במרום לא נמצא במחרוזת של כל השארנשלח מהאנדרואיד שלי
תוקן על ידי netson ב- 18/05/2015 16:59:24
לאנשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
תורת חיים היחיד שלא מהאלבום ויקטורי אנטבינשלח מהאנדרואיד שלי
נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
מי מעלה חידה?נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
?נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
אני אמשיך, רק יותר מאוחר;)
אוקיי:-)
מה יוצא דופן בין דיסקיםDVD הבאים: 1)רווח2)יבוא3)מיאמי 264)ו Miami in Concert .___________________________זכרו צריך להביא נימוק!מי שמשיב נכון צריך לתת את השאלה הבאה!!!
1)רווח2)יבוא3)מיאמי 264)ו Miami in Concert .___________________________זכרו צריך להביא נימוק!מי שמשיב נכון צריך לתת את השאלה הבאה!!!
מיאמי 26מכיון שלא היו בו אף בונוסים..נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!