בית פורומים פרחי מיאמי Miami Boys Choir

רשמים מהופעות של פרחי מיאמי

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-15/8/2016 14:52 לינק ישיר 

נניח ל'רוח הקודש' כרגע... 

בשני הסולואים אין בעיה עם המיקרופון, הקול של דוד אריה נשמע לי קצת חלש באופן כללי.

בהצלחה עם הראיון, מקווה שלא הרסתי...

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-15/8/2016 15:03 לינק ישיר 

לא,בסולו השני הבעיה היא עם זה שירחמיאל 'חוטף' לו את הרמקול בשניה שהוא גומר ,וגם אם אני חותכת מדוייק רואים את זה. בסולו הראשון הבעיה היא וויזואלית-הוא כל הזמן זז מצד לצד כאילו הוא לחןץ ובורח ממישהו..(ואגב אותו דבר בדיוק היה גם באותו סולו שלו בתשרי תשע"ה באט אט)
לא התייחסתי לעוצמת הקול,כי ממילא יש לו מעט סולואים.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-15/8/2016 16:07 לינק ישיר 

מיאמוש כתב:

תודות לאלי מונסי!!!

חלק שני של ההופעה פסח תש"ע

כמה מילים על הרכב המקהלה: יש שם כאלו עם קולות מתחלפים לגמרי (ברמה שאפשר לומר שלא אהבתי) לצד ילדים חדשים ממש. מה שעושה את ההרכב ייחודי ומעניין.
יהודה גורקין!!! עשה את המופע! 

-הקרינו את הקליפ 'פומגרנט' על המסך..אהבתי.ואז כולם נכנסו עם כובעים וחולצות של פומגרנט

-בשיר משיח,היתה פאשלה ממש לא נעימה..מנחם מנדל גורדון התחיל את הסולו שלו לפני הזמן,כשעדיין כולם שרים 'פפללפפפ'..וואי איך ריחמתי עליו..פדיחות. אבל הוא יצא בזה בכבוד והמשיך הלאה.

הוא למשל,דוגמא לסולן מפוספס,שירחמיאל בקושי נתן לו סולואים..לפחות כאן היה לו סולו ארוך יחסית,בהשוואה לסולו שהיה לו בדיוידי של יבוא בשיר 'משיח' בו הוא שר רק דואט עם עקיבא ארבמוביץ'. אפרופו עקיבא אברמוביץ, הקול שלו בהופעה הזו נשמע הכי טוב.

בקטע של הקפיצות ב'ראפ' בשיר משיח,רואים שיהודה גורקין התבלבל לרגע,אבל מיד הסתכל לעבר יאיר קניג שעמד לידו בשורה הראשונה,והמשיך את התנועות. מתבקש, בהופעות קודמות הוא לא עמד בשורה הראשונה בקטע הזה.

בסוף השיר כשכולם עומדים בשורה בקידמת הבמה, משה יעקב בראון עמד ליד ירחמיאל ושר איתו כזה כשהם אחד מול השני, כמו ששר במיאמי 26, אייזיק בן ישי ב'רק חזק' עם ירחמיאל.. הוא גם סולן מפוספס.. לא יודעת אם הוא נחשב סולן מפוספס, אולי הוא לא סולן ראשי אבל יש לו כמות סולואים יפה, ליד כוכבים כמו יאיר, דוד ויושי הוא קצת נבלע, אבל לא בגלל כמות הסולואים.

קטעי סולו

אחרי זה היתה הפתעתי רבה,קטעי סולו של השיר I want to know! אני חשבתי שירחמיאל הוסיף את הקטע הנוסטלגי הזה רק בפסח תשע"ד. ומתברר שזה קרה כבר קודם,בפסח תש"ע. גם אני הופתעתי, התלבטתי איזה ביצוע יותר טוב והחלטתי שאני אוהבת את שני הביצועים.

דיויד הרשקוביץ- קול בוגר אבל טוב קצת יותר בוגר מטוב, יאיר קניג- כנ"ל ,ג'רמי הרשקוביץ-התחיל קטע בסולו שניונת לפני הזמן לדעתי הוא לא כ"כ מתאים לשיר הזה,אלברט אייל-יפהפה!! משה יעקב בראון-וואו!! איזה סולו! הוא מזכיר לי את ארי גולדוואג אז בזמנו..(חיצונית ובקול) יהודה גורקין- הוא עלה על כולם!! איזה עליה מדהימה בסוף! אהבתי מאוד. מדהים! מדהים! מדהים! (כולם שרו את השיר הזה)

לאחר מכן השיר one by one,דיויד הרשקוביץ עם... ג'רמי אחיו! הם נראים אבא ובן...:) זה חמוד איך שדיויד מתכופף אליו..קול שני יפה! לאחר מכן רואים מצלמה יורדת מלמעלה. מה שאומר שגם הקטע הזה הוסרט. מתי ירחמיאל מתכנן לפרסם את כל האוצרות האלה? לקראת חגיגות היובל למקהלה? אופטימי מצידך... מהקטעים שאני חושבת שהוסרטו אפשר להכין כמה DVD... (ההופעה של 'מיאמי 26' לא ניתנה לנו במלואה, לפני 'מיאמי 25' יש מקבץ מכל מיני הופעות שלא זכינו לראות, קיבלנו רק את 'האירו את הלילות' מתוך ההופעה וכן הלאה...)

ממשיכים את השיר: עקיבא ארמוביץ',חייא אברמוביץ' ובנימין רבינא אברמוביץ! סולו אחים הולך כאן בשיר הזה.. ההרמוניות של אברמוביץ... אמרתם אברמוביץ אמרתם הרמוניות!

ו..בפזמון ב reach out … מצטרפים האחים נפתלי ועקיבא ג'ייקובסון ו3 האחים לבית אייל- אלברט,סול וריצ'י,תוך שכל שאר האחים עדיין על הבמה.. וואו זה פשוט מתוק!!

ולבסוף ממש בסוף,מצטרפים גם יהודה גורקין שעשה סולו מדהים אין על הילד הזה! המילים מקבלות משמעות אחרת שהוא שר אותן,יאיר קניג ומשה יעקב בראון.

אחד השיאים.:) שיר שבו הצטרפו האחים לבית-ג'ייקובסון,הרשקוביץ' אייל ואברמוביץ'.

ירחמיאל מיד אחרי הציג את מקהלת האחים,ואת 3 האיילים הוא הציג 3 פעמים.. פרוטקציות קצת מיותר

אחר כך ירחמיאל מציג שיר חדש מהאלבום החדש( בהתכוונו למי לה' אלי..)  שיבוא לפעמים ,הוא עצר לרגע והוסיף, בקרוב..(sometimes soon..(   כולם התפוצצו שם מצחוק.(כולל אניJ הרי כולנו יודעים מה זה ה'בקרוב' של ירחמיאל..(השיר מלך,יש הסרטה של שתי שניות מהשיר)
העיניים שלי ננעלו על יהודה גורקין (זה מפתיע מישהו?!) שרוקד בשיא המרץ ובשיא העדינות בו זמנית.

מחרוזת ליד הפסנתר, חמוד! אני ממש אוהבת שעושים שיתופי פעולה עם הזמרים האורחים (זה לא קורה הרבה, אני יודעת...) וכאן זה ממש חמוד, גם הקישור בין 'עשה עשה' של שלומי ל'פתח ליבי' של מיאמי - מושלם!.

רואים אחר כך את ירחמיאל מספר על השיר באנגלית הישן (the hand  of hashem)  ונכנס כזה מאחוריו ילד קטנצ'יק(דוד צ'רנדוף),ונעמד במקומו בשורה השניה,הוא לא היה בטוח,אז ירד לשורה הראשונה, וג'רמי הרשקוביץ הזיז אותו כדי שיעמוד במקום שלו.. ג'רמי גם סידר את יהודה גורקין שעמד בסמוך אליו. עקיבא ג'יקובס עשה עבודה נהדרת (סולן מפוספס, כבר אמרנו?). ירחמיאל מסמן ליהודה גורקין להתקדם לקדמת הבמה ואני לא מגלה כמה פעמים ראיתי את הקטע הזה.  (זה נראה שירחמיאל אומר משהו ליהודה, ויהודה נותן חיוך נבוך כזה).     

-משהו מוזר עם יושי בנדר,אולי בשתי שירים במופע הזה ראיתי אותו,(יבוא ומשיח) אבל לא יותר, והוא כלל לא שר סולו. כנראה זו היתה ההופעה האחרונה שלו.    
כמה זמן לפני ההופעה הזו ירחמיאל הודיע לו שהוא לא ישתתף בהופעה, די הגיוני בהתחשב בקול שלו. יושי לקח את זה קשה ושניה לפני ההופעה ירחמיאל הזמין אותו לשיר ביבא ובמחרוזת ליד הפסנתר ובכך עשה ליושי את השנה.
בשיר יבוא ההרכב היה כמו ביבוא בדיוידי.(למרות שזה בעצם שנה וחצי אחרי...חבל שלא הייתי בתקופה הזאת
 )יאיר ויושי בסולו,ודיויד מצטרף אליהם.   (ואיזה צרחות מטורפות בקהל..וואו..) בסוף השיר,כשהם חוזרים 'לישון' ירחמיאל התכופף כזה ליושי ב'יבוא' עם תנועה מעודדת..:)                                                              
כשכולם קמו לקדמת הבמה,רואים את משה יעקב בראון קופץ כתף אל כתף עם אהרון שלום קאהן. (ז"ל? מישהו יודע מה עם זה? משורר?)

ילד מהקהל ניגש אל עקיבא ג'ייקובסון וביקש ללחוץ לו את היד..הוא בהה בו לשניה,ולבסוף הושיטJ

לסיכום,הופעה מדהימה לחלוטין..ככה שלא וויתרתי על סיקור:) מסכימה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2016 13:48 לינק ישיר 

מיאמוש, אני מתחילה לכתוב סיקור להופעת פסח תשע"ה, יש ילדים שאני צריכה להיזהר איתם???? 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-17/8/2016 15:10 לינק ישיר 

חחח לא
דוד אריה הוא האחרון;)
)יש רק עוד את בני מן ובני זדה שאומרים היי חצי שנייה;))

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/12/2016 22:32 לינק ישיר 
פסח תשע"ב

ב"ה

הופעת פסח ע"ב:

אני זוכרת שאז בזמנו, רציתי כ"כ להצטרף להקרנה הזאת, הרי המופע שודר בלייב, אבל היתה לנו בעיה במחשב. אני זוכרת את עצמי קמה ב2 בלילה בחוה"מ באותו יום, וחושבת לעצמי שעכשיו יש את ההופעה של מיאמי וחבל שאני לא יכולה לראות\ להיות שם..(עקבתי מתחילת תשע"א אחר הפורום..נוסטלגיה..)

אתמול קראתי את האשכול שהיה על ההופעה כאן בפורום, ובזכות אלימונסי היקר יכולתי לצפות בהופעהJ

רשמים:

-כשמיאמי נכנסו לבמה עם 'וטהר ליבנו', הרגשתי שאני רוצה לחזור לתקופה ההיא.. סה"כ לפני 5 שנים.. (מכירים את זה שמרגישים מין החמצה על תקופות שעברו וכ"כ רוצים לחזור בזמן לשם? ככה גם עם יבוא ועוד הרבה תקופות שיא של המקהלה..) מקס הרשקוביץ, בנימין רבינא, דוד פרלמן וכל ה-סולנים!! וואו. נוסטלגיה..(וחבל שזה כבר נוסטלגיה:)(

אהבתי את הכוריאוגרפיה בשיר! ממש מתאים לקצב של המנגינה ונותן חשק לקפוץ גם..

הסולו של ריצ'י אייל- הופעת במה מעולה וקול נחמד מאוד אם כי קצת בוגר..

בדואט של טוביה עסיס ועקיבא ג'ייקובסון, נשמע שלטוביה יש קול מעולה! לעקיבא, מעט בוגר אבל שר טוב מאוד.

בקטע המעבר, כשריצ'י התחיל עם תנועה 'רודפת' וקפיצות,ממש הזכיר לי את השיר 'משיח' בדיוידי יבוא שגם שם יאיר קניג התחיל בתנועה והצטרפו אליו עד שכולם עשו את התנועה. לדעתי זאת תנועה מעניינת..

הסולו של מ"מ גולדמן פשוט מקסים! חייכן וכריזמטי. קול מעולה.

חחח בסיום השיר הצחיק אותי שכולם ישבו על הברכיים ורק דוד פרלמן נשאר עומד ליד ירחמיאל עם יד למעלה.. פרוטקציות;)

-לאחר השיר, כשירחמיאל דיבר, בנימין רבינא עמד כשהוא משלב ידיים..:(  הצחיק אותיJ

הגיוני, לפי דברי ירחמיאל, ש20,000 אנשים צפו בהופעה הנ"ל בלייב?!

-מחרוזת רווח משיח איום ונורא גלי...:

-סולו טוב מאוד ב'אף על פי שיתמהמה' ע"י רפאל דוב וובסטר. סולן די מפוספס..

בנימין רבינא אברמוביץ נראה חסר חיות באופן קיצוני למדי.. כאילו 'הכריחו' אותו להופיע.. מה קרה? תחייך קצת!.                                        

(ואכן, בהופעה שלאחר מכן, בסוכות תשע"ג,שזכיתי להיות בה ואף לצלם באופן אישי את בנימין שהיה בקהל. כנראה הרגיש שהוא כבר מיצה את עצמו.)

כאן הוא הבליע חיוך קטן בקטע של אוי גיוועלד'..:)

איזה דואט חמוד של דוד פרלמן ודוד צ'רנדוף בסוף גליJ

בניגוד לאחיו בנימין, חייא מפזר חיוכים מתוקים לכולם..

הטוב:

בסולו הראשון, איך לא, בנימין רבינא. אבל למה אתה כ"כ מדוכא למען ה'?!, אחריו עקיבא ג'ייקובסון, קול יפה מאוד. אהבתי שהוא עשה עם היד' 'לא' במקום הנכון .(כי 'לא' תמו) אח"כ מ"מ גולדמן, נראה שקצת קשה לו לעלות גבוה בטון, אבל הוא עשה את זה יפה מאוד. ואחריו סולו מקסים ביותר של חייא ארמוביץ! ממש אהבתי.

יבוא:

חחח פשלה.. כשהילדים כבר שוכבים על הרצפה, הודלק בטעות הפלייבק של 'הו השם'..:(

אז ירחמיאל נכנס שם לדבר עד שהמצב יסתדר.. 'תצעקו הלוו סין' 'הלוו אוסטרליה' 'הלוו פלטב'  (בוש).. אה לא.:) חח ירחמיאל עם הרעיונות שלו..

סוף סוף הופעל הפלייבק של יבוא, אבל הילדים היו ממש לא בקצב בהתחלה..

בסולו המקורי של יושי ויאיר ביבוא 'ייבנה המקדש', שרו עכשיו בנימין וחייא אברמוביץ. משו שם בקצב לא מסתדר, והמצב רוח הלא משהו של בנימין מורגש...(קול רציני כזה) בכל אופן, הדואט ממש יפה. אח"כ 'הרחמן הנקדש' ע"י מ"מ גולדמן. יפה!! אחריו (במקור סול ואלברט אייל) היו מקס הרשקוביץ ודוד פרלמן. ממש אהבתי! הסולו המקורי של בנימין רבינא נשאר שלו, 'בן דוד עבדך'. יש לו קול אדיר לבנימין.. כשירחמיאל נכנס לקראת סוף השיר הוא סימן לחיים יהודה גורי שילך אחורה כי הוא התקדם מדי לשורה הראשונה..

בסולו הסופי של בנימין 'משיח הההשששםם' ירחמיאל הצטרף(איך לא..) תוך שהוא מתקרב לבנימין בסיום הסולו 'יבוואא ', עשה לו מין פרצוף כזהJ ובנימין מסמן לו 'טוב טוב הבנתי..'

- אחרי אברהם פריד ושאר הזמרים, חזרו סוף סוף מיאמי, עם מחרוזת תורה לכבוד סיום הש"ס:

משה אמת: איזה שיר נוסטלגי מתוק! אהבתי תתלבושות.. רק שה'פייעס' שמודבקים לכובעים נראים מגוחכים מדי. נראה שמקס ממש מרגיש בבית עם התלבושת של ה'חסיד'J

יגדיל תורה: הצחיקו אותי התלבושות של ה'סירטוקים' וה'פראקים' (או איך שלא קוראים לזה..) של החסידים. דווקא חמוד ומצחיקJ נראה שזה מתאים לבנימין רבינא;)

רק חזק: איזה סולו מתוק של בנימין רוזנברג!! 'לתת להם..את הארץ אשר נשבעתי..' סולן מפוספס.

Sunshine – סולו מעולה לרחמים טוביה עסיס! קול יציב וטוב. גם סולן מפוספס יחסית.. אחריו רחמים דוד עסיס, פחות אהבתי. אח"כ, נכנס כשכסא בידו, (בשביל מה הם סחבו תכסאות לבמה?! לא מובן..) יצחק ברנדיס. יש לו קול מאוד דק, סולו יפה, אבל יש מה לשפר. אחריו דוד פרלמן מנסה לעלות בקושי על הכיסא שסחב, תוך כדי שירת הסולו.. נראה ממש מגוחךJ אחריו מקס. צל"ש שלא הבאת כסא! במילה sorrow  יכולת לפתוח יותר את הפה כשאתה שר.. למה לשיר עם פה שמתאמצים לסגור אותו? J אח"כ במילה tomorrow  אכן הוא פתח את הפה ושר כמו שצריךJ אחריו דוד צ'רנדוף שגם סחב כסא ל2 שניות סולו, וזהו, כל הילדים שרו with sunshineee  וזה נגמרL נאלצו להחזיר את הכסאות שהביאו במאמץ רב..

- live a life of torah    טוב, פשלה אחת גדולה, גם ריצ'י אייל וגם מ"מ גולדמן לא ממש ידעו תמילים...(העיקר את התנועה של הסיבוב הם זכרו..) עד שבנימין רבינא הגיע ושר סולו כמו שצריך. וכמו תמיד,חוק מרפי פועל, והרמקול עושה בעיות. טוב שירחמיאל היה באזור להושיט לו רמקול חילופי.

-שמע בני (מהאלבום the simcha song)- סולו מתוק במיוחד של משה בורשטיין!!(שגם אותו זכיתי לצלם אחרי הופעת סוכות ע"ג.. התמונה במייל של הפורום) סולן ממש ממש מפוספס!!! חח רואים את ירחמיאל מתענג מאחורה על המוסיקה הטובה.. הילדים עשו את זה מעולה. נראה לי שהשיר הזה לא הושר בהופעה כלשהי במהלך השנים..
אח"כ בסולו השני, היה אחיו, יהושע בורשטיין,(שגם אותו צילמתי אז
J ) קול מקסים!! ממש אהבתי. יציב יותר משל אחיו, וממש מיוחד. אהבתי לראות איך הוא שר ברגש! סולן מפוספס..(ממש הופעה של סולנים מפוספסים..)

- אח"כ הגיע השיר שישבתי והתגלגלתי מצחוק בגללו.. 'ונהיה'.                                                       
 חחחח מה זה הרוחות רפאים האלה?! מישהו שם נפל על הראש.. הקפיצות הזכירו לי צפרדעים..   
    סולו יפה של דוד צ'רנדוף, שנראה מתפוצץ מצחוק..

- we will prevail – בדרך התורה. סוף סוף חליפות מהוגנותJ

- tora today יצחק ברנדיס, שר ב'טילים'..  חכה לקצב.:) עד שירחמיאל עזר לו.

-כשהסיום קורא , ליד פסנתר שהובא לו, ירחמיאל מסביר על השיר כולו מרוגש, ומספר : לפעמים כשאני מלחין שיר, זה לוקח הרבה זמן, ולפעמים זה לוקח מהר. אבל את השיר הזה, לקח לי 5 דקות להלחין. את  המילים כמובן כתבה רעייתי.." מחיאות כפיים. מאחוריו רואים את מ"מ גולדמן מבודח קמעהJ הסולו הראשון הוא כמובן של בנימין רבינא, שלא ממש שר בהתחלה הקצב,ואח"כ זה הסתדר.( מישהו יכול להסביר לי למה הוא אומר doesn't    במקום thousands??!!) אחריו הסולו של מ"מ גולדמן, שר מעולה. תוך שהוא מפנה מבטים קצת חוששים לירחמיאל כאומר ' עשיתי את זה טוב'? אח"כ פרלמן,מדהים, כרגיל.

יפה לראות איך כשבנימין שר, מ"מ גולדמן שר את המילים ללא קול, וכנ"ל רחמים טוביה עסיס כשמ"מ גולדמן שר. כך רואים שהשיר ממש הוטמע אצלםJ

מרוב התרגשות, הכובע של ירחמיאל עף לו לשניותיים, אבל ירחמיאל תפס אותו בזמן לפני שצנח לרצפה..

- מי לה' אלי. איך השיר הזה מרגיש לי ישן כ"כ.. (כנראה באמת כבר הגיע הזמן לאלבום חדש שיחליף את 'אט אט' המסורתי שהיה בכל הופעה במשך 3 שנים..) הצחיק אותי כשמקס שר (בתקופת יוון..) ושכח לרגע שיצחק ברנדיס אמור 'ליפול' עליו.. בשנייה האחרונה הוא שם לו יד מתחת (כמו שאמורה להיות התנועה..) ובאותו רגע, בנימין רבינא היה זה ש'החזיק ' את דוד פרלמן ש'ייפול' עליו, ופה זו הפעם שניה במהלך המופע שבנימין הבליע חיוךJ נראה לי שכל הפרחים היו ממש מבודחים מהתנועה הזאת..(בדרך אגב, פתחתי תוך כדי את הדיוידי של מיאמי in concert  ואכן רואים (חלקית אומנם) את החיוך המבודח של בנימין. ההופעה הזאת, היא זאת שהיתה בין השאר בדיוידי, ועוד משהו אם אנחנו כבר בהשוואה בין הופעות, אז בהופעת מיאמי בישראל תשע"א, ג'רמי סימן לבנימין רבינא במין צביטה אלגנטית כזאת, שיזכור שהוא אמור להחזיק אותו בתנועה הזאתJ בנימין כמובן מהנהן בהסכמה, ומיד כשג'רמי התחיל לשיר, בנימין הכין לו את ידיו ש'יחזיקו' את ג'רמי שלא ייפולJ )

-בהצגת השמות, ירחמיאל סיפר שאבא של ריצ'י צפה בהופעה מסין.

וסיימו עם 'שמע ישראל' יפהJ  סולו מעולה ליצחק ברנדיס. בהסרטה, רואים את יושי בנדר בקהל וחברו מצלמים תקהלJ ואח"כ בסוף רואים גם את יאיר קופץ לשורה הראשונה במחיאות כפיים! אני רןאה שבאו להופעה הזאת הרבה בוגרים.. מעניין למה. אולי בגלל אברהם פריד?( גם בהופעה בסוכות תשע"ה שהיתה עם מיאמי ואברהם פריד, ראיתי בקהל את יאיר קניג ויושי בנדר) ובסוף בסוף, רואים גם את אלברט אייל. הסרטה ממש שווהJ

נהניתי מאוד לצפות!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/12/2016 22:08 לינק ישיר 

שירהיהודית כתבה:

-family:"Arial","sans-serif";">-משהו מוזר עם יושי בנדר,אולי בשתי שירים במופע הזה ראיתי אותו,(יבוא ומשיח) אבל לא יותר, והוא כלל לא שר סולו. כנראה זו היתה ההופעה האחרונה שלו.    
כמה זמן לפני ההופעה הזו ירחמיאל הודיע לו שהוא לא ישתתף בהופעה, די הגיוני בהתחשב בקול שלו. יושי לקח את זה קשה ושניה לפני ההופעה ירחמיאל הזמין אותו לשיר ביבא ובמחרוזת ליד הפסנתר ובכך עשה ליושי את השנה.
בשיר יבוא ההרכב היה כמו ביבוא בדיוידי.(למרות שזה בעצם שנה וחצי אחרי...חבל שלא הייתי בתקופה הזאת
 )יאיר ויושי בסולו,ודיויד מצטרף אליהם.   (ואיזה צרחות מטורפות בקהל..וואו..) בסוף השיר,כשהם חוזרים 'לישון' ירחמיאל התכופף כזה ליושי ב'יבוא' עם תנועה מעודדת..:)              /font>

שירה,איך את יודעת על מה שקרה עם יושי?;)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/12/2016 22:14 לינק ישיר 

שירה, את לא במקרה אשתו של משורר?
מאיפה כל הידע הזה?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2016 22:17 לינק ישיר 

מיאמוש כתבה:

שירהיהודית כתבה:

-family:"Arial","sans-serif";">-משהו מוזר עם יושי בנדר,אולי בשתי שירים במופע הזה ראיתי אותו,(יבוא ומשיח) אבל לא יותר, והוא כלל לא שר סולו. כנראה זו היתה ההופעה האחרונה שלו.    
 )יאיר ויושי בסולו,ודיויד מצטרף אליהם.   (ואיזה צרחות מטורפות בקהל..וואו..) בסוף השיר,כשהם חוזרים 'לישון' ירחמיאל התכופף כזה ליושי ב'יבוא' עם תנועה מעודדת..:)              /font>

שירה,איך את יודעת על מה שקרה עם יושי?;)

רק אתמול קראתי את ההודעה הנ"ל בעיון, כי הוספתי סיקור נוסף אתמול,אז על הדרך קראתי את כל האשכול..:)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/12/2016 22:17 לינק ישיר 

מהפורום הישן.

ובלי השערות מוזרות, בסדר?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2016 22:18 לינק ישיר 

שירהיהודית כתבה:

מהפורום הישן.

ובלי השערות מוזרות, בסדר?

אהה
הגיוני.
חחח הגבירה רנה,מה זה הרעיונות האלה?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/12/2016 22:19 לינק ישיר 

באמת ידע מפליא ומדהים.
פששש כל הכבוד!

היית ניק בפו-רום הישן?

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2016 22:23 לינק ישיר 

ממ גבירה יקרה,
לא כתבת לנו שום דבר באשכול ברוכים הבאים נעים להכיר,למיטב זכרוני
את מוזמנת לכתוב;))

לא מחייב שהיה לה ניק שם..
כמו רבים וטובים,עקבנו אחרי הפורום הישן גם לאחר סגירתו.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-4/12/2016 22:24 לינק ישיר 

לא הייתי וכבר ביקשתי בלי השערות מוזרות, איך הגעת לזה?!
שראיתי את ההסרטה של ההופעה פתחתי את האשכול המתאים.
(כמו שפותחים את הסיקור של מהלעלעל שרואים מופע פסח ע"ה...)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/12/2016 22:29 לינק ישיר 

ניחוש פשוט
להתחיל לחפור בפו-רום הישן? השאלה אם יש לו מה לחדש יותר מהפו-רום הנוכחי?

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > הכל סביב המוזיקה > פרחי מיאמי Miami Boys Choir > רשמים מהופעות של פרחי מיאמי
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 5 6 7 לדף הבא סך הכל 7 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.