בית פורומים שידוכי חרדים

הצבעה למנהל פורום חדש-תעמולה וסמול טוק הקשור לנושא

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-11/6/2015 15:50 לינק ישיר 

אוקי,
חייכנית
יו"ר מטה הבחירות.

אז מי מתמודד ?

ליטאי הרי לא הגיש לכאן את מעומדותו.

אני לא זוכר אם חייכנית הגישה לכאן
את מעומדותה לניהול.

מאיזה שעה ביום ראשון, ועד איזה שעה ביום רביעי
יערכו הבחירות ?

תודה רבה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2015 16:03 לינק ישיר 

בסד

כרגע המתמודדים הם:

ליטאי.
טום.
תותי.
אני כרגע לא סגורה אם אני רוצה להיות מנהלת.אני אוהבת להיות חופשיה ולפעמים קצת משוגעתP=...
ואנלי כוח שיזכירו לי שאני מנהלת וצריכה לדבר בהתאם...
רק אני צריכה מנהל שיזרום איתי כי אינלי כוח לחינוך מחדש...התרגלנו לג'ונגל פורום.וקשה ישר שמנהל/ת קשוח יחנך אותנו...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/06/2015 16:09:14

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/6/2015 16:12 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בסד

כרגע המתמודדים הם:

ליטאי.
טום.
תותי.
אני כרגע לא סגורה אם אני רוצה להיות מנהלת.אני אוהבת להיות חופשיה ולפעמים קצת משוגעתP=...
ואיני כוח שיזכירו לי שאני מנהלת וצריכה לדבר בהתאם...
רק אני צריכה מנהל שיזרום איתי כי אינלי כוח לחינוך מחדש...התרגלנו לג'ונגל פורום.וקשה ישר שמנהל/ת קשוח יחנך אותנו...

לגבי ליטאי,

הוא לא הגיש לכאן את מעומדותו לניהול הפורום.

נראה שמין הראוי שחייכנית תסב את תשומת ליבו
על העניין.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2015 16:15 לינק ישיר 

חייכנית770 כתבה:

בסד

כרגע המתמודדים הם:

ליטאי.
טום.
תותי.
ואנלי כוח שיזכירו לי שאני מנהלת וצריכה לדבר בהתאם...

תוקן על ידי חייכנית770 ב- 11/06/2015 16:09:14

את בסדר גמור.

חוץ מזה שהיית יורדת על הגברים כאן
בתור המייצגים
של הגברים עלי אדמות, הכל בסדר גמור

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2015 16:19 לינק ישיר 

בסד

חחח טעות לא הייתי יורדת עליהם אלא מאירה את עיניהם...

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/6/2015 16:24 לינק ישיר 

הבעתי את דעתי בנושא הבחירות באשכול של ליטאי. ואומר אותו שוב כאן. אני לא חושב שמנהל צריך להיות זה שכותב יפה או זה שכותב הרבה, וגם לא זה שנמצא פה 24 שעות ביממה. סה"כ מדובר בניהול פורום, ומספיק כמה דקות ביום כדי לאשר ניקים חדשים, למחוק אשכולות כפולים, ולקרוא תלונות של אנשים על אלימות מילולית וכו' וכמובן לטפל בענין במאור פנים ובנחישות. וגם אם המנהל יצא לחופש לשבוע אני בטוח שהפורום יוכל להתנהל, ונשמח לאחר שבוע לקבל את הניקים שהמתינו לאישור(זה לא שיש מאות חדשים כל יום). בענין ביצוע הבחירות, חייכנית התחילה עם זה, אז בבקשה תמשיכי. וקחי טיפים לסדר(ואם כבר כתבו את זה לפני, סלחו לי. דילגתי על רוב התגובות כי לא נעמו לעיניי הקללות והמריבות למינהם) א. תפתחי אשכול "הגשת מועמדות" שבו כל אחד שרוצה להגיש מועמדות יגיב תגובה אחת בלבד ויבשר לנו על מועמדותו, ובו הוא יוכל לנסות לשכנע אותנו להצביע עבורו. מי שלא רוצה להגיש מועמדות שלא יגיב כלל באשכול הזה.(ליטאי יסיר את התגובות הכפולות או המתחכמים למינהם). ב. ביום ראשון תפתחי אשכול בחירות עם "שמות המועמדים". ושם כל אחד יוכל להגיב פעם אחת בלבד(ושוב ליטאי ימחוק תגובות כפולות) עם הנבחרים שלו לעמדת המנהל ולעמדת מנהל המשנה. בהצלחה לכולנו! דודכהן822

תוקן על ידי דודכהן822 ב- 11/06/2015 16:28:34

תוקן על ידי דודכהן822 ב- 11/06/2015 16:35:28

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/6/2015 16:25 לינק ישיר 

תוקן על ידי דודכהן822 ב- 11/06/2015 16:30:22

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/6/2015 16:29 לינק ישיר 

בסד

את זה אעשה ביום ראשון.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/6/2015 16:32 לינק ישיר 

ביום ראשון את מתחילה הגשת מועמדות או הצבעה?

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/6/2015 16:56 לינק ישיר 

לא התייחסתם לנושא מאיזה וותק ניקים יכולים להצביע. לדעתי ניקים שהצטרפו כעת לא יכולים להצביע, מהסיבה שכל אחד יכול לרשום 20 ניקים חדשים ולהצביע. אשמח לשמוע לדעתכם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2015 17:18 לינק ישיר 

ליטאי613 כתבה:

לא התייחסתם לנושא מאיזה וותק ניקים יכולים להצביע. לדעתי ניקים שהצטרפו כעת לא יכולים להצביע, מהסיבה שכל אחד יכול לרשום 20 ניקים חדשים ולהצביע. אשמח לשמוע לדעתכם.

יתכן שגם לותיקים יש כמה ניקים.

נצטרך למצוא דרך לבדוק את הדבר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2015 17:59 לינק ישיר 

אפשר להחליט שצריך מינימום של הודעות בפורום ע''מ לקבל זכות הצבעה.
אני חושב שאפשר להסתייע בטבלאות החודשיות של אדם ( באמת קצת מוזר שלא ראינו אותו פה בכל הקלחת וההמולה)

נשלח מהאנדרואיד שלי

תלמד מטעויות של אנשים אחרים. לא תחיה מספיק זמן כדי ללמוד מטעויות של עצמך

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/6/2015 18:14 לינק ישיר 

רציף כתב:
ליטאי613 כתבה:

יתכן שגם לותיקים יש כמה ניקים.

נצטרך למצוא דרך לבדוק את הדבר.

נשלח מהאנדרואיד שלי

זאת נקודה חשובה גם.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-11/6/2015 18:44 לינק ישיר 

חברים, אל תקחו את זה קשה מידי. זה נראה כאילו תפקיד חייכם מונח על הכף, זה בסה"כ פורום וירטואלי לאנשים וירטואלים להעברת חוויות אמיתיות. ובסופו של דבר גם מנהל קבוע זה זמני מאוד, בקרוב בעז"ה כולם כאן ימצאו את זיווגם והניהול יעבור הלאה. תזרמו עם הענין, וכל מנהל שיבחר יתקבל בברכה ופרחים. ואני לא חושב שצריך להגביל את המצביעים, כולם זכאים להשתתף, ואדרבא, גם הניקים הרבים שביום יום קוראים ונהנים מהפורום גם בלי להגיב, הגיע הזמן שתקחו חלק בפורום ותצביעו למנהל האהוב עליכם. ו..ליטאי, אם אתה חושש מניקים חדשים פיקטיביים, אז אל תאשר יותר ניקים חדשים עד אחר ההצבעה. בהצלחה לנו!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-11/6/2015 22:55 לינק ישיר 

דודכהן822 כתבה:

חברים, אל תקחו את זה קשה מידי. זה נראה כאילו תפקיד חייכם מונח על הכף, זה בסה"כ פורום וירטואלי לאנשים וירטואלים להעברת חוויות אמיתיות. ובסופו של דבר גם מנהל קבוע זה זמני מאוד, בקרוב בעז"ה כולם כאן ימצאו את זיווגם והניהול יעבור הלאה. תזרמו עם הענין, וכל מנהל שיבחר יתקבל בברכה ופרחים. ואני לא חושב שצריך להגביל את המצביעים, כולם זכאים להשתתף, ואדרבא, גם הניקים הרבים שביום יום קוראים ונהנים מהפורום גם בלי להגיב, הגיע הזמן שתקחו חלק בפורום ותצביעו למנהל האהוב עליכם. ו..ליטאי, אם אתה חושש מניקים חדשים פיקטיביים, אז אל תאשר יותר ניקים חדשים עד אחר ההצבעה.בהצלחה לנו!

ליטאי הציע כבר כאן שניקים חדשים לא יצביעו.
הגיוני.

אני מציע עוד דבר,
כדי שמועמד מסוים
לא יביא לכאן את כל החברים שלו
וכל הניקים שלו מהעבר
שהם כבר לא נמצאים כאן,
אז אני מציע שינתן זכות הצבעה
אך ורק למי שכתב כאן תגובה כלשהיא
ב 3 חודשים האחרונים.

השאלה אם יש דרך לבדוק זאת ?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > הצבעה למנהל פורום חדש-תעמולה וסמול טוק הקשור לנושא
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 ... 8 9 10 11 12 13 לדף הבא סך הכל 13 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.