מה יוצא דופן מדברים הבאים:רווח, משיח, בסייעתא דשמייא, מצווה גדולה?(ואגב, אסתרק , אפשר לומר מה יוצא דופן ואפשר לומר מי יוצא דופן- תלוי לפי העניין, נכון?)
מצווה גדולהכל השירים הנל הם גם שמות של דיסקים חוץ ממצוה גדולהנשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
יפה מאוד לשתיכם... אסתרק- יש מצב:-) אם אני אתחיל לשאלות בדקדוק זה לא יגמר...:)תוקן על ידי netson ב- 14/05/2015 15:39:10
תוקן על ידי netson ב- 14/05/2015 15:39:10
מיאמוש?
לא כדאי לך ..הבגרות בדקדוק היא אחת הקשותאני חושבת על חידה...נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
מה יוצא דופן בין ג'רמי הרשקוביץ,דוד פרלמן,יאיר קניג ושמולי ברוין?נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
דוד פרלמן לא הופיע בדיוידי של יבואנשלח מהאנדרואיד שלי
יפה. בא נראה אם זו התשובה...תוקן על ידי netson ב- 14/05/2015 15:44:55
תוקן על ידי netson ב- 14/05/2015 15:44:55
לא...נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
גם שמולי אגב לא הופיע בדיוידי של יבואנשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
אופס. .. התבלבלתי עם אח שלונשלח מהאנדרואיד שלי
רמז יש???
כתבת.עכשיו רמז לעצמך..נשלח מהאנדרואיד שלי _________________ כשתולעת וספר נפגשים...בבוקר ובערב, בארץ ובחו"ל- פורום פרחי מיאמי החדש!
קשיר לשיר/דיסק יש?