שלום וברכה, היום מתחילה ההצבעה למנהל פורום חדש. המועמדים:
1)טום
2)ליטאי
3)תותי
4)דודכהן
כל אחד מהמועמדים מוזמן להגיד את החזון שלו,היעד,המצע שהוא דוגל שהפורום יהיה בעתיד. מה יגרום לו לחסום/למחוק אשכול. מה הוא לא מוכן בשום אופן ועל מה הוא מוכן להתגמש לטובת הכלל-זה מאד חשוב!
הבחירות יתבצעו עד יום רביעי. הבחירות הם רק לניקים שכבר אושרו עד להיום.(לא כולל הניקים החדשים שליטאי והצוות יחליטו שהם לא רלוונטיים)
בהצלחה לכולם,זה היום שלכם לעשות שינוי במקום שאמור להיות לכם לבמה בתקופה הכי סוערת בחיים. (=
שנזכה בקרוב לגאולה פרטית וכללית, חייכנית.
נ.ב לסגן מנהל יתבצעו בחירות נפרדות לאחר בחירת המנהל.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/06/2015 15:26:56
נשלח ב-14/6/2015 10:05
הבחירה הראשית שלי זה ליטאי.
תוקן על ידי חייכנית770 ב- 14/06/2015 14:43:24
נשלח ב-14/6/2015 10:05
בסד
האשכול הזה לא סמול טוק אז נא לכבד את הכללים ולבצע הצבעה של שם אחד בלבד שאותו אתם בוחרים. ולמעומדים בלבד ניתנת אפשרות לרשימת הודעה אחת של חזון. נא לכבד את הכללים לטובת כולם....
הבחירה הראשית שלי זה ליטאי. הוא מנהל כיום בסדר, ואני לא יודעת איך אחרים ינהלו. ואני לא חושבת שהוא עשה זאת בעזות, הוא לפי מה שהבנתי סה"כ הוא פנה למנהלים ונתנו לו את הניהול בנתיים, ומייד הוא הודיע. לא מבינה על מה היה הכעס. אם הוא לא יבחר אז טום או קטנה.
את ההוכחה שליטאי לא היה בסדר בזה שהוא מתמודד על משרת המנהל.
באה שטויעס ומצביעה לפי מה שהיא מכירה ראשונה, למי שנדחף ועשה מעשה אסור, חוץ מזה שאי אפשר להכיר בן אדם על סמך התנהגותו בתקופת בחירות.
אבקש מחייכנית שלא תמחוק את התגובה הזאת, כי פשוט הגבתי כאן על תעמולת בחירות. תודה