|
|
| נשלח ב-19/6/2015 14:11 |
|
| |
גם ביבוא זה ככה:-)
|
|
|
|
| נשלח ב-19/9/2015 21:50 |
|
| |
אני עכשיו צופה ב lets stand as one ממיאמי 36.איזה עוצמות יש לשיר הזה!!וואו.לא יכולה להגדיר מרוב שזה עוצמתי.ירחמיאל-יש לך כח עצום בידיים!למוסיקה יש השפעה חזקה מאןד.משום מה אני כבר עם דמעות בעיניים.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
| נשלח ב-20/9/2015 07:47 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | אני עכשיו צופה ב lets stand as one ממיאמי 36.איזה עוצמות יש לשיר הזה!!וואו.לא יכולה להגדיר מרוב שזה עוצמתי.ירחמיאל-יש לך כח עצום בידיים!למוסיקה יש השפעה חזקה מאןד.משום מה אני כבר עם דמעות בעיניים..
|
|
בהחלט. הרשי לי לצטט את עצמי מן ההיסטוריה, מתוך אשכול שצלל בין אשכולות האימפריה: "עם לבדד ישכון – בוצע לראשונה בקונצרט חוה"מ פסח ה'תשע"ג (חי חי). שיר איטי ומרגש מאד. טוב, לחן ומילים מקוריות של ירחמיאל יכולות שלא לרגש? מילות השיר מתארות כיצד בסוף היום אנו עומדים לבד - "עם לבדד ישכון" - וקוראות "הבה נעמוד כולנו כאחד", כשהלחן המיוחד מעניק לו פרשנות כה נכונה, כך שהוא נושא בקרבו תווים מסוימים שמורידים דמעות. פשוט כך. גם לעיבוד של שיר זה הוענק שינוי מרענן וחביב עלי אישית, בדמות שירת מקהלה של מנגינה ללא מילים, כשבאמצעה מתבצעת לה עליית טון המקנה לה גוון מיוחד. לפני ביצוע הבכורה של השיר, הקדים ירחמיאל ואמר כי זהו שיר "עם מסר מיוחד מאד". אכן, שיר עם מסר מיוחד, המועבר בלחן לא פחות מיוחד".
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2015 08:10 |
|
| |
|
| נשלח ב-20/9/2015 10:37 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | | מתוך סיקור שלי על הופעת פרחי מיאמי פסח התשע"ה צבי שמחון נורא השתנה. הוא גדל מאוד והיתה לו רעמת שיער. בהופעת סוכות האחרונה שהייתי, הוא היה במיטבו ונראה ילד טוב ועדין. כעת היה נראה שמשהו (לא לטובה..) השתנה בו והחלק העדין והחייכני, קצת אבד... |
|
את מבינה שמדובר על ילד, כיין? גם אם הוא לא נראה לטעמי או לטעמך, הוא עדיין ילד ומטרתנו בפורום זה לדבר ולספר על השירה ועל ההופעה הקשורה לשירה, לא לעשות ניתוח אופי ומראה אישי לילדים.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2015 10:47 |
|
| |
גריני,את צודקת ב100%.באותו רגע זה מה שעלה על דעתי לכתוב, כי היה לי קצת מוזר כמה שהוא השתנה. בכל אופן,מקבלת את ההערה. אגב,את תהיי בהופעת סוכות השנה? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-20/9/2015 10:52 |
|
| |
את יודעת,לפעמים כותבים תגובות בלי מחשבה. זו אחת מהתגובות האלה. תודה שהערת את תשומת ליבי, תיקנתי את ההודעה המקורית. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-20/9/2015 11:05 |
|
| |
אני שמחה לשמוע. לא אהיה בהופעה. אינני מתגוררת בניו יורק.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/9/2015 11:07 |
|
| |
|
| נשלח ב-6/12/2015 13:20 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | צפיתי היום בקליפ מהופעת פרחי מיאמי 2006 בישיבה יוניברסיטי. היה יפה לראות חידוש מעניין,שכל ילד הגיע לבמה ,לקח את הרמקול והכריז בפאתוס את שמו ..וכל הקהל מריע... חלק אף ציינו איפה הם גרים.. זה היה ככ מתוק!:-) נשלח מהאנדרואיד שלי
ראיתי את זה עכשיו שוב. לדעתי כדאי לירחמיאל לתת לילדים להכריז את שמותיהם:)
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2015 15:46 |
|
| |
יפה לראות איך מרדכי שפירו השתנה מהקצה לקצה לטובה . (צפיתי בהופעת מיאמי כל ישראל..השינוי מהתקופה ההיא להיום זועק..)
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2015 17:33 |
|
| |
את מתכוונת לזה שהוא גידל זקן?
[סתם, כי גם לתיאודור הרצל היה זקן]
תוקן על ידי שריונה ב- 06/12/2015 17:34:05
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2015 17:47 |
|
| |
לא שריונה,נו באמת. הכוונה שהוא הפך לאדם חרדי רציני.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2015 17:55 |
|
| |
טוב.
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2015 19:01 |
|
| |
| שריונה כתב: |  | את מתכוונת לזה שהוא גידל זקן?
[סתם, כי גם לתיאודור הרצל היה זקן]
תוקן על ידי שריונה ב- 06/12/2015 17:34:05 |
|
חחח מזכיר לי בדיחה:
כשיהודי ללא זקן נפטר, מגיע אליו מלאך מיוחד בשמיים, תופס אותו ומנער אותו: "יהודי, איפה הזקן שלך?!" כשהרצל נפטר הגיע אליו המלך, תפס לו בזקן וצעק: "זקן, איפה היהודי שלך?!"
|
|
|
|
|