|
|
| נשלח ב-20/5/2015 09:46 |
|
| |
דפקא אשכול מעניין!
צריך ללמוד הרבה מבעלה של שטויעס...
|
|
| נשלח ב-20/5/2015 11:37 |
|
| |
בסד
או סוף סוף אחי לפחות מסכים איתי...
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2015 17:06 |
|
| |
חייכנית, תראי, יש לך דעות יפות ומחכימות, אך לא כולם חייבים להסכים איתם. משומה נדמה (ואני חושבת שזה נובע מפחד מחיי הנשואים) שיש לך דעה אחת מגובשת איך גברים צריכים להתנהג, ואיך נשים ואיך העולם צריך להראות (שחלקן אני מסכימה חלקם לא. וזכותי) וכל מי שחושב אחרת או מתנהג אחרת הוא בהמה... את יכולה להביע את דעתך כמה שאת רק רוצה, אבל לא לאמר מה דעתך ההפוכה. כלומר, את יכולה לאמר, "אני לא מוכנה לשמוע על בחור שלא יפרנס אותי, כי לדעתי לא אוכל לעמוד בפרנסה ועול + הריונות וכדומה. " אבל לא להכליל ולאמר שבגלל שהגברים לא מפרנסים אז הם נהיו בהמות והם כבר לא גברים אלא נשים.. תסתכלי על צורת ההתבטאויות שלך ותביני. (עוד לפני שבכלל מישהו הגיב משהו כתבת בפרובוקטיביות)
לגבי מה שאמרת על איך שאליפלת הגיב, אני דווקא מסכימה איתך, גם אני התפלאתי מתגובתו. היא היתה מאד מקוממת. אבל אין מה לעשות, יש הרבה סוגי אנשים בעולם...
אחי23, אהבתי את התגובה שלך, אבל כל זוג וההתנהלות שלו, אני בטוחה שאתה משתדל להיות בעל הכי טוב בעולם, בדרך שלך :)
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2015 22:04 |
|
| |
הדבר היחיד שהשתנה הוא שנשים בגלל איזה רעיון של "שיויוון" קידמו עולם שנשים כביכול עושות כל מיני עבודות/תפקידים כביכול. אבל למעשה אין באמת אשה שעושה משהו אמיתי שמועיל לאנושות. אני מדבר על פיתוח דברים כמו חשמל, טלפון, מטוס, פרוייקטי קוד פתוח , ועוד. הדבר המפליא שגברים היום מוכנים לעבוד היום קשה כדי לממן את המשכורות של הנשים שבכיכול עובדות. זכור לי שפעם הייתי בבית קפה עם 4 מלצריות ומלצר אחד. הוא שירת חצי בית קפה, וה4 מלצריות את החצי השני, מהסיבה הפשוטה שגברים יודעים שאם הם לא יעבדו, אף אחד לא יעבוד. כמו כן זכור לי סיפור שסופר על מישהי שהיתה עובדת בשירות לקוחות והיתה מנתקת ללקוחות טלפונים. כשבאו לפטר אותה, היא הביאה מסמך שהיא בהריון. בקיצור עולם מופלא ומעניין ולמרבה המזל יש גברים יצרניים שעושים דברים בעולם שיכולים לתמוך בנשים.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2015 22:31 |
|
| |
אוה... ליטאי.. ברוך שובך.
נראה לי שחייכנית חיכתה לאיזו קונטרה אמיתית. לא מאוזנת כמונו.
יאלה מכות...
אתה באמת מאמין במה שאתה כותב??? יש תחומים שזה נכון. אבל באמת.... יש הרבה תחומים שממש לא....
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2015 22:43 |
|
| |
| כוזרית כתב: |  | אוה... ליטאי.. ברוך שובך.
נראה לי שחייכנית חיכתה לאיזו קונטרה אמיתית. לא מאוזנת כמונו.
יאלה מכות...
אתה באמת מאמין במה שאתה כותב??? יש תחומים שזה נכון. אבל באמת.... יש הרבה תחומים שממש לא.... |
|
אני מחכה לעובדות שיפריכו את זה. המצאה שאשה המציאה בשנים האחרונות, קוד פרוייקט פתוח שאשה מנהלת, פריצה לאייפון שאשה מפתחת, משהו, אבל אין כלום , נאדה. גם אם תמצאי אחת או שניים, זה לא מצדיק את הפער הגדול בימים אלו שנשים עובדות, מתחתנות ממוצע שנתיים לפני גברים, אבל השנתיים האלה לא מסבירות את הפער. מהסיבה שיש הבדל בין להמציא משהו /ליצור משהו לבין להתברג לאיזה גו'ב ולהריץ מיילים מפה ולשם ולקבל משכורת על זה. שלא תביני לא נכון, אין לי שום דבר נגד זה, רק צריך לדעת את האמת.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2015 22:46 |
|
| |
עובדתית
בעולם המטורף שלנו שזועק את אמונת ההבל הפמניסטית שלו.
יש חוסר הבנה אמיתי מה היא אשה ומה תפקידה..
וממילא יש בלבול אחד ענק..
רוב הנשים שמגיעות למשרות בכירות, הם בדרך כלל כאלה שקודמו בגלל אותה אגנדה עקומה, ולא מסיבות ענייניות...
תוקן על ידי טום888 ב- 20/05/2015 22:47:31
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2015 22:52 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | עובדתית
בעולם המטורף שלנו שזועק את אמונת ההבל הפמניסטית שלו.
יש חוסר הבנה אמיתי מה היא אשה ומה תפקידה..
וממילא יש בלבול אחד ענק..
רוב הנשים שמגיעות למשרות בכירות, הם בדרך כלל כאלה שקודמו בגלל אותה אגנדה עקומה, ולא מסיבות ענייניות...
תוקן על ידי טום888 ב- 20/05/2015 22:47:31
|
|
V
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/5/2015 23:28 |
|
| |
וואו ליטאי איזה תגובה אנחנו צריכים פשוט לסתום את הפה ולתת לך לדבר
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2015 10:24 |
|
| |
זה לא נכון שנשים הן עצלניות, ההיפך הוא הנכון ! כמעט תמיד כשאני מתקשר לאורנג' המוקדניות נותנות שירות יוצא מהכלל ! (כאילו הן חיכו לי שאתקשר..) והגברים מחפפים בתור מוקדנים, וזה עובדה. הכרתי אישה עורכת דין נפלאה שעובדת מצוין, ועוד נשים שמצטיינות בעבודה מושקעת למופת. אולי נשים הן לא ממציאות גדולות.. הן עדיין יותר איכותיות מוסריות ומסורות, הן שומרות על המוסר בעולם המדרדר הזה, ומעולה שיש מוקדניות מעולות וגננות טובות ומלצריות טובות, כולנו מכירים את המלצריות שעובדות מצוין.. וכו' מה שכן, אומרים שאישה שעובדת היא גם מבזבזת הרבה, ויש הרבה הוצאות לעבודה שלה.. עדיף שתשאר בבית, או שתעבוד מהבית נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2015 10:28 |
|
| |
נ.ב. האמת, על פניו נראה לי שבעלה של שטויעס עובד יותר מדי בבית, הוא לא אמור לכבס בבית אם שטויעס עובדת בחצי מישרה ואין להם ילדים, אלא אם שטויעס בהריון, או עסוקה לכתוב תגובות לפורום הקדוש הזה נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2015 10:44 |
|
| |
זה שאתה מקבל שרות טוב
זה בגלל שאתה חתיך . לא כי נשים עובדות טוב
ובקשר לשטוייעס את יכולה המשיך לומר שתגובתי מזעזעת
דברים אמיתיים מזעזעים
|
|
|
|
| נשלח ב-21/5/2015 12:21 |
|
| |
| שטויעס כתב: |  | חייכנית, תראי, יש לך דעות יפות ומחכימות, אך לא כולם חייבים להסכים איתם. משומה נדמה (ואני חושבת שזה נובע מפחד מחיי הנשואים) שיש לך דעה אחת מגובשת איך גברים צריכים להתנהג, ואיך נשים ואיך העולם צריך להראות (שחלקן אני מסכימה חלקם לא. וזכותי) וכל מי שחושב אחרת או מתנהג אחרת הוא בהמה... את יכולה להביע את דעתך כמה שאת רק רוצה, אבל לא לאמר מה דעתך ההפוכה. כלומר, את יכולה לאמר, "אני לא מוכנה לשמוע על בחור שלא יפרנס אותי, כי לדעתי לא אוכל לעמוד בפרנסה ועול + הריונות וכדומה. " אבל לא להכליל ולאמר שבגלל שהגברים לא מפרנסים אז הם נהיו בהמות והם כבר לא גברים אלא נשים.. תסתכלי על צורת ההתבטאויות שלך ותביני. (עוד לפני שבכלל מישהו הגיב משהו כתבת בפרובוקטיביות)
לגבי מה שאמרת על איך שאליפלת הגיב, אני דווקא מסכימה איתך, גם אני התפלאתי מתגובתו. היא היתה מאד מקוממת. אבל אין מה לעשות, יש הרבה סוגי אנשים בעולם...
אחי23, אהבתי את התגובה שלך, אבל כל זוג וההתנהלות שלו, אני בטוחה שאתה משתדל להיות בעל הכי טוב בעולם, בדרך שלך :) |
|
בסד
את צודקת שאני צריכה לכבד דעות של אחרים גם אם מנוגדות לדרכי/למוסריות מסוימת. אך יש לי הרגשה שלא הובנתי. כשהשתמשתי במילה מתנהג כמו "בהמה"-זה לא על גברים שלא עובדים אלא על כאלה שגם לא מפרנסים אך גם לא רוצים באמת לקחת חלק קבוע בתפקידי הבית...בשמחה! היה לי חשוב להבהיר את דעתי למרות שאנלא בחשק לוויכוחים או להסביר את עצמי...
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2015 10:47 |
|
| |
| חייכנית770 כתבה: |  |
| שטויעס כתב: |  | חייכנית, תראי, יש לך דעות יפות ומחכימות, אך לא כולם חייבים להסכים איתם. משומה נדמה (ואני חושבת שזה נובע מפחד מחיי הנשואים) שיש לך דעה אחת מגובשת איך גברים צריכים להתנהג, ואיך נשים ואיך העולם צריך להראות (שחלקן אני מסכימה חלקם לא. וזכותי) וכל מי שחושב אחרת או מתנהג אחרת הוא בהמה... את יכולה להביע את דעתך כמה שאת רק רוצה, אבל לא לאמר מה דעתך ההפוכה. כלומר, את יכולה לאמר, "אני לא מוכנה לשמוע על בחור שלא יפרנס אותי, כי לדעתי לא אוכל לעמוד בפרנסה ועול + הריונות וכדומה. " אבל לא להכליל ולאמר שבגלל שהגברים לא מפרנסים אז הם נהיו בהמות והם כבר לא גברים אלא נשים.. תסתכלי על צורת ההתבטאויות שלך ותביני. (עוד לפני שבכלל מישהו הגיב משהו כתבת בפרובוקטיביות)
אחי23, אהבתי את התגובה שלך, אבל כל זוג וההתנהלות שלו, אני בטוחה שאתה משתדל להיות בעל הכי טוב בעולם, בדרך שלך :) |
|
בסד
את צודקת שאני צריכה לכבד דעות של אחרים גם אם מנוגדות לדרכי/למוסריות מסוימת. אך יש לי הרגשה שלא הובנתי. כשהשתמשתי במילה מתנהג כמו "בהמה"-זה לא על גברים שלא עובדים אלא על כאלה שגם לא מפרנסים אך גם לא רוצים באמת לקחת חלק קבוע בתפקידי הבית...בשמחה! היה לי חשוב להבהיר את דעתי למרות שאנלא בחשק לוויכוחים או להסביר את עצמי...
|
|
נזכרתי שעלי להבהיר את עצמי. ודאי שחייכנית צודקת בקשר להרבה דברים שהיא אומרת ! הרעיון שלה נכון מאוד ! שעל הגברים לעזור הרבה יותר בבית, גם בדברים "ששייכים" כביכול לאישה. לי צרם הסיגנון שלה, שלא כל כך מועילה להבנת וקבלת הדברים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-22/5/2015 10:58 |
|
| |
| אליפלת כתבה: |  | זה שאתה מקבל שרות טוב
זה בגלל שאתה חתיך . לא כי נשים עובדות טוב
ובקשר לשטוייעס את יכולה המשיך לומר שתגובתי מזעזעת
דברים אמיתיים מזעזעים |
|
נראה לך שנשים הן גברים ?... רואים אישה יצוגית ונותנים לה שירות מהסרטים ?! לא ולא ! אישה קרובה יותר לשלימות - כדברי המהר"ל. יש לה לב, יש לה נשמה, היחס שלה היא מעולה, הן דואגות תמיד שתצא מרוצה. קשה קצת להתווכח על מציאות ולהוכיח זאת מעל גבי הפורום. נראה שאדרבה, נשים נותנות שירות מצוין, אתה יכול רק להגיד ; שזה לא חכמה, הן אוהבות לתת שירות, הן בנויות לזה, בוא נראה אותן בתחומים אחרים... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|