאזן בדעותייך.. הגזמת .. עכשיו כפיתים?
|
|
זה לא הולך ככה. חייכנית צריכה להבין שהיא עוברת על התקנון, ולהתמתן, אי אפשר לנהל דיון ככה ! אנחנו לא בזירת איגרוף נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2015 13:41 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בסד
נרגעתם? זכותי להביע את דעתי האישית ותדעו לכבד אתזה גם אם זה לא מוצג בצורה הכי חכמה שיש... אני בן אדם אחרי הכל... |
|
לטעמי דעותייך מענינות מאוד ואני משתדל כל הזמן שלא יסתמו לך את הפה בקשר למה שאמרת שהם לא מוצגות בצורה חכמה אני חולק עלייך לדעתי הם דווקא מוצגות בצורה יוצאת מן הכלל רק שהם לא בהכרח צודקות אני רק מתכוון לומר לך שאם כולם אומרים אחרת ייתכן שיש משהו במה שכולם אומרים אז תמשיכי להגיב פה איך שבא לך העיקר שעמוק בפנים תנסי אולי לשנות את הגישה בהצלחה ואם אמרתי משהו מעליב אשמח אם תעירי לי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2015 13:43 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | טום888 כתבה: |  |
חברה להוריד נשקים!!
צריך להתאזן בתגובות..יותר ענייניות פחות פוגעניות..הגזמתם
וחייכנית את צריכה ואמורה להתאזן בדעותייך..
הגזמת ..
עכשיו כפיתים?
|
|
זה לא הולך ככה.
חייכנית צריכה להבין שהיא עוברת על התקנון,
ולהתמתן,
אי אפשר לנהל דיון ככה !
אנחנו לא בזירת איגרוף
אז תאיר
בלי להעיר
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2015 13:48 |
|
| |
| אליפלת כתב: |  | בסד
נרגעתם?
זכותי להביע את דעתי האישית ותדעו לכבד אתזה גם אם זה לא מוצג בצורה הכי חכמה שיש...
אני בן אדם אחרי הכל...
לטעמי דעותייך מענינות מאוד ואני משתדל כל הזמן שלא יסתמו לך את הפה
בקשר למה שאמרת שהם לא מוצגות בצורה חכמה אני חולק עלייך לדעתי הם דווקא מוצגות בצורה
יוצאת מן הכלל רק שהם לא בהכרח צודקות
אני רק מתכוון לומר לך שאם כולם אומרים אחרת ייתכן שיש משהו במה שכולם אומרים
אז תמשיכי להגיב פה איך שבא לך העיקר שעמוק בפנים תנסי אולי לשנות את הגישה
בהצלחה
ואם אמרתי משהו מעליב אשמח אם תעירי לי |
|
בגדול אתה צודק
היא נותנת צבע בדעותיה
רק שלפעמים.ובעיקר לאחרונה
דעותיה איבדו פרופורציה..
ולכן ניקים כעסו
עדיין לא מצדיק מצידם להתנסח באופן פוגעני..
מקווה שכולנו נשתפר ונלמד
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2015 13:54 |
|
| |
טום אתה וודאי לא כעסת אף פעם אני גם אם זה נראה שכעסתי אז לא אני דווקא נהנה מהויכוחים עם חייכנית כוזרית בטוח לא כעסה היא חבדניקית מי שנשאר זה אולי רציף ואני באמת לא מבין למה הוא כל כך כעס (אולי סתם ירד לו שידוך)
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2015 14:01 |
|
| |
הכעס של רציף ופרוזן היה מובן , אם כי לא צודק חייכנית די הגזימה בחלק מאמירותיה.. הם וודאי התכוונו לטובה להעמיד על טעותה ובלהט הוויכוח הגיע הויכוי לאן שהגיע. מה שחשוב שעכשיו הכל מאחורינו..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/5/2015 14:04 |
|
| |
בסד
טום יכול להיות שאיבדתי קצת פורפורציה אך זה לא סתם... אני שמה לב שכשגבר מביע פה דעה מוזרה כמו "מסכן הגבר שאין לו ארוחה חמה",אף אחד לא יורד עליו. ועוד על הרבה משפטים מוזרים שהחבל בינם לבין אכזרות כלפי המין השני-דק מאד... למרות שכולם יודעים ששטויעס עובדת ובעלה אברך והיא מפרנסת אותו ואולי גם בהריון... אבל תמיד ירחמו על הגברים...זלא רק כאן אלא בכלל הגישה בעולם...ולכן זה מתסכל אותי שלאישה בסדר אם היא תעמול כל היום גם עבודה במשרה מלאה וגם להיות אחראית על הבית ועל הבאת ילדים לעולם... אך אם זה גבר צריך לרחם עליו ולבקש ממנו "קצת" עזרה בבית כי מסכן הוא חזר מבחוץ... וחס וחלילה אם יבשל... ואני שואלת איזה חברה אנחנו אם יש בינינו אנשים שחושבים שרק על האישה מותר להעמיס ואח"כ לדרוש ממנה להיות 100% נשית בבית?
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 17/05/2015 14:06:46
|
|
|
|
|