|
|
| נשלח ב-6/12/2015 19:04 |
|
| |
|
| נשלח ב-6/12/2015 19:12 |
|
| |
!!! למרות שהזקן לא מעיד על האדם בפנימיות לפחות על החיצוניות הוא מעיד!! [מבלי לפגוע באף אחד\ת.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2015 00:18 |
|
| |
שריונה- התכוונתי לא לפגוע בזו שבעלה כנראה לא נמנה עם בעלי הזקנים
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2015 01:04 |
|
| |
,
אני מסכים שיש שינוי חרדי מאוד אצל מרדכי שפירו, זה בעיקר מהישיבה שהוא למד, אבל אני ממש לא הייתי מתנגד שהיה נשאר כמו שהיה, כי מניסיון קרוב לפעמים הם יותר טובים דווקא במקום ההוא, וזה ארוך אז לא האריך. אבל זה נכון מאוד שזה שמים וארץ. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2015 23:31 |
|
| |
אני רואה עכשיו את רווח...וואוווו אחת ההופעות..כידוע:) חשבתי על זה,האם ירחמיאל היה אמיץ לעשות באחת ההופעות כיום,כמו ב"כן כן" שהילדים שרו בתוך הקהל?(וברוך ה' לא קרה להם כלום ממעריצים וכד'..) זה ככ חמוד ומתוק' לדעתי!!
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2015 23:38 |
|
| |
היה גם בדי.וי.די. של 'שירו לו' משהו כזה. זה לא קשור לענין אמיץ או לא...
|
|
|
|
| נשלח ב-9/12/2015 23:46 |
|
| |
|
| נשלח ב-10/12/2015 14:39 |
|
| |
מיאמוש לזה אני מתכוון שפעם ירחמיאל היה יותר פורץ, יותר אמיץ, האומץ שאת מתכוונת הוא לא אומץ מפחד אלא אומץ מלהאמין בעצמך כמו בהתחלה ולא לרדת, באמת בהופעות פעם היה באולמות ענק, עם הרבה יותר אנשים כלים וכו, אבל, כמו שאני תמיד אומרים זה המשפחה שלנו ולהם אנו נאמנים ואוהבים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-10/12/2015 15:00 |
|
| |
|
| נשלח ב-19/1/2016 22:33 |
|
| |
צפיתי בהופעה של פסח תש"ע,הודות לאלימונסי :) היה קטע מעניין שרציתי לראות- בסולו של עקיבא ג'ייקובס בשיר the hand of hashem התחלף הפלייבק,אבל הוא התגבר על זה בהצלחה:) ובסוף השיר בסולו של יהודה גורקין,הפלייבק נאלם דום,וגם יהודה..אבל ל2 שניות,ומיד המשיך בסולו וואקלי! הוא עשה עבודה מעולה! יאיר קניג נראה שם הרבה יותר גדול,(וגבוה..)(זה בעצם שנה וחצי אחרי הסרטת הדיוידי ליבוא) אבל עדיין מתוק ודומיננטי שם במקהלה.. ( נראה שמההופעה הזאת נלקחו הרבה קטעים לדיוידי 'מיאמי בהופעה')
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2016 03:22 |
|
| |
| מיאמוש כתב: |  | צפיתי בהופעה של פסח תש"ע,הודות לאלימונסי :) היה קטע מעניין שרציתי לראות- בסולו של עקיבא ג'ייקובס בשיר the hand of hashem התחלף הפלייבק,אבל הוא התגבר על זה בהצלחה:) ובסוף השיר בסולו של יהודה גורקין,הפלייבק נאלם דום,וגם יהודה..אבל ל2 שניות,ומיד המשיך בסולו וואקלי! הוא עשה עבודה מעולה! אני זוכר את זה...הוא התגבר בעזרתו של ירחמיאל מאחורה הבמה
( נראה שמההופעה הזאת נלקחו הרבה קטעים לדיוידי 'מיאמי בהופעה') גם זה נכון
|
|
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2016 22:34 |
|
| |
חלק ראשון של ההופעה פסח תש"ע: מצחיק לראות את זה,אבל שלומי גרסטנר הזמר שפתח את הארוע,כשסיים לשיר הוא 'הפריח' מין נשיקה לקהל.. -המחרוזת באנגלית בהופעה הזו היא אותה הסרטה במיאמי in concert -יפה לראות איך יאיר למרות הגובה שלו נשאר שורה ראשונה:) אומנם הקול שלו שם כבר השתנה,אבל כן יש לו קול טוב כבוגר. -חחח..רואים בקטע של שלומי גרסטנר בחלק 2 של המופע,שהוא מחייך כזה,ואז אלימונסי סובב את המצלמה ורואים את ליפא שמעלצר יושב ומחזיק תינוק שם בהופעה:) -בשיר 'מעם ה', את הסולו המקורי ששר בדיוידי של יבוא מאיר סילברברג(lift up our hearts and souls..), שר ג'רמי הרשקוביץ בזיופים צורמניים,עד שירחמיאל הצטרף אליו במין קולות רקע כדי 'לאזן' את השירה.. את הסולו של יאיר קניג בשיר הזה, (בדיסק של יבוא המקורי),לקח יהודה גורקין שפשוט שר מדהים ובצורה יפה וטהורה כ"כ! -בשיר 'הטוב' המקהלה בהרכב מלא.כ28 ילדים.(!) קטע מתוק,בסולו של דוד פרלמן בתור סולן קטנצ'יק בן 8 בערך, בקטע 'כי מעולם כי מעולם...קיוינו לך', ירחמיאל 'דחף' אותו טיפה קדימה,כאילו הוא הילד הקטן שלו..זה נראה מתוק ביותר (מצרפת צילום מסך בהודעה הבאה) ודוד עצמו,נראה 'שלומפר' כזה שלא מבין מה הוא עושה על הבמה...
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/1/2016 22:39 |
|
| |
|
| נשלח ב-20/1/2016 22:42 |
|
| |