|
|
| נשלח ב-16/1/2016 21:12 |
|
| |
ניורק ונטסון תודה כיף גדול! 
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2016 23:06 |
|
| |
'בואי כלה'- קבלו את הקאבר המיקצועי של מיאמוש!
קישור ישיר
תוקן על ידי netson ב- 21/01/2016 23:09:10
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2016 23:17 |
|
| |
נהניתי לשמוע.  על איזה פתיח יפה, קצר וקולע חשבת.
כל הכבוד לך! (וזה רק ההתחלה -אני מתאר לעצמי:-) )
|
|
|
|
| נשלח ב-21/1/2016 23:23 |
|
| |
|
| נשלח ב-27/1/2016 04:34 |
|
| |
מיאמוש, שני הקאברים שהעלית, 'שמע ישראל' ו- 'בואי כלה' חביבים מאד. נעימים אף לאוזן מוסיקלית. והעובדה שנוגנו מכח השמיעה רק מעניקה להם נופך מיוחד. תודה רבה על השיתוף עמנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2016 04:45 |
|
| |
| לבבית30 כתב: |  | הי, אז הנה אני עומדת במילה שלי.. (גם אם זה באיחור של שבוע וחצי) ואחרי שמיאמוש הזכירה לי את קיומו של האשכול, הכרחתי את עצמי לשבת כמה דקות מול המחשב ולהעלות לכאן משהו. לא יודעת אם אפשר לקרוא לזה קאבר , כי מדובר בחלקיקי קטעי סולו של הבת שלי מגיל שנתים ובאיכות שמע גרועה למדי.
בעת שפתחת את האשכול הזה, ראיתי בעיני רוחי כיצד משייטות בחללו יצירות אינסטרומנטליות המנוגנות בפסנתר, בכינור, ובעצם, בכל הבא ליד. החל בסרפנט וכלה בקלימבה (פסנתר אגודל) העשויה מדלעת אפריקאית. אך לכזו יצירה חמודה לא פיללתי. היא פשוט כובשת, וכשחושבים על הדרך הארוכה שצעדה אימה עם הלחנים הללו – היא אפילו מרגשת.
חשבתי להוסיף ביצועים שלי, שלא תגידו שבאתי בידיים כמעט ריקות.. אבל לצערי, בכל ההקלטות שנשארו בחיים (והיו לי מאות!), אני שרה תוך כדי נגינה.. אז לא נותר לי אלא לוותר. אבל מצאתי משהו אחד זוכרים את פינת הצ'ולנט ברדיו קול חי? אולי היא קיימת, אין לי מושג, כי כבר המוווןןןןן זמן לא האזנתי לרדיו הזה. אבל לפני כמה שנים , השמעתי לחברה את השיר PROMISE והיא החליטה שהוא ממש מזכיר לה את "והיא שעמדה" אז ניגנתי את זה כדי לבדוק אם היא צודקת והתוצאה לפניכם.. (טוב ,הקשר למיאמי לא כזה מופרך,אם רבינא ביצע את זה..)
איזו נוסטלגיה. The Promise... טוב, לא קשה להבין מדוע החלטת להשמיע לה דווקא את השיר הזה... אכן ניתן למצא בהם מוטיבים זהים, ומאד אהבתי את התוצר המוגמר והטעים. ואחרי ההקדמה הארוכה הזו, אני הולכת לנסות את כישורי הטכניים בהטמעת הרצועות. אם עוד לא התעייפתם מלקרוא, אתם מוזמנים להאזין..
שאני אתעייף מלקרוא?... אה, גם מהאזנה מוסיקלית עוד לא התעייפתי. בשונה מכוחות הנפש המוגבלים – הצלילים הם אינסופיים. לילה קסום!
|
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2016 04:46 |
|
| |
| BroMish כתב: |  | תודה לך מיאמוש !! ללא השירים של מיאמי מי היה חושב לשיר בהבהרה שכזו  פעם שרנו את נקדש של מיאמי בישיבה ויצא לי איזה "לדור ודור הללויה" במבטא אמריקאי שורשי. אוי הבושה. ואני בכלל תימני |
|
אני מב(ח)ין כי הצלילים המדהימים של תקופת 'רווח' עוד לא עזבו את נשמתך... הבחירה של השירים מצוינת (בעיקר 'ממקומך'), הבחירה של הכלי האינסטרומנטלי לביצוע עוד יותר מצוינת, והביצוע עצמו עשוי בצורה די מושלמת. תודה רבה על השיתוף עמנו.
|
|
|
|
| נשלח ב-27/1/2016 06:23 |
|
| |
| משוררששיער כתבה: |  |
מיאמוש, שני הקאברים שהעלית, 'שמע ישראל' ו- 'בואי כלה' חביבים מאד. נעימים אף לאוזן מוסיקלית. והעובדה שנוגנו מכח השמיעה רק מעניקה להם נופך מיוחד. תודה רבה על השיתוף עמנו. |
|
|
| נשלח ב-30/1/2016 21:26 |
|
| |
מיאמוש - מדהים! בהחלט אהבתי את הביצוע. נעים מאוד לאוזן. העליית טון היתה פצצה. אני מנחש שמדובר באחד מהדגמים של ימאהה E403 או E413
משוררששיער - כן, אתה צודק לגמרי. תקופת רווח תפסה אותי חזק. נכון שכבר עברה תקופה מאז נחשפנו להרבה יצירות מרתקות, תקופת רווח ובדרך התורה וירושלים שמעו לקולינו, אלו האלבומים שהלב פועם מתי שאני שומע אותם. למשל השיר ירושלים שיצא אז בשנת 2001 - זה השיר הראשון ששמעתי של מיאמי לכן יש לי אליו כל כך הרבה סנטימנטים. עם הקסטה הזאת הלכתי לבית הספר יום יום עם הווקמן, וכך גם השירים שהגיעו אחר כך בבדרך התורה, מיאמי 25, והלאה. ובעצם רווח זה השיא מבחינתי. הכתר מלכות של מיאמי. 
|
|
|
|
| נשלח ב-30/1/2016 21:30 |
|
| |
תודה רבה!! יפה איך ניחשת? זה E 403 בשמע ישראל עליית הטון אכן דרך האורגן,אבל בבואי כלה זוהי עליית טון בתווים עצמם,מלה לסי במול . ) כי האקורדים שונים ,מD בפזמון הרגיל,ל E במול) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-30/1/2016 21:36 |
|
| |
אגב,אני חייבת לומר שהקאבר שלך יוצא מגדר הרגיל! חזרנו עכשיו מנסיעה ארוכה מהדרום,וכל הדרך שמעתי מיאמי (כמובן), והקאבר שלך (כי אתה הוא)היה בפלייליסט.וואוו! איך אתה מנגן בקלילות על הפסנתר..!! החלום שלי זה לדעת לנגן כך! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-30/1/2016 22:01 |
|
| |
| BroMish כתבה: |  | איזה כיף לשמוע! תודה! הלחן הזה כל כך מותאם לפסנתר שהייתי חייב לנסות  העליית טון הייתה מקצועית!  ניחשתי כי היה לי E403 כשהייתי קטן ואחר כך E413 ולפני חצי שנה קניתי לעצמי E443 (הסדרה הזאת קופצת עם הספרה 3 )
|
|
ובטח E 443 הרבה יותר מוצלח;-) אתה ממליץ עליו? (אני בעד לקנות אורגן חדש לעצמי. )אולי ליומולדת  ) הוא כבר 10 שנים מלווה אותי:) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-30/1/2016 22:03 |
|
| |
| BroMish כתבה: |  | ולגבי הפסנתר - שמעי זה היה גם החלום שלי תמיד. למדתי הכל דרך האינטרנט. ככה גם הגיטרה. זה קשה בהתחלה אבל זה מניב פירות. אם אני יכול כולם יכולים  |
|
|
|