בית פורומים בחדרי חרדים צפון

עד כמה המידע הזה אמין?

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-4/6/2015 17:46 לינק ישיר 
עד כמה המידע הזה אמין?

עד כמה זה אמין?
 עד כמה זה אמין?

http://sikzabmirpst.wordpress.com

למי שאין כוח לפתוח לינקים:

אודות יוסי איתן מנהל אתר ויהי אור וקבוצת שיקצה במרפסת
יוסי איתן חוזר בתשובה שסרח מהדרך עכב שלא הסכימו לו רבנים להתחתן עם גויה והחליט מאז להילחם ולהשמיץ את העולם החרדי.
מנהל את קבוצת ויהי אור אשר מונה חרדים שנפלו מהדרך. אחד מחסדיו שנפל מהדרך של יוסי מכיוון שלא יכל לסבול את השנאה יותר.
יצא מהכת והחליט לחשוף את כל האמת.  יוסי איתן על פי דבריו מנהל בכיר וכותב קבוע באתר שיקצה במרפסת המזריע בצורה אנונימית שנאה רבה נגד
החרדים מכל הזרמים.
לאחר שהתחתן בשנית עשה חרם על משפחתו הקודמת וזרק את ילדיו מביתו ומאז שם לעצמו מטרה לפגוע בכל חרדי באשר הוא.
אחד התלמידים שסרח מספר, שהיינו מקבלים משימות ממנו לשים מצלמות נסתרות ולהקליט חרדים עושים חטאים כביכול או לגרום להם להיכנס לניסיון על מנת לתעד אותם
ולעלות זאת לרשת.

בעבר היו הרבה כתבות באתרו על גדולי ישראל חלקם ירדו בגלל תביעות משפטיות חלק נשארו.
אחד מחסדיו שסרח ועשה תשובה בחזרה לחברה החרדים מספר לטענתו שהם חסמו ליוסי את הגישה לאתר וכ6 חסידים מהקבוצה עזבו ביחד מכיוון שהריחוק ממשפחתם
והשנאה לעולם החרדי כבר היתה גדולה מידי והבינו שמשו פה מסריח.
בהתחלה שהתחלשו קצת בדת, ויוסי הציע להם שאפשר להיות חרדי וגם להיות חילוני ולשאול שאלות אפיקרוסיות ואף זה לא סותר אלא מצווה גדולה
נפלו לרשתו ופשוט שרפו את יהדותם ועברו על עברות דאורייתא של לשון הרע וביזוי גדולי ישראל וארור מכה רעהו בסתר ועוד המון מתוך אמונה שזו האמת.
מכיון שיוסי מכיר את המשפחה שלנו ואנחנו מפחדים שיפגע בנו לא נשחרר לבנתיים מסמכים או עדויות ולא נזדהה בפומבי למרות שקיבלנו הזמנה לתוכנית של אמנון לוי אבל לא החלטתנו עדיין מה לעשות איתה.
לכם עם קדוש אנו מציעים להתרחק ולהיזהר ולא להתקרב ליוסי וחבר מרעיו שהם עוקרים תורת ישראל מרחיקים מגדולי הדור מייצרים שנאה בעם וודאי לא מייצגים את ה' ומשה עבדו

y-or.co.il he-il.facebook.com/Shikta.Bmrfst

הוא הוריד חלק מהכתבות בגלל תביעות משפטיות נגדו. אבל ממשיך מאחורי הקלעים לזרוע שנאה

אחד מחסדיו שסרח מהכת שלו לפני שנתיים החליט לחשוף את הדברים.

מקווה גדולי ישראל יעשו חרם על האתר שלו בהקדם פושע ישראל
ראוי לעשות מחאה – כבודם של גדולי ישראל עומד פה איך נותנים לבן אדם לשמיץ ככה בסתר את הרב
שטיימן את הרב אברהם יוסף שומו שמים ואת מרן הקדוש שהוא רק בובה שלא שולט בכלום… אתה אפילו לא אפר עפר אפרים ליד צרכיו של מרן איך אתה מעיז בכלל להגיד את שמו

אפס מאופס.
הבנתי שיש כמה תביעות נגדו והוא הוריד המון מהחומר באתר רק בגלל שבית המשפט כפה אותו, אבל עדיין יש המון חומר ברשת שווה למצוא כנגדו
אנו תלמדיו מחשש לפגיעה במשפחתנו בנתיים לא חושפים את עצמנו אבל כן רוצים להזהיר את הציבור להתרחק משנאת חינם.
אם אתם רוצים לחזור בשאלה אני ממליץ לכם על ארגון הלל שעוזר להשתקם בחיים ולצאת מהחיים החרדיים אבל לא מתוך שנאה וריחוק מהמשפחה
אלא בדרכי ארץ. אני שמח שמאז שעזבתי את הכת שלו חידשתי קשר עם משפחתי ואני מקווה שגם עוד אנשים יעשו כך

הוא התחתן עם גויה ולא רצו להתיר לו הלך עשה קומבינות לגייר אותה, למרות שנראה לי לפי ההלכה עם בועלים אותה לפני שהתגיירה אסורה עליו לא זוכר תפרטים מצא אבל רב בסוף שיגיר לו ממזר רציני יוסי איתן הזה

אני הייתי אצלו בקבוצה שכתבנו בזמנו באתר ויהי אור ועזבתי.
רציתי להגיד שבעיקרון מאז שהתרחקתי ממנו אני מאוד שמח וגם חזרתי בתשובה שלמה ואני לומד בישיבה כרגע.

אני מקווה שאלוקים יסלח לי כי יוסי איתן מאתר ויהי אור גרם לי לעברות קשות בביזוי גדולי דור בניהם הרב עובדיה יוסף זצוקל ועוד המון האמת מצד עצמי ירדתי מהדת קצת ושהתקרבתי ליוסי בכלל נפלתי מקצה על הקצה מהדת אבל אולי יאמר לזכותו שבגלל שגרם לי ככה לדבר לשון הרע על גדולי הדור אולי ככפרה חזרתי בחזרה בתשובה שה' יסלח לי.
אבל בבחינת לטומי והרצל ימח שמו יש זכות ולא בבחינה שיש לו זכות אלא כמו שלהיטלר יש זכות שכמה מדינה ימח שמו

עוד בזמנו היה עושה דברים קשים מחטיא רבים שולח לצלם בישיבות כל מיני דברים כי לרשום כתבות באתר לו ויהי אור אז אני מניח שעכשיו נפל פי אלף אז שיקצע במרפסת לדעתי רק דבר קטן ממעלליו
לא מבין איך נותנים לו לגור בבני ברק בכלל.
בן אדם אומר הרב שטיימן אפס מאופס חולה ורקוב חס ושלום צדיק קדוש זכותו תגן עלינו
אמר על הצדיק הקדוש מרן עובדיה יוסף זצל שהוא בובה רקובה אני לא מבין ואני גם הייתי חלקית שותף לחטא אני ועוד 6 כותבים מהאתר שלו, באמת מצד עצמי אין לי כוח לדת חזרתי בתשובה רק כדי לכפר על מה שגרם לי
מי יתן וה' יכפר לי

עוד אסמכתות

יוסי איתן ויהי אור – שיקצה במרפסת ממשיכת דרכו

שונא צבועים בהודעת פרידה מהאתר- מבקר את הצביעות והאפיקורסיות של מנהל האתר
מאת מאמר תגובה – 15/05/2012
קטגוריות: ויהי אור, חרדים, תקשורת חרדית
הודעת פרידה מהאתר:
הקדמה: ההודעה מיועדת לשומרי התורה והמצוות הבודדים שגלשו לאתר, וקראו את תגובותיי ותגובות חבריי.
לאחר התלבטויות שונות שנמשכו מפתיחת האתר, עם קבוצת חברים שעודדתי ובקשתי מהם שיגיבו באתר, ואכן הם הגיבו ביחד איתי (בייחוד בראיון עם הרב אמסלם), עד שחלקם עזבו בגלל הסיבות שיובאו בהמשך.
ולאחר מספר חודשים שאני והחברים שנותרנו, הגבנו מידי פעם, מתוך מטרה לברר את האמת, לגלות את השקר והצביעות.
החלטנו כולנו, לעזוב סופית את האתר, וממליצים על כך לכל מי שחס על נפשו ונשמתו.
בתחילה, האתר פרסם דברים מאוד חמורים שמתרחשים אצלנו, הגובלים באיסורי תורה, בייחוד בראיון עם הרב אמסלם, והמתבונן יראה שהגבנו באריכות וללא פשרות לדברים החמורים.
בהמשך, וככל שחלפו הימים התמונה הכוללת של מנהלי האתר ומטרתם התבארה. נפל דבר! נפלנו בפח. זה היה הונאה. זה היה בעורמה וברמייה. בשיטת ההתחזות לחרדים מתוכנו הבאים לתקן, ובלשון חלקלקות. מתומכים נלהבים נהפכנו לנרתעים גדולים. מרגע לרגע מתבררת התמונה. הטאקטיקה העיקרית שננקטה מפתיחת האתר ועד עתה, טשטוש. אך לאחר כל המאמרים וההסתה הפרועה, אין עוד מה לטשטש, הסרחון כבר נשפך. לא מדובר באנשים יראי שמיים הבאים לתקן את הליקויים. מדובר בצבועים שאין כדוגמתם, גסי רוח ומתחזים עלובים. שונאי חרדים ות"ח מהזן השפל והמחליא ביותר שקיים. אלו התומכים בחוזרים בשאלה, בבחינת אמור לי מי… ולא לחינם בחרו בשם "ויהי אור" וד"ל.
וכדרכנו מהעבר, נפרט.
הסיבות שגרמו לחלק הקטן הנותר מאיתנו שהמשיך להגיב, לעזוב ובאיחור:
1. שתיקה ותמיכה בביזיון ת"ח. – כתיבת תגובות ומאמרים חצופים נוסח "מה מועילים לנו תלמידי החכמים" "תלמיד חכם פלוני קיצוני" וכד' ובנוסף תגובות מלאות בקללות רח"ל, נגד מספר תלמידי חכמים מדור שעבר ומדור זה, ובראשם, מרן שליט"א.
2. הכפשת חרדים בצורה גורפת. – הסחפות מכוונת לתקשורת הכללית ויצירת אווירה שדמם של החרדים הותר, פרסום וליקוט מאמרים ממספר אתרים "חרדים" ולא חרדים, בגנות החרדים ללא שום הסבר ענייני מה התועלת שבכך, ללא שום לימוד זכות והבאת הצד השני, ללא שום פקפוק בדברים שכתובים, בו בזמן שכן קיים פקפוק על פרסומים שונים כאשר מגיבים מביאים פרסומים שונים בתגובתם, והפרסום לא מסתדר עם האינטרסים של מנהלי האתר. ובייחוד, בזמן שהחרדים מוכפשים מרוב קנאה ושנאה ובעוצמה רבה ע"י כל כלי התקשורת, ואין צדיק אחד בתקשורת סדום המנסה להביא את הצד השני.
3. זלזול בוטה בבחורי ישיבות. – מאמרים חצופים ובוטים במיוחד, נגד בחורי ישיבות. תגובות מצמררות נגד בחורי ישיבות. "בדיחות" מצמררות על בחורי ישיבות ועל יראי השם, בבחינת אותו כהן בבית המקדש שתיאר בפני חבריו שקיבל מלחם הפנים חתיכה קטנה "כזנב הלטאה", בדקו אחריו ומצאו בו שמץ פסול. (פסחים ג) ואכן, ב"בדיחות", הסגירו מנהלי האתר את עצמם.
4. ניסיון לפלג ולקטב בין החרדים. – הפצת מאמרי שנאה נגד פלגים בציבור החרדי במספר אתרים וגם "חרדים", זאת כדי להרבות את הפילוג והקיטוב שלצערנו כבר קיים, כמובן ללא הבאת הצד השני, וללא כל פקפוק על הפרסומים.
5. חד צדדיות, חוסר אמינות, ועמידה במילה. – הבטחה כי האתר יהיה שונה מאתרים אחרים בין השאר בגלל שיובאו בו דעות חולקות על האתר, בפועל לא כך, מאמרים (מאותו מקום שנלקחים מאמרים נגד החרדים ומוכנסים מיידית לאתר) על הצביעות של רודפי החרדים, לא מפורסמים כלל, תוך התעלמות מוחלטת. כמו כן מצונזרות דעות – תגובות גם שכתובות בלשון מנומסת. ואם כבר מצנזרים, למרות הבטחה הפוכה, תגובות שנגד ת"ח לא מצונזרות. הבטחה כי האתר יהיה עם שקיפות וכד' וזה יהיה יחודו מאתרים אחרים, בו בזמן שמיום ליום, הכללים של ה"שקיפות" משתנים ללא שום הודעה, וללא שום בקשת רשות מהגולשים. לדוגמא: ביטול אפשרות דירוג תגובות למנהלי האתר. יצירת מניפולציות, מצגי שווא ומחזות תעתועים לא פחות ולא יותר ממי המציג עצמו "שמאיר גם את הפינות האפילות" לדוגמא: מצג שווא שכביכול נכנסו לאתר במהלך כך וכך ימים, אלפי גולשים בו בזמן שמנהלי האתר "בסך הכול", השתמשו עם "טריק" שמעלה את הכניסות עבור כל טעינה מחדש של הדף אפילו שיהיה מאדם אחד, ואם למשל אדם אחד יטען מחדש את הדף בצורה אוטומאטית אלף פעמים במהלך פרק זמן מסוים, ייכתב "אלף כניסות" שבעצם ה"כניסות" זה רק מספר הפעמים שהדף נטען מאדם אחד, (ו"הטריק" היה גלוי מדי, לכן הופסק, ללא הודעה מוקדמת, כגנבים במחתרת) וזה לא הכל. הרי למי ש: "מאיר גם את הפינות האפילות" ה"מטרה" מקדשת האמצעים. אי עמידה במילה, כגון בראיון עם הרב אמסלם, וכך נכתב: "בקרוב נעלה לאתר את צילומי הווידיאו של הראיון". לידיעה כללית, עברו מאז כ- 4 חודשים. ויש עוד הבטחות שונות ללא כיסוי, המפוזרים בנדיבות באתר.
6. צביעות מצד מנהלי האתר שתמכנו בהם. – דרישה / בקשה "בנימוס" ע"י מנהלי האתר ממגיבים שונים פעם אחר פעם, לענות על שאלות שמופנות לעברם, ולא להתחמק מתשובות, בו בזמן שמיום ליום, מנהלי האתר מתעלמים כמעט טוטאלית משאלות שמופנות כלפיהם. דרישה / בקשה "בנימוס" ע"י מנהלי האתר ממגיבים שונים לענות בצורה עניינית, ו: "לא להיטפל לטפל ולעקור את העיקר" כמו כן להגיב ל: "גופו של עניין ולא לגופו של איש" כלשונם, בו בזמן שיש תגובות מצד מנהלי האתר, שנכתב בהם ההיפך הגמור. ולא "רק" זה, יש עוד דוגמאות רבות וניתן לראות זאת בתגובות ובמאמרים הרבים ויש דוגמא בולטת במיוחד בראיון רדיו, (מצורף קישור) בין מנהל האתר לדובר העדה החרדית, בו מנהל האתר מטיח האשמה ידועה, לעיתים דמגוגית, המוטחת במגיבים הלוך ושוב לאורך כל החודשים באתר, כי דובר העדה החרדית מדקלם סיסמאות וכו', בו בזמן שכל אדם בעל שכל, שומע שוב ושוב שהמדקלם סיסמאות פעם אחר פעם וחוזר על עצמו שוב ושוב כמו תקליט שבור, ללא התמקדות בדברים עצמם, הוא לא אחר ממנהל האתר. ישפוט הקורא והשומע אם זה רק צביעות מבחילה, או גם מחלת נפש חשוכת מרפא לכתוב חודשים ארוכים: "האמת לאו דווקא נמצאת בין צורחי הסיסמאות החלולות" "כנמר אחוז בולמוס הטורף את השקר" "חייב להיות לפחות עיתון אחד שישא את דברו ברמה ויזכיר להם שלפני שמטייחים את הקיר, צריך לנקותו מהאבק. אחרת הטיח לא יחזיק מעמד" "הדבר האחרון שהייתי עושה זה לברוח מהדיון, כשדוחקים אותי לקיר ואין לי מה לענות חוץ מלצרוח את הסיסמאות הנדושות" ועוד ניבי לשון ודמגוגיות זולות בשפע… בו בזמן שאין קשר לדברים הנכתבים לבין הכותב, שמא הכותב רק מעתיק את הדברים כמו תוכי ואינו יודע מה פירוש הדברים? שמא הכותב חושב כי כל בני האדם לוקים בהבנת הנכתב ובזיכרון קצר? שמא הכותב לוקה בנפשו? שמא הכל נכון?. יש עוד דוגמאות רבות המראות שהצביעות המבחילה של מנהלי האתר, זועקת לשמיים. הכלל הוא: מה שידרשו מאחרים, לא כולל אותם. אין גבול לחוצפה.
7. במה לדברי אפיקורסות. – נתינת במה למספר מגיבים המזלזלים באופן החצוף והבוטה בהלכה ובדברי חז"ל רח"ל, ללא צנזור (לפחות?) החלקים הלועגים / מזלזלים / מערערים אחר דברי חז"ל, דברים שעין יהודית, אינה מסוגלת לראותם, השם ישמור.
אסמכתאות ומקורות לעובדות: (במידה והמקורות לא ישונו או ימחקו, כמו שנעשה. ואם כן, יועלה קובץ המכיל את המידע הרצוי) – המקורות שונו קצת עקב תביעה משפטית)
* ח"כ הרב אמסלם נחשף כפי שהוא מעולם לא נחשף. ראיון – חובה לקרוא!!!
* על הנוער הנושר, הבעיות, הקשיים, המבוכה והפתרון. חובה לקרוא!!!
* הבן שלי הצבא ובחורי ישיבה מוצאים את הזמן להתפלפל על מותג החליפה.
* פוסט מילי דבדיחותא, מחכים לכם שתוסיפו בדיחות על חרדים, בעלי תשובה ובכלל.
* בסעודיה, המדינה היחידה שאסור לנשים לנהוג, המלך הבטיח לשנות. בישראל הרב אברהם יוסף, אוסר לנשים לנהוג בב"ב.
* נחשף מכתב מ 1963 שבו בן גוריון חזר בו מהפטור הגורף לבחורי ישיבות משירות צבאי.
* יוסי איתן מתעמת עם שמואל פפנהיים, בתוכניתו של גבי גזית.

בחודש וחצי האחרון בעיקר, הועתקו לאתר "ויהי אור", מאמרי שנאה נגד כל מה שקשור למילה "חרדים", מכל מקום אפשרי ובייחוד מאתרים "חרדים". זאת ללא פקפוק על הפרסומים, הבאת הצד השני וכד', המינימום הנדרש מ "מאירי הפינות האפילות", שכנראה אפלים במיוחד. ניתן לעיין גם בתגובות למאמרים ולהבין במה דברים אמורים. עקב אורך התגובה, הועתקה רק הכותרת:
*האם השיטה לפני קריסה? אברך גנב מטרנות: "יש לי 5 ילדים להאכיל". *האם השיטה קורסת 2: משפחה 'מרובת ילדים' מחפשת דירה בתרומה. *מתחת לכיסוי של "אמא טליבאן" . תמר רותם הארץ. *נהי בכי תמרורים: הומור שנון המשורשר ברשת. *נשים חרדיות עושות קולנוע. הצצה לעולם הקולנוע הנשי, הסרט "חולמות", HOT, לנשים בלבד. *וידיאו: מיהו הסיקריק יעקב משה קוסמן, שנעצר ומעצרו הוארך *אברהם ברוך, אלוף ישראל בג'ודו, והיום מרצה לב"ת, בעד השאל: מי שאינה שומרת על צניעות, תיכחד. זוועה. *בגלל הסיקריקים בוטל שיעור תורה ביישוב חילוני . *מנהל מוסד חרדי נעצר • שיחד בכירים במשרד החינוך. *ישיבת טשכנוב, נכנעה לפאשקווילים שפורסמו נגדה וביטלה את לימודי המתמטיקה והאנגלית. *מצווה טאנץ – מה צנוע בזה?! *אלעד: "אשת טליבאן" הותקפה על ידי חרדי. וגם וידיאו של אשת שאלים שמספרת על האלימות. *זמר הראגי מתיסיהו, הוריד את הזקן והפאות. *נוסעת סירבה לשבת מאחור, חרדים עצרו את הנסיעה. *"רוב החרדים נגד קווי המהדרין" / פרשנים מנתחים את "הדרת נשים". *וועדת הרבנים לטוהר המחנה-פירצה חמורה נוראה שאין כדוגמתה: עגלות ילדים צבעוניות. *יוסף זוהר, הנכד של אורי זוהר ואריק איינשטיין, התגייס לנח"ל החרדי.
יש עוד עשרות מאמרים ותגובות נוראיות, הנה מעט:
*וידאו מדהים: " עיתון ובית קפה, זה מה שצריך למהפכה" זועק שמוליק ליאני, בכנס של אדרבה. *סיפורו האישי של איציק סודרי – אנוסי ספרד *על אלימות השקפתית – ח"כ הרב חיים אמסלם מגיב ל"ויהי אור", אחרי העימות הסוער עם ח"כ גפני. *מאמר חשוב ביותר של הרב אמסלם על המחיר החמור של החומרות. "ויצברו אותם חומרים חומרים ותבאש הארץ". *דו שיח מרתק, יסודי ופתוח עם מתי הורוביץ, שפרש מהאתר בגלל חילוקי דעות. * האם חזון האתר "ויהי אור" חרדי? // נ. ל. מציג את עמדתו- תגובה שהפכנו למאמר. מומלץ!! *נאום חזק במליאה של ח"כ ישראל אייכלר: "אין לי בגרות, אני בור ועם הארץ". *עצור !!! כאן מחליטים- חובה לקרוא!!! *סבב ראיונות עם צוות האתר. ראיון מס' 3, והפעם נחמיה רוזנפלד. *כשאנו החרדים נהיה רוב. חובה לקרוא! חלק א. *כשהחרדים יהיו רוב- חובה לקרוא- חלק ב. *חשבון נפש של אביבית חפצדי, מצוות האתר, שיזמה את התחקיר של ישראל היום, על האלימות בביתר עלית. *הניק הבודד: אבל אשמים אנחנו / דעה *ויהי אור עושה חילול ה'? תובנות מפרשת יהודה ותמר ומפרשת הפדופיליה במושב קוממיות.
וניתן לראות בבירור, מנהלי האתר לאורך כל הדרך השתמשו בטשטוש ובכזב. אמנם, כבר בחודש הראשון לפתיחת האתר, פורסם מאמר בוטה וחצוף במיוחד נגד בחורי ישיבות, אך הסתפקנו ושלא כדין, רק במחאה בלבד, למעט חבר אחד הרואה את הנולד שכתב תגובה הולמת ועזב מיידית את האתר. חשבנו שזה רק "דעת" הכותבת, (דעת עמי ארצות, מטובלת בצרות עין וקנאה נוסח, מי יתן לי תלמיד חכם ואנשכנו כחמור. ובהמשך פרסמה ברבים תמונה בה היא מנשקת את בנה הלבוש בכיפה שחורה, ועדיין לא ברור אם זה רק התחזות לחרדים בלבוש והשמצתם ושנאתם וכו', או מחלת נפש חשוכת מרפא) ולא דעת מנהלי האתר, אך לאחר שמנהלי האתר הגיבו למאמר החצוף, ותמכו חלקית בכותבת, נדלקה אצל כולנו נורה אדומה, נוצר סדק באימון שנתנו למנהלי האתר, כך זה הסתיים. לאחר תקופה של "שקט", הסערה הגיעה, מאמרים ותגובות עמוסות בשנאה וזלזול בחרדים, בת"ח ובחז"ל רח"ל. פורסמו פעם אחר פעם, שוב היו תמיהות ופליאות וספקות, ולצערי, אני זה שהובלתי בקרב חבריי ללימוד זכות על מנהלי האתר, בו בזמן שלא קיימתי את דברי חז"ל שאסור ללמד זכות על אפיקורסים – מבזים, מזלזלים לועגים לת"ח (סנהדרין צט) / מסיתים ומדיחים נגד התורה וחז"ל. וחבריי התנגדו לדבריי. עכשיו, מתברר שבצדק, רובם עזבו את האתר. נותרנו חלק קטן, 3 בלבד. המשכנו להגיב עם סימני שאלה גדולים וחשש גדול, והכל בגלל שלא עצרנו מייד ולא שמנו לב לתהום שלפנינו. טעות לעולם חוזרת, אבל ב"ה, למדנו והפנמנו. אחד החברים נתן הסבר איך ייתכן שחלקנו נגררנו והמשכנו להגיב באתר: ברגע שיש אצלנו עוולות חמורות ואנשי הציבור שלנו לא רק שלא מטפלים בבעיות, ההיפך, הם היוצרים והתומכים בחלק מהבעיות, יש תרעומת גדולה כלפיהם והתרעומת מתפוגגת חלקית בדמות פרסום סרחונם ברבים, כדי להראות להם שאיננו מוכנים לוותר ולשתוק להם, והעולם אינו הפקר. אכן, זה מה שקרא.
דיברנו בנינו תקופה ארוכה על המצב, עוד לפני שפרשת עמנואל התפוצצה, התפללנו וייחלנו המון זמן לשינוי המצב, והנה, היה נראה שהשינוי מגיע, חלק מאיתנו קרא מאמרים בדמות תגובות שפרסם גולש בשם י.א לפני כשנה באתר כיכר השבת, וכתוב בהם בין השאר שהוא מתכנן להוציא עיתון, זה גרם לנו לשמחה גדולה, פנינו במייל ובאתר כיכר השבת ל- י.א ועודדנו אותו שיוציא את העיתון. תכננו לעשות מנוי שייפתח העיתון. והנה, קם אתר לעיתון, התלהבנו, הגבנו, תמכנו ועודדנו, אך לצערנו העוגמת נפש והאכזבה, רבה לאין שיעור.
אנו מתחרטים שהגבנו, תמכנו ועודדנו את י.א יוזם העיתון והאתר. ואני מתחרט שדיברתי ובקשתי מהחברים שיגיבו כאן.
לשמחתנו, למרות שתמכנו בידי עוברי עבירה וכו', שלא בידיעה, מהתגובות בחודש האחרון עולה כי: נשארו מעט מגיבים וודאים באתר, שלא בהכרח בעלי מורא שמיים. תגובתם נגד ת"ח תוכיח. (למעט בודדים, כגון: "מ.") כדי להגדיל את הכמות של התומכים לאתר, כדאי לחבור ממשית לשאר אנשי ה"חופש", ולא להסתפק רק בפרסום מאמרים באתרים שלהם. כך, תגדל הכמות ו"האיכות".
למנהיגי הציבור שלא לשם שמיים: מלבד כל הצער והעוגמת נפש שגרמתם לנו, גרמתם חילול השם גדול, עוד תתנו את הדין על כך.
נסיים: ברוך הגבר אשר יבטח בה'.
*תגובה זאת שנכתבה ע"י חלק מהחברים, תועתק אי"ה במספר מקומות, כדי לעשות תשובת המשקל. נשתדל לא להיגרר לתגובות מתממות / דמגוגיות. מי שצריך להבין, הבין.
Posted 10th May 2012 by
אודות יוסי איתן מנהל אתר ויהי אור וקבוצת שיקצה במרפסת
יוסי איתן חוזר בתשובה שסרח מהדרך עכב שלא הסכימו לו רבנים להתחתן עם גויה והחליט מאז להילחם ולהשמיץ את העולם החרדי.
מנהל את קבוצת ויהי אור אשר מונה חרדים שנפלו מהדרך. אחד מחסדיו שנפל מהדרך של יוסי מכיוון שלא יכל לסבול את השנאה יותר.
יצא מהכת והחליט לחשוף את כל האמת.  יוסי איתן על פי דבריו מנהל בכיר וכותב קבוע באתר שיקצה במרפסת המזריע בצורה אנונימית שנאה רבה נגד
החרדים מכל הזרמים.
לאחר שהתחתן בשנית עשה חרם על משפחתו הקודמת וזרק את ילדיו מביתו ומאז שם לעצמו מטרה לפגוע בכל חרדי באשר הוא.
אחד התלמידים שסרח מספר- היינו מקבלים משימות ממנו לשים מצלמות נסתרות ולהקליט חרדים עושים חטאים כביכול או לגרום להם להיכנס לניסיון על מנת לתעד אותם
ולעלות זאת לרשת.
בעבר היו הרבה כתבות באתרו על גדולי ישראל חלקם ירדו בגלל תביעות משפטיות חלק נשארו.
אחד מחסדיו שסרח ועשה תשובה בחזרה לחברה החרדית מספר לטענתו שהם חסמו ליוסי את הגישה לאתר וכ6 חסידים מהקבוצה עזבו ביחד וזו הסיבה לנפלית האתר, בהמשך יוסי הקים קבוצת פייסבוק שיקצה במרפסת ומשמה המשיך את מפעלו חסדיו לשעבר שהריחוק ממשפחתם
והשנאה לעולם החרדי כבר היתה גדולה מידי והבינו שמשו פה מסריח.
בהתחלה שהתחלשו קצת בדת, ויוסי הציע להם שאפשר להיות חרדי וגם להיות חילוני ולשאול שאלות אפיקרוסיות ואף זה לא סותר אלא מצווה גדולה
נפלו לרשתו ופשוט שרפו את יהדותם ועברו על עברות דאורייתא של לשון הרע וביזוי גדולי ישראל וארור מכה רעהו בסתר ועוד המון מתוך אמונה שזו האמת.
מכיון שיוסי מכיר את המשפחה שלנו ואנחנו מפחדים שיפגע בנו לא נשחרר לבנתיים מסמכים או עדויות ולא נזדהה בפומבי למרות שקיבלנו הזמנה לתוכנית של אמנון לוי אבל לא החלטתנו עדיין מה לעשות איתה.
לכם עם קדוש אנו מציעים להתרחק ולהיזהר ולא להתקרב ליוסי וחבר מרעיו שהם עוקרים תורת ישראל מרחיקים מגדולי הדור מייצרים שנאה בעם וודאי לא
מייצגים את ה' ומשה עבדו
כמו כן לא לקרוא מאמרים באתרו שזורע שנאת חינם ובבקשה הורידו את כל הלייקם מקבוצה שיקצה במרפסת

דווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > אקטואליה וחדשות > בחדרי חרדים צפון > עד כמה המידע הזה אמין?
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר

bholext