|
|
| נשלח ב-20/6/2015 22:54 |
|
| |
חברים, שימו לב שחלק מהתגובות בפורום הן בהומור. אל תקחו כל דבר ברצינות תהומית, זה בסדר אם אנשים מתבדחים קמעה. גם פותח ההודעה הנכבד שאתה כל כך יצאת חוצץ נגד ליטאית - לא כתבת ברור האם אתה מעדיף ברסלבית או שהיא תהיה דווקא ברסלבית, יתכן שיש לזה השלכה לתגובות שקבלת.. מה שאתה זורע - זה מה שאתה קוצר. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2015 23:05 |
|
| |
| טבצניק כתב: |  | ב"ה
http://mobil-c63fca9f8a20e41006.htm?sCh=7d61bdd9ccbc4310&pId=1471243973
כמה צפוי, ככה...:(
טיפטיפה ענווה.. טיפטיפה יראת שמיים.. איזה ליטאית ואיזה mademoisel.. שניים שכבר לא מעוניין בתגובותיכן מבחינתי.. מה אין כתבות על איך ש"תל-ברוך מלאה בחרדים.." וכו'?? כל שני וחמישי? אז גם לזה אתן מאמינות?? למאקו? זה הרב שלכן הרב 'מאקו'? אז ברוך ה' אני לא מעוניין לא בשידך עם אחת כזאת ולא לתגובות ממכן בבקשה.. תודה.. ממש גועל נפש.. התנהגות של שנאת חינם.. ממש.. יש ברסלברס כאלה צדיקים!! שאתן תגמגמו תגמגמו מרוב חוסר קדושתכן לעומתם!.. אז מצאתן איזה כתבה שקרית ש'טוענים' שמצאו איזה ברסלבר או שניים ש.. וגם על האחד או שניים האלה איני מאמין.. כי 'מאקו' אינו מקור ה'אמת' שלי ברוך ה'.. וחוץ מזה מה ובליטאים אין שוליים ואין חוטאים?? אין שבבניקים?? ובשאר הזרמים אין? אין נטורי קרתא וכו'? אז אני נטפל לשוליים ואומר שכולם שבבניקים?? חס ושלום.. אז תודה, אבל לא תודה, ליטאית4 ו- mademoisel.. מוזמנות לא להגיב! לי באשכול ואף פעם, תודה מראש, ושיהיו לכם חיים נפלאים הרחק ממני ומכל ברסלבר...
מחילה עם כל הכבוד לך
הפורום כאן הוא במה להעלאת דעות .ולעיתים דרך הומור
תהיה רגוע הרב שלהם הוא לא הרב מאקו, ובוודאי שהם לא תכננו להענות להצעתך...
רוח הפורום היא חברת זורמת וכך תמשיך להיות
תגובות מהן אלה לא יהיו..וגם אשכולות..
מקווה להבנה מצידך שבוע מבורך..
תוקן על ידי טבצניק ב- 19/06/2015 19:43:44 |
|
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2015 23:09 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | | טום888 כתבה: |  |
לא...
הפורום לא עובד באומן.. |
|
לא צריך לקחת קשה כלום..
|
|
|
|
| נשלח ב-20/6/2015 23:45 |
|
| |
|
|
| נשלח ב-21/6/2015 07:07 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | |
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2015 08:18 |
|
| |
| טבצניק כתב: |  | טיפטיפה ענווה.. טיפטיפה יראת שמיים.. איזה ליטאית ואיזה mademoisel.. שניים שכבר לא מעוניין בתגובותיכן מבחינתי.. מה אין כתבות על איך ש"תל-ברוך מלאה בחרדים.." וכו'?? כל שני וחמישי? אז גם לזה אתן מאמינות?? למאקו? זה הרב שלכן הרב 'מאקו'?אז ברוך ה' אני לא מעוניין לא בשידך עם אחת כזאת ולא לתגובות ממכן בבקשה.. תודה.. ממש גועל נפש.. התנהגות של שנאת חינם.. ממש.. יש ברסלברס כאלה צדיקים!! שאתן תגמגמו תגמגמו מרוב חוסר קדושתכן לעומתם!.. אז מצאתן איזה כתבה שקרית ש'טוענים' שמצאו איזה ברסלבר או שניים ש.. וגם על האחד או שניים האלה איני מאמין.. כי 'מאקו' אינו מקור ה'אמת' שלי ברוך ה'.. וחוץ מזה מה ובליטאים אין שוליים ואין חוטאים?? אין שבבניקים?? ובשאר הזרמים אין? אין נטורי קרתא וכו'? אז אני נטפל לשוליים ואומר שכולם שבבניקים?? חס ושלום.. אז תודה, אבל לא תודה, ליטאית4 ו- mademoisel.. מוזמנות לא להגיב! לי באשכול ואף פעם, תודה מראש, ושיהיו לכם חיים נפלאים הרחק ממני ומכל ברסלבר... |
|
אני תוהה על מה ולמה הסערה. חוששני כי mademoisel לא התכוונה לגעת בנקודה רגישה...
ראשית, התנצלותי, אם חלילה השתמע מדברי משהו נגד אוכלוסיית ברסלב המעתירה, שממני ועד להשמיץ אותה, המרחק רב. הכתבה במאקו, כמו כל כתבה, היא אכן שקרית בלפחות 80%. אבל לא כדאי להתעלם מה20 הנותרים. בפרט שמדובר בתופעה הגיונית ולא מופרכת. לא כדאי לקחת זאת אישית. אם לא מדובר בך או בחבריך... ישנם הרבה שאינם בתלם הישר, ולא משנה מאיזו סוג אוכלוסיה הם.
אם אנו שייכים לציבור מסוים, זה לא אומר שאנו אחראים לכל מגרעותיו (אולי במידת מה כן, אבל זה לאשכול נפרד). הדבר האחרון שאעשה, זה להיות דוברת של הליטאים. אפשר להאמין בהשקפה, יחד עם זאת לא חייבים להפוך לדמות ציבורית הכוללת את כל מגרעות הציבור. זו עבודת חיים, להיות חלק ולדעת לסנן ולקחת רק את הטוב. כי אם הייתה שלמות, לא היינו כאן מזמן. אולי באומן...:)
ואגב, אם הגבתי להודעה, זה לא אומר שאני מציעה עצמי כשידוך. אולי זה באמת לא היה ברור מספיק, ההודעה הראשונית הייתה מאוד תכליתית;) בהצלחה!
תוקן על ידי ליטאית4 ב- 21/06/2015 08:35:23
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2015 08:28 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  |
אתם זה לא כולל אותי!!!
|
|
היי, זה כוחו של הרוב:) אם הרוב המוחלט הצביע לניק מסוים, כנראה שהוא באמת מוצלח. (ולא מורידה בכהוא זה מערך האחרים. מקווה שזה ברור) אך ללא כל קשר, אם אנו חלק מהכלל, נקבל על עצמינו את הגזירה. אחרת, ניגזר. (ז"א, נעשה מעשה גזור בכך שנמיט עלינו גזרת גזירות (פירוד)). הלא כן?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2015 08:32 |
|
| |
| ליטאית4 כתב: |  |
אתם זה לא כולל אותי!!!
היי, זה כוחו של הרוב:)
אם הרוב המוחלט הצביע לניק מסוים, כנראה שהוא באמת מוצלח. (ולא מורידה בכהוא זה מערך האחרים. מקווה שזה ברור)
אך ללא כל קשר, אם אנו חלק מהכלל, נקבל על עצמינו את הגזירה. אחרת, ניגזר. (ז"א, נעשה מעשה גזור בכך שנמיט עלינו גזרת גזירות (פירוד)).
הלא כן? |
|
אכן כן..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2015 08:38 |
|
| |
מה שתגיד. - כן המנהל! (בהצדעה)
נו, מתי משתנה הסטטוס?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2015 08:39 |
|
| |
| ליטאית4 כתב: |  | מה שתגיד.
- כן המנהל! (בהצדעה)
נו, מתי משתנה הסטטוס? |
|
מתי שתחליטי!!
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2015 08:45 |
|
| |
כוונתי הייתה לסטטוס של המר המנהל.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2015 08:50 |
|
| |
| ליטאית4 כתב: |  | | כוונתי הייתה לסטטוס של המר המנהל. |
|
תחליטי שזה יקרה...וזה יקרה
כמו שהזזת אותנו לבחירות...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2015 09:46 |
|
| |
| ליטאית4 כתבה: |  |
אתם זה לא כולל אותי!!!
|
|
היי, זה כוחו של הרוב:) אם הרוב המוחלט הצביע לניק מסוים, כנראה שהוא באמת מוצלח. (ולא מורידה בכהוא זה מערך האחרים. מקווה שזה ברור) אך ללא כל קשר, אם אנו חלק מהכלל, נקבל על עצמינו את הגזירה. אחרת, ניגזר. (ז"א, נעשה מעשה גזור בכך שנמיט עלינו גזרת גזירות (פירוד)). הלא כן? |
|
|
| נשלח ב-21/6/2015 10:01 |
|
| |
| ניוטרל כתב: |  | | ליטאית4 כתבה: |  |
אתם זה לא כולל אותי!!!
|
|
היי, זה כוחו של הרוב:)
אם הרוב המוחלט הצביע לניק מסוים, כנראה שהוא באמת מוצלח. (ולא מורידה בכהוא זה מערך האחרים. מקווה שזה ברור)
אך ללא כל קשר, אם אנו חלק מהכלל, נקבל על עצמינו את הגזירה. אחרת, ניגזר. (ז"א, נעשה מעשה גזור בכך שנמיט עלינו גזרת גזירות (פירוד)).
הלא כן? |
|
את ראית שבחרתי במישהו בכלל!?!
רגע אני מבולבל כבר..
אתה ברסלעבר או סאטמער???
נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|