|
|
| נשלח ב-14/6/2015 12:04 |
|
| |
ממליצה לסגור בשעות הקרובות את כל הפינות שעלו כאן כמו- הצבעת ניקים חדשים/כפולים/ותק/פעילות. לפי רוב המגיבים בעניין. שלא לאחר הבחירות יקומו ויטענו נגד זה ויבטלו את הבחירות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2015 13:41 |
|
| |
בשיקלול דעות החברים אני מציע ; ניקים חדשים ; לא יורשו להצביע. ניקים ותיקים ופעילים בעבר ; יורשו להצביע באם כתבו כאן תגובה אחת לפחות ב 3 החודשים האחרונים - עד להכרזה של חייכנית על תהליך הבחירות. ניקים שממוצע התגובות שלהם בכל התקופה שהם כאן היה פחות ממתגובה אחת ל 3 חודשים, לא יורשו להצביע. צופים ; לא יורשו להצביע. על כל ספק וויכוח, יכריעו החברים הותיקים כדלהלן ; ריקי, שטויעס, אחי. והאמת והשלום אהבו נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2015 13:43 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2015 13:45 |
|
| |
| רציף כתב: |  | בשיקלול דעות החברים אני מציע ;
ניקים חדשים ; לא יורשו להצביע.
ניקים ותיקים ופעילים בעבר ; יורשו להצביע באם כתבו כאן תגובה אחת לפחות ב 3 החודשים האחרונים - עד להכרזה של חייכנית על תהליך הבחירות.
ניקים שממוצע התגובות שלהם בכל התקופה שהם כאן
היה פחות ממתגובה אחת ל 3 חודשים, לא יורשו להצביע.
צופים ; לא יורשו להצביע.
על כל ספק וויכוח, יכריעו החברים הותיקים כדלהלן ; ריקי, שטויעס, אחי.
והאמת והשלום אהבו
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
צופים לא
אבל ניקים קימים שיצביעו למה לא?
מה זה משנה כמה זמן וכמה הודעות??
הם חלק מהפורום
ותאמין לי שהם עקבו זמן אחרי מה שקורה פה בזמן שחיכו שיאשרו אותם..
תוקן על ידי טום888 ב- 14/06/2015 13:45:50
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2015 13:50 |
|
| |
| טום888 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | בשיקלול דעות החברים אני מציע ; ניקים חדשים ; לא יורשו להצביע. ניקים ותיקים ופעילים בעבר ; יורשו להצביע באם כתבו כאן תגובה אחת לפחות ב 3 החודשים האחרונים - עד להכרזה של חייכנית על תהליך הבחירות. ניקים שממוצע התגובות שלהם בכל התקופה שהם כאן היה פחות ממתגובה אחת ל 3 חודשים, לא יורשו להצביע. צופים ; לא יורשו להצביע. על כל ספק וויכוח, יכריעו החברים הותיקים כדלהלן ; ריקי, שטויעס, אחי. והאמת והשלום אהבו נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
צופים לא אבל ניקים קימים שיצביעו למה לא? מה זה משנה כמה זמן וכמה הודעות?? הם חלק מהפורום ותאמין לי שהם עקבו זמן אחרי מה שקורה פה בזמן שחיכו שיאשרו אותם..
תוקן על ידי טום888 ב- 14/06/2015 13:45:50 |
|
כי ככה כתבו כאן כמה חברים. וגם היו חדשים שהצטרפו אחרי הכרזת הבחירות ע"י חייכנית והם יכולים להיות מועמדים שנשלחו ע"י גורם מסוים נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2015 13:51 |
|
| |
טווב אז כתבו כאן כמה חברים ככה וחברים אחרים כמוני כמו אלי0פלת וחייכנית כתבו אחרת. אין כאן מטעם..ואין כל חשש..
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2015 13:58 |
|
| |
אתה יודע מה, אם יש לך הוכחה שהחברים החדשים הגישו בקשת הצטרפות לפורום לפני הכרזת הבחירות ע"י חייכנית אולי ניתן יהיה לשנות את זה בהסכמת החברים כאן. בכל מקרה חשוב שלפחות חצי מכמות המצביעים (ככה אני משער) יסכימו לצוות הבוררים כדלהלן ; אחי, שטויעס, ריקי. ואם לא ימצאו אי מי מהנ"ל אז יוסיפו גם את ; די או את אברהם גרינצייג מההנהלה, או עוד מישהו שאברהם גרינצייג יציע, שאין לו קשר לבחירות כאן נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2015 14:00 |
|
| |
חדשים שלא יצביעו. כי כמו שאמרו כאן יש חשש שהובאו ע"י גורם מסויים(כדוגמת נאום "הערבים נוהרים לקלפיות" של ביבי)
כל השאר לדעתי ראויים לזכות ההצבעה. בן אם הם צפו עד היום ורוצים להשפיע ולהצטרף לפורום פעיל יותר. ובין אם מדובר בוותיקים שכבר תקופה ארוכה לא פה(אולי משבר גיל ההתבגרות). כולם כולם ראויים להצביע ולהשפיע.
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2015 14:03 |
|
| |
טווב אז כתבו כאן כמה חברים ככה וחברים אחרים כמוני כמו אלי0פלת וחייכנית כתבו אחרת. אין כאן מטעם..ואין כל חשש..
|
|
לפי מה שעקבתי, ולפי זכרוני, היו יותר שהסכימו שהחדשים לא יצביעו. נדון על זה. חשוב מאוד, לתת תוקף לצוות הבוררים הנייטרלי שהצעתי. חברים, בבקשה תחתמו על זה, שלא נעמוד לפני תיסבוך רציני. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2015 14:03 |
|
| |
חלק גדול מהחדשים כאן..שלחו הודעות בפרטי לאנשים כאן לפני שחשבו בכלל על בחירות הפרנויה שלכם מתחילה להיות מטורפת..
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2015 14:06 |
|
| |
| דודכהן822 כתבה: |  | חדשים שלא יצביעו. כי כמו שאמרו כאן יש חשש שהובאו ע"י גורם מסויים(כדוגמת נאום "הערבים נוהרים לקלפיות" של ביבי) כל השאר לדעתי ראויים לזכות ההצבעה. בן אם הם צפו עד היום ורוצים להשפיע ולהצטרף לפורום פעיל יותר. ובין אם מדובר בוותיקים שכבר תקופה ארוכה לא פה(אולי משבר גיל ההתבגרות). כולם כולם ראויים להצביע ולהשפיע. |
|
נראה שיש הסכמה שהצופים לא יצביעו. זכות הצבעה מגיע לחברים פעילים, ולא לאוכלי חינם . כבודו חושש מכמות הצבעה קטנה, אין מה לחשוש מזה, כי חשוב האיכות ולא הכמות נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2015 14:08 |
|
| |
חלק גדול מהחדשים כאן..שלחו הודעות בפרטי לאנשים כאן לפני שחשבו בכלל על בחירות הפרנויה שלכם מתחילה להיות מטורפת..
|
|
ליטאי הציע שהחדשים לא יבחרו והיו כאלה שהסכימו עם הברנש. אתה צודק שאין לזה תוקף, כי זה ממש מעטים - אם בכלל. לכן אני מבקש ; בואו ניתן תוקף לצוות הבוררים שהצעתי. ובא לציון גואל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2015 14:12 |
|
| |
בסד
קטנה באמת מתמודדת?
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2015 14:13 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | טום888 כתבה: |  |
חלק גדול מהחדשים כאן..שלחו הודעות בפרטי לאנשים כאן לפני שחשבו בכלל על בחירות
הפרנויה שלכם מתחילה להיות מטורפת..
|
|
ליטאי הציע שהחדשים לא יבחרו
והיו כאלה שהסכימו עם הברנש.
אתה צודק שאין לזה תוקף, כי זה ממש מעטים - אם בכלל.
לכן אני מבקש ; בואו ניתן תוקף
לצוות הבוררים שהצעתי.
ובא לציון גואל
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
רציף
תוכל להכנס למייל????דחוווווווווווף
תוקן על ידי טום888 ב- 14/06/2015 14:13:37
|
|
|
|
| נשלח ב-14/6/2015 14:52 |
|
| |
| רציף כתב: |  | | טום888 כתבה: |  |
|
|
ליטאי הציע שהחדשים לא יבחרו והיו כאלה שהסכימו עם הברנש. אתה צודק שאין לזה תוקף, כי זה ממש מעטים - אם בכלל. לכן אני מבקש ; בואו ניתן תוקף לצוות הבוררים שהצעתי. ובא לציון גואל נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
וריקי ואחי שלא נמצאים כאן בתקופה האחרונה יהיו בוררים להחליט אם אלו שפחות פעילים יוכלו להצביע?? אתה רצוף הגיון.
|
|
|