|
|
| נשלח ב-19/8/2015 14:46 |
|
| |
ואז היו לי פחות מטיפים על האוכל...
|
|
|
|
| נשלח ב-6/12/2015 12:28 |
|
| |
אתמול עשינו ספינג'ים.זה היה טעים,אבל התחרטנו על זה כל הלילה..:( אני עם שמן גמרתי החנוכה הזה. מתכננת להכין סופגניות אפויות להיום. עוד מישהי מתכננת להכין משהו לכבוד נר ראשון של חנוכה? נשמח כמובן למתכוןְֱ!
|
|
|
|
| נשלח ב-7/12/2015 23:58 |
|
| |
את לא חייבת לגמור עם השמן. שמן זה דבר בריא כשהוא מגיע ככה ללא חימום. תגידי ביי ביי לבצק עם המרגרינה.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2015 00:07 |
|
| |
|
| נשלח ב-8/12/2015 00:09 |
|
| |
אז איך הכנתם את כל הספינג'ים וכו? רק עם שמן?
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2015 00:15 |
|
| |
כן אמא שלי כמעט ולא מטגנת,זאת דודה שלי שהכינה וטיגנה. הבצק היה רק עם שמרים קמח ומים.(זה בצק דליל כזה אם את מכירה..) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-8/12/2015 00:17 |
|
| |
לא מכירה. פעם ראשונה שאני שומעת את המילה: ספינג'ים. זה הזכיר לי בהתחלה ספונג'ה. אבל אני לא מתחרטת, כאילו זה לא מה שחסר לי בחיים...
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2015 00:20 |
|
| |
זה מאכל טוניסאי כמדומני,שכבר ממזמן הפך לנפוץ בכל העדות.. הרבה יותר טעים מסופגניה.באחריות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-8/12/2015 00:22 |
|
| |
בא לי להקיא את הנשמה. לא יכולה לשמוע את המילה סופגניה.[ולא אכלתי אפילו אחת] הספיק לי לראות אנשים עטים על המאפייה פה אצלנו וזוללים סופגניות, וכל הריבה ברחה להם על הפנים וחלקם ניגבו עם השרוולים. לא. לא יכולה יותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2015 00:23 |
|
| |
|
| נשלח ב-8/12/2015 00:26 |
|
| |
גם אצלנו בבני ברק יש מראות אסורים כאלו. עברתי ליד בוסקילה ברחוב חזון איש- לא מומלץ לטייל שם בימים אלו[המאפייה מושלמת ...] וכן, את מוזמנת לבוא לבקר באשכולות של בחדרי- בני ברק. יהיה לנו נחמד איתך.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2015 00:31 |
|
| |
אם התכוונת למיאמוש- אני אדאג לשלוח אותה לשם, לאשכולות שאת מככבת ברצינות ובכבוד רב. ואם התכוונת אלי- החסר משוגעים אנוכי? וחוץ מזה אני לא מכירה את עירך, אולי הייתי שם פעמיים בסך הכל וזה מספיק לי די והותר.
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2015 00:35 |
|
| |
חחחחחח. את מוזמנת לבוא ולסייר הן בעירי היקרה והן באשכולות שלנו. ולפי דעתי את תרגישי שם בבחדרי בני ברק די בבית.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-8/12/2015 00:47 |
|
| |
| שריונה כתבה: |  | אם התכוונת למיאמוש- אני אדאג לשלוח אותה לשם, לאשכולות שאת מככבת ברצינות ובכבוד רב. ואם התכוונת אלי- החסר משוגעים אנוכי? וחוץ מזה אני לא מכירה את עירך, אולי הייתי שם פעמיים בסך הכל וזה מספיק לי די והותר. |
|
זה היה ברור שהיא התכוונה אליך. אני לא גרה בב"ב..באה פעם בשנה לשופינג. אבל את-כמו שכתבת בעצמך :החסר משוגעים אנוכי-זה כבר אומר שאת מודעת לבעיה. דווקא אני גם רואה אותך משתלבת יופי שם. )עיין ערך יין-שתיין) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-8/12/2015 00:48 |
|
| |
היות וסכמתי עם חברותי הנחמדות פה שהן לא נעלבות ממני ואני לא נעלבת מהן. אז ההסכם הוא גם איתך- למרות שזה קצת מעליב לנכס אותי לאשכולות המלבבים שלכם שאגב, מוחקים אתכם שם על ימין ועל שמאל. ועכשיו התור שלך לא להיעלב ממני. יס?
|
|
|
|
|