|
|
| נשלח ב-13/5/2015 17:18 |
|
| |
רק בשביל האשכל הזה היה שווה להכנס לפורום...  רעיון מבריק!! מיאמוש, נשמח לשמוע את יצרותייך כנגנית מוכשרת!!  שירה- חנקת!! מתוקה שכמותך... למזלך אני לא מי יודע מה מבדילה בין כל הזרזיר לקול הזמיר, כך שצופה אחת שתהנה יש לך...! אוהו אסתרק, לקומזיץ הבא אני מצטרפת כמובן! אני לא הולכת לפספס מעמד נשגב שכזה...! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-13/5/2015 17:38 |
|
| |
יופי. רק תזכרו לתמיד איפה נפתחה המקהלה...
|
|
|
|
| נשלח ב-26/5/2015 11:46 |
|
| |
לאחרי שיש לכם מפתח מסודר את יכולים עכשיו להעלות את יצירותיכם כאן באשכול :-) קישור למפתח
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2015 19:50 |
|
| |
יצא לי גירסה, בוסרית אומנם,לשיר בואי כלה. יש טעויות וזיופים כי לא מצאתי את כל התווים בצורה מושלמת, אבל זו התקדמות מבחינתי,ואם לא עכשיו אז אימתי... אני מעלה את ההקלטה למייל של הפורום. )ושתראו שאני אכן מקיימת את הבטחתי לעלות משהו.. וכמובן, את הדרך המובילה לכתיבת שיר. כרגע זה ממש לא מושלם,אבל בע"ה אמצא את שאר התווים ואעלה שיר מושלם) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-23/11/2015 20:07 |
|
| |
| מהלעלעל כתבה: |  | יאאא איך מתחשק לי לשמוע... |
|
|
| נשלח ב-23/11/2015 21:18 |
|
| |
גמני! אם אתם רוצים אצלי בבית.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2015 22:24 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | יצא לי גירסה, בוסרית אומנם,לשיר בואי כלה. יש טעויות וזיופים כי לא מצאתי את כל התווים בצורה מושלמת, אבל זו התקדמות מבחינתי,ואם לא עכשיו אז אימתי... אני מעלה את ההקלטה למייל של הפורום. )ושתראו שאני אכן מקיימת את הבטחתי לעלות משהו.. וכמובן, את הדרך המובילה לכתיבת שיר. כרגע זה ממש לא מושלם,אבל בע"ה אמצא את שאר התווים ואעלה שיר מושלם)
|
|
מיאמוש -איזו יצירה מרשימה! נהניתי מאוד ושמעתי אותה כמה פעמים! כבר ממתין לגרסאות הבאות!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2015 22:51 |
|
| |
מיאמוש, לא שמעתי את ההקלטה מהמייל, אבל שמעתי בחי וזה היה כזה יפה, עד שזה הצליח כמעט להרדים אותי כמו השיר האמיתי! סתם סתם... איך היו הניחושים שלי אז כשניגנת רק את האקורדים...  ולמה את לא מעלה את 'שמע ישראל'? הוא מושלם יוצא לך!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/11/2015 22:53 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | | מהלעלעל כתבה: |  | יאאא איך מתחשק לי לשמוע... |
|
מצוין, אסתרק ומהללו שרות, מיאמוש עם האורגן שלה, אני כמובן עם המצלמה הסגולה, אני לא שרה! בעצם אני כן, טוב, אם אני שרה או לא נחליט אז, תלוי כמה מיאמוש תזייף בנגינה ככה אני אוכל לזייף בשקט... טוב, אני קצת טרלולית היום...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2015 07:05 |
|
| |
| מהלעלעל כתבה: |  | מיאמוש, לא שמעתי את ההקלטה מהמייל, אבל שמעתי בחי וזה היה כזה יפה, עד שזה הצליח כמעט להרדים אותי כמו השיר האמיתי! סתם סתם... איך היו הניחושים שלי אז כשניגנת רק את האקורדים...  ולמה את לא מעלה את 'שמע ישראל'? הוא מושלם יוצא לך! |
|
|
| נשלח ב-24/11/2015 07:07 |
|
| |
| מהלעלעל כתבה: |  |
| מיאמוש כתב: |  | | מהלעלעל כתבה: |  | יאאא איך מתחשק לי לשמוע... |
|
מצוין, אסתרק ומהללו שרות, מיאמוש עם האורגן שלה, אני כמובן עם המצלמה הסגולה, אני לא שרה! בעצם אני כן, טוב, אם אני שרה או לא נחליט אז, תלוי כמה מיאמוש תזייף בנגינה ככה אני אוכל לזייף בשקט... טוב, אני קצת טרלולית היום... |
|
|
| נשלח ב-24/11/2015 07:09 |
|
| |
| netson כתבה: |  |
| מיאמוש כתב: |  | יצא לי גירסה, בוסרית אומנם,לשיר בואי כלה. יש טעויות וזיופים כי לא מצאתי את כל התווים בצורה מושלמת, אבל זו התקדמות מבחינתי,ואם לא עכשיו אז אימתי... אני מעלה את ההקלטה למייל של הפורום. )ושתראו שאני אכן מקיימת את הבטחתי לעלות משהו.. וכמובן, את הדרך המובילה לכתיבת שיר. כרגע זה ממש לא מושלם,אבל בע"ה אמצא את שאר התווים ואעלה שיר מושלם)
|
|
מיאמוש -איזו יצירה מרשימה! נהניתי מאוד ושמעתי אותה כמה פעמים! כבר ממתין לגרסאות הבאות!!! |
|
|
| נשלח ב-24/11/2015 10:08 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2015 10:29 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/11/2015 10:40 |
|
| |
אני מנגנת בתופים או בסירים הפוכים את משיח משיח.
|
|
|
|
|