|
|
| נשלח ב-15/6/2015 21:39 |
|
| |
| שטויעס כתבה: |  | אני ניסתי לחפש שיר של אישה לגבר (בעברית), עם משמעות, בלי כל מיני אכזבות. והיה ממש קשה למצוא!! זה ממש מעניין למה!! בסוף מצאתי כמה שירים, הכי התחברתי מבינהם לזה: "אם תלך" של הפרויקט של עידן רייכל:
אם תלך הפרויקט של עידן רייכל מילים ולחן: עידן רייכל קיים ביצוע נוסף לשיר זה
 אקורדים
אם תלך מי יחבק אותי ככה מי ישמע אותי בסוף היום מי ינחם וירגיע רק אתה יודע
ואם תלך למי אחכה בחלון בשמלה של חג שיגיע, יחבק אותי ככה, כמו שאתה מגיע
כשתלך לשמש אצא, בשדה המוזהב, בוקר יום וערב, ירח יאיר את פני שחולמות כל היום רק עליך
וכשתבוא תישא אותי בשתי ידיך, משדה לנהר, תרחוץ את פני ותגיד לי מילים כמו שרק אתה יודע | |
|
|
א) יש יותר זמרים מזמרות. ב) אולי האישה יותר עדינה בקטע הזה. אני נזכר מאיזה שיר ששמעתי פעם ברדיו מאיזה זמר מזרחי באחלה קצב ; העיניים שלך, העיניים שלך, העיניים היפות שלך - - - - - - - - - - - לא נראה לי שזמרת אישה היתה שרה שיר שכזה על גבר נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-15/6/2015 22:11 |
|
| |
אולי *אשת חייל *בואי בשלום *קול דודי *כשם שאני רוקד כנגדך. *צמאה לך נפשי *דרור יקרא יש כל מיני שירים על שיר השירים, כמו ; שובי השולמית, שימני כחותם -החדש של בעלז - שיר מיוחד, וגם ; באשר תלכי אלך.. וגם לפי השם של הבן זוג, נגיד קוראים לו אשר ; אז נשיר לו ; אשר ברא וכולי וגם השיר הקצבי ; יונתי תמתי חמדתי... או כותל המזרח, או כל נדרי, או שושנת העמקים. לגבר אפשר גם להקדיש את השיר ; לתת של שלומי שבת, יש פה עקיצה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2015 09:46 |
|
| |
את השיר בואי בשלום של שווקי מאד אהבתי, תמיד בכל מיני אכזבות אחרי פגישות וכדו , הייתי יוצאת להרגע בחוף תל אביב, מקשיבה לשיר ושוקעת בו מול אוושת הגלים והשקיעה. יש לו קול עוצמתי , ולחתונתי בחופה ביקשתי מחתני שיבקש מהזמר שינגן אותה.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2015 09:50 |
|
| |
ולגבי השיר אם תלך, בחרתי אותו כיוון שהוא הכי משקף מה שאני חשה. השיר הזה הוא מרטיט כיוון שהוא משלב בתוכו אהבה, ופחד מהלא נודע. הפחד ממה יקרה אם חלילה הוא ימות בטרם עת. מרוב אהבה וטוב שחשים יחד. א"א בלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-16/6/2015 21:39 |
|
| |
זה שיר מהמם שמישהו (ידיד שמאוהב בי :-/ נושא לשרשור אחר) שלח לי:
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2015 11:02 |
|
| |
יש שיר אהבה מקסים על המילים ; כשושנה בין החוחים כן רעייתי בין הבנות. יש לשיר ביצוע מרטיט של שלמה ואיתן כץ, הלחן הוא של רבי שלמה קרליבך (נראה לי). ויש עוד שיר מקסים, שהיו שרים בישיבת חברון אשר בחברון. לא ברור לי מה מקור השם של השיר, ומה הקטע שלו, השיר נקרא ; חינדלה. תמצאו את השירים ביוטיוב. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2015 11:04 |
|
| |
| חניחניחני כתב: |  | זה שיר מהמם שמישהו (ידיד שמאוהב בי :-/ נושא לשרשור אחר) שלח לי:
|
|
שיר מצמרר..
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2015 12:46 |
|
| |
יש משהו בשירי אהבה, שמוציא קצת את הטעם. הם יכולים להוסיף המון, אך לעתים מילים רק מגמדות. לכן אני בעיקר נמשכת לשירים עמומים ולא ממש ישירים במילותיהם, או לשירי קודש, מהם מקישים לחיים הפרטיים, וזה עדיין שומר על רמת תחושה עוצמתית. מישהו מזדהה? מכירים שירים מופשטים יותר?
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2015 13:37 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | זה שיר מהמם שמישהו (ידיד שמאוהב בי :-/ נושא לשרשור אחר) שלח לי:
שיר מצמרר.. |
|
לגמרי, ומהמם!
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2015 13:39 |
|
| |
בס"ד
אני הולכת קצת הפוך ואומרת מה הייתי רוצה שישרו לי ...
"יפה כלבנה" של אביתר בנאי.שיר מדהים עם מסר מקסים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-17/6/2015 13:40 |
|
| |
בס"ד
אני עדיין לא מצאתי שיר שמתאים לשיר לאהוב ליבי אבל יום אחד אמצא... או שאחבר בעצמי
|
|
|
|
| נשלח ב-18/6/2015 09:34 |
|
| |
| חניחניחני כתב: |  | זה שיר מהמם שמישהו (ידיד שמאוהב בי :-/ נושא לשרשור אחר) שלח לי:
|
|
זה לא שיר אהבה, זה שיר משיכה..
|
|
|
|
|