| נשלח ב-11/6/2015 10:43 |
|
| |
נעשה כאן שידוד מערכות. השאלה מי מתמודד ? תותי ? טום ? ליטאי ? חייכנית ? שטיועס, את טועה בבן אדם. ליטאי לא ראוי לניהול הפורום ! ולא אפרט כעת. מספיק זה שהוא השתלט כעת על הפורום ולא חיכה שבוע עד לסיום הבחירות ! נראה שהוא אפילו לא טרח לקרוא את האשכול של הבחירות. למנהל צריך להיות בן אדם - קודם כל נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2015 11:04 |
|
| |
תותי פרשה מהמרוץ לטובת ליטאי נשארו ליטאי תום ואולי חייכנית
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2015 11:08 |
|
| |
| אליפלת כתבה: |  | תותי פרשה מהמרוץ לטובת ליטאי נשארו ליטאי תום ואולי חייכנית |
|
אני לא אמרתי שפרשתי מ'המירוץ'. אמרתי שאם כרגע ההחלטה היא להשאיר את הליטאי- אני לגמרי בעד. אם זה זמני- אני עדיין כאן. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2015 11:19 |
|
| |
אני ממליץ על חייכנית !
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2015 13:53 |
|
| |
חייכנית יקרה, כולנו מוקירים ומעריכים אותך על כל מה שאת מקדישה וטורחת כאן בפורום. היתה כאן התפרצות ניבזית לכבוש את הניהול תוך כדי בחירות חוקיות, ועוד הליטאי בא וטוען שאין כאן בחירות !!! ושועלים קטנים עוד תומכים בו. קשה לסלוח על כזה דבר. אם זה היה נעשה באופן ברור, נו מילא, אולי, לא מגיע לך כל הצער הזה. תמשיכי ותצליחי בכל העניינים ! נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2015 14:04 |
|
| |
| רציף כתבה: |  |
חייכנית יקרה, כולנו מוקירים ומעריכים אותך על כל מה שאת מקדישה וטורחת כאן בפורום. היתה כאן התפרצות ניבזית לכבוש את הניהול תוך כדי בחירות חוקיות, ועוד הליטאי בא וטוען שאין כאן בחירות !!! ושועלים קטנים עוד תומכים בו. קשה לסלוח על כזה דבר. אם זה היה נעשה באופן ברור, נו מילא, אולי, לא מגיע לך כל הצער הזה. תמשיכי ותצליחי בכל העניינים ! נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2015 14:07 |
|
| |
| רציף כתב: |  | נעשה כאן שידוד מערכות.
השאלה מי מתמודד ?
תותי ?
טום ?
ליטאי ?
חייכנית ?
שטיועס, את טועה בבן אדם.
ליטאי לא ראוי לניהול הפורום !
ולא אפרט כעת.
מספיק זה שהוא השתלט כעת על הפורום
ולא חיכה שבוע עד לסיום הבחירות !
נראה שהוא אפילו לא טרח לקרוא את האשכול של הבחירות.
למנהל צריך להיות בן אדם - קודם כל
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
חברים
תרגיעו!!!!!!!!!!!!!!!!!!
הליטאי הודיע שהבחירות יהיו
הוא הודיע שזה זמני
ובנתיים לא דעות גזעניות שמעתי ממנו
אלא ניקים חדשים.אשכולות ותחיית הפורום
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2015 14:25 |
|
| |
| tootii2 כתבה: |  |
| רציף כתבה: |  |
חייכנית יקרה, כולנו מוקירים ומעריכים אותך על כל מה שאת מקדישה וטורחת כאן בפורום. היתה כאן התפרצות ניבזית לכבוש את הניהול תוך כדי בחירות חוקיות, ועוד הליטאי בא וטוען שאין כאן בחירות !!! ושועלים קטנים עוד תומכים בו. קשה לסלוח על כזה דבר. אם זה היה נעשה באופן ברור, נו מילא, אולי, לא מגיע לך כל הצער הזה. תמשיכי ותצליחי בכל העניינים !  |
|
|
|
את לא שועל ולא נחש, מחילה. את פשוט מתכוונת לנקות את הפורום ולהעיף מפה אי אילו חברים לא איכותיים מספיק כדברייך. את כתבת זאת לפני כמה שעות, באשכול של ליטאי שהשתלט לו על הפורום הזה ביד חזקה, ועוד נתת לו גיבוי, אני מבין אותך ואת ליטאי, אתם אנשים עסוקים מדי. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2015 14:27 |
|
| |
| טום888 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | נעשה כאן שידוד מערכות. השאלה מי מתמודד ? תותי ? טום ? ליטאי ? חייכנית ? שטיועס, את טועה בבן אדם. ליטאי לא ראוי לניהול הפורום ! ולא אפרט כעת. מספיק זה שהוא השתלט כעת על הפורום ולא חיכה שבוע עד לסיום הבחירות ! נראה שהוא אפילו לא טרח לקרוא את האשכול של הבחירות. למנהל צריך להיות בן אדם - קודם כל נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
חברים תרגיעו!!!!!!!!!!!!!!!!!! הליטאי הודיע שהבחירות יהיו הוא הודיע שזה זמני ובנתיים לא דעות גזעניות שמעתי ממנו אלא ניקים חדשים.אשכולות ותחיית הפורום |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-11/6/2015 14:54 |
|
| |
חייכנית צודקת.
צריך לשמור על גבולות גם כשמוחים.
בכל אופן, אני מצביעה לטום.
עד מתי סוכם שההצבעה?