לא...
נו ,מי מנסה?נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
אחד מהשתיים יוצא דופןאבל למה?נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
*אחד מהשנייםהסיבה שאמרתי לא נכונה?נשלח מהאנדרואיד שלי
לא...רמז חזק מאוד- קשור למקום מגוריםנשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
ביני זופניק לא היה בארץ?מנחם קליין וארי גולדוואג גרים כאן ואלברט אנחנו יודעים שהוא ביקר...נשלח מהאנדרואיד שלי
מנחם קליין גר בישראל ושניים האחרים גרים בחו"ל?
הפוך..בני זופניק גם עשה עליה וגר בארץואלברט עדיין לא:-)נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
לא ידעתי...מי יוצא דופן: יושי בנדריאיר קניגייצי ספינרנחום סטארקנשלח מהאנדרואיד שליתוקן על ידי אסתרק ב- 14/05/2015 15:01:02
תוקן על ידי אסתרק ב- 14/05/2015 15:01:02
נחום סטארקמתחיל בנ וכולם בי'...נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
חחח... לאנשלח מהאנדרואיד שלי
יושי בנדר?נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!