תוכנית יפהפיה של FDD קולות מעניינים יותר ופחות, ובעיקר מוזיקה טובה. עוקבים? את מי אהבתם? מי תרצו שינצח? מה דעתכם על התנהלות השופטים? לאילו אנקדוטות למודות שמתם לב?
הפורום הזה הוא הבמה הכי מתבקשת לדיונים על התוכנית!
אני צופה. אבל האמת לא ממש אהבתי...השופטים די משוחדים,יש כאלה שמעבירים אותם בלי סיבה(מצאו חן בעיני השופטים..) היה אחד שממש יש לו קול יפה.כל המשפחה שלי צפתה בו ואמרו שהוא שר הכי יפה:-) לא זוכרת מה שמו..אבל בשלב האודישנים הוא שר פיוט של שבת,ועלה לטונים ממש גבוהים בקלות.
אני הורדתי חלק, צפיתי בחלק 9 אחר כך 1 אחר כך 6... לא משהו מסודר... ברוד הזה חמוד... מנגן מהמם! אהיה שם איזה חוסיד מוטי רוטמן אולי ששר יפה, וגם אח של עוזיה צדוק ששר ממש יפה! אחד שוויצער שזייף בביטחון עשה לי בחילה... לא עקבתי מסודר, אבל סתם נהניתי... ומכל השופטים אהבתי את עדי רן, ועוד איזה אחד, ברונר אולי ששפט באמת, בני פרידמן קצת מדי העביר ב 10 את כולם, או כמו שאמר שם טוקר ההוא שלחבדניקים יש לב מדי טוב...:)
היה איזה אחד ששר שם איזה משנה שלמה, צחקתי אבל ממש, וכשאני רואה את עדי רן מתענג על כל רגע ממש לא יכולתי כבר להתאפק מלצחוק בקול... ועוד אחר כך ברונר מודה לו על הלימוד המשותף ביחד... נטסון, בדירוג שמה יש שלושה שאפשר לדרג אבל אני לא שמעתי אף אחד, מאיזה חלק זה, שאני יכולה לראות ולשמוע את מי לדרג?...
נשלח ב-15/6/2015 14:30
אני סתם דירגתי בלי לשמוע את רוצה לצפות במי? בכל המתמודדים או רק במתמודדים של שבוע זה?
ראיתי את התוכנית. משהו חדש בזאנר החסידי. יש לי כמה הערות להגיב אבל זה לא מתאים לאשכול שכולו הערצה לתוכנית.
נשלח ב-18/6/2015 19:43
מיאמוש כתבה:
אני צופה. אבל האמת לא ממש אהבתי...השופטים די משוחדים,יש כאלה שמעבירים אותם בלי סיבה(מצאו חן בעיני השופטים..) היה אחד שממש יש לו קול יפה.כל המשפחה שלי צפתה בו ואמרו שהוא שר הכי יפה:-) לא זוכרת מה שמו..אבל בשלב האודישנים הוא שר פיוט של שבת,ועלה לטונים ממש גבוהים בקלות.