בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

גרסת הקאבר שלנו לשירי מיאמי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-10/11/2016 20:24 לינק ישיר 

תודה רבה!!
בע"ה;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-20/3/2017 17:56 לינק ישיר 

וואו,זה אשכול תפור עלי!!!
אחד הדברים שרוב האנשים שמכירים אותי יודעים עלי זה שאני מנגנת לפי שמיעה-את השירים של מיאמי בעיקר.
יש בערך 70 שירים שלהם שאני יודעת לנגן(חלק רק את הפזמון) ובעז''הי אני ישתדל להעלות משהו מהם לפה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/3/2017 23:40 לינק ישיר 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-21/9/2022 23:58 לינק ישיר 

משהו יודע אם במייל יש את ההקלטה של הבת של לבבית שרה שירים של מיאמי (פרטים על כוונתי נמצאים באשכול הזה בעמודים 1,5,6)? תודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2022 02:15 לינק ישיר 

חחח לאן את מגיעה בשיטוטים 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/9/2022 11:46 לינק ישיר 

AyalaMBC כתב:
משהו יודע אם במייל יש את ההקלטה של הבת של לבבית שרה שירים של מיאמי (פרטים על כוונתי נמצאים באשכול הזה בעמודים 1,5,6)? תודה.
מישהו יודע איפה לבבית בעצמה ואיך נגמלים ממיאמי בגילי הבוגר...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2022 08:38 לינק ישיר 

לדעתי אף פעם לא נגמלים לגמרי, תמיד תישאר פינה חמה בלב...
כנראה שלבבית מצאה עיסוקים אחרים שיותר חשובים לה, אבל בטוח גם היא תחזור לבקר מתישהו, פינה חמה בלב כבר אמרנו?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/9/2022 13:47 לינק ישיר 
מילי90

אפרים1 כתב:
כנראה שלבבית מצאה עיסוקים אחרים שיותר חשובים לה, אבל בטוח גם היא תחזור לבקר מתישהו, פינה חמה בלב כבר אמרנו?

נורא מוזר. אני חולקת איתה את תסמונת שאול אלסן, האמת מאז ומתמיד- רק שאף פעם לא ידעתי שיש פורום שלם שבו, כמו באגדות, יש מקום לכל משאלות הלב הכמוסות ולאהדה למיאמי לסולניה ולמנהלה. ועצוב לי שרק עכשיו גיליתי את הפורום הזה. שנים הסתובבתי בתחושה שאני אפופת שיגעון, כי מה יש לי להתעסק במקהלת ילדים ולהתחבר עמוק כל כך לילד אלמוני בשם שאול? חברותי לכיתה לעגו לי ובמשפחה אני המיאמית היחידה, עד היום צוחקים עלי... וכשיצא לי לאחרונה לקרוא מהגיגיה של לבבית, אני מזדהה כל כך ועצוב לי שלא הייתי כאן בזמנה, לחלוק איתה את התחושה הזו. ואולי להצליח להבין מה גורם להתחבר אליו כ"כ. וכן, אני קצת מתביישת בזה. אני לא צעירה כל כך ולא מתאים לגברת בגילי ובמעמדי להרגיש חיבור עז לילד מתוק שכבר מזמן איננו אותו ילד חמד (אולי עלם חמד...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2022 21:11 לינק ישיר 

אפרים - אני שאלתי אם משהו יודע איפה זה נמצא במייל בגלל שמיאמוש כתבה שהיא תעלה את זה למייל וחיפשתי את זה שם ולא מצאתי.... אז קיוויתי שהיא תכנס ותענה על השאלה... מילי - באמת לא נראה לי שיום אחד ניגמל מזה ותמיד תישאר לנו איזו פינה חמה בלב (כדבריה של לבבית באחד האשכולות שקראתי לפני כמה שנים...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/9/2022 22:40 לינק ישיר 

AyalaMBC כתבה:

אפרים - אני שאלתי אם משהו יודע איפה זה נמצא במייל בגלל שמיאמוש כתבה שהיא תעלה את זה למייל וחיפשתי את זה שם ולא מצאתי.... אז קיוויתי שהיא תכנס ותענה על השאלה... מילי - באמת לא נראה לי שיום אחד ניגמל מזה ותמיד תישאר לנו איזו פינה חמה בלב (כדבריה של לבבית באחד האשכולות שקראתי לפני כמה שנים...)

אני לא בטוחה אם אני זוכרת נכון, זה היה די מזמן,
אני חושבת שהיא התחרטה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/9/2022 23:41 לינק ישיר 

אההההה חבל.... הייתי רוצה לשמוע את זה במיוחד לאור התגובות שכתבו על זה... בכל אופן תודה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2022 22:23 לינק ישיר 
bromish

קאבר שנגנתי - בסיעתא דשמיא - פסנתר

תוקן על ידי BroMish ב- 14/12/2022 22:27:20

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-14/12/2022 23:40 לינק ישיר 

BroMish כתב:
קאבר שנגנתי - בסיעתא דשמיא - פסנתר

תוקן על ידי BroMish ב- 14/12/2022 22:27:20

מדהים!!!
עכשיו זה מתנגן כאן ברקע...
בע"ה מחר אשמע כמו שצריך... שוט מאוחר כבר:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-14/12/2022 23:41 לינק ישיר 

אפרים1 כתב:

אפרים אתה באמת חושב שהיא תבוא לבקר??
כי אם כן אז אני כבר מחכה לה מעכשיו

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/12/2022 02:02 לינק ישיר 

ב"ה נראה שמתעוררים פה אנשים מהעבר..

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > גרסת הקאבר שלנו לשירי מיאמי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 11 12 13 לדף הבא סך הכל 13 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.