|
|
| נשלח ב-23/6/2015 20:06 |
|
| |
גם עם תינוק אחד לא ישנים...
אבל האמת, בגלל שאני כבר בת 27, אני ארצה תאומים כשאני אתחתן בעזרת ה'.
כי ללדת ולגדל אחד אחד צריך זמן..
אני רוצה משפחה גדולה..
(אני רוצה.... בינתיים אלוקים רוצה בשבילי אחרת, אבל אני עדיין מקווה שלהמשך התכניות שלו גם נראות טוב יותר ולא רק טוב נעלם..)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 20:23 |
|
| |
את ממש צודקת. אולי אתחיל גם לשקול את העניין ברצינות...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 22:23 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בסד
חני,יחד עם ההסבר זה עדיין לא מתקבל רגשית שלגבר יהיה אפשרות שלך אין.
אגב אם הסיבה כי לא יודעים מי יהיה האבא,אז היה מותר לאישה שלא יכולה להביא ילדים כמה גברים/עם אמצעי מניעה...
זלא הסיבה האמתית...
|
|
גם לי רגשית לא מתקבלים חלק מהמצוות..
בשביל זה נבראנו עם שכל...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2015 10:20 |
|
| |
בסד
זהו שגם רבנו גרשום הבין את מה שאתה לא מבין.... כרגע בין כה זה לא רלוונטי.וגם מי שרוצה 2 נשים לא מקובל בחברה ולא אהוב על הבריות.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2015 19:07 |
|
| |
כפותחת האשכול הזה –שמחה לראות את הדיון שהתעורר כאן:) בעבר נפגשתי עם בחור שהגדרתיו כ"ממציא שובינזם",וכן,הוא לחלוטין הגדירני כ"מלכת הפמינזם"... שעות ע"ג שעות דנו בנושאים העומדים ברומו של עולם. כיום אני יכולה לומר שדיי איזנו אחד את השניה מנקודת קצה לאחוזי מרכז. אני עדיין טוענת שבדור שלנו צריך הדרכה רצינית לחתנים וכלות בתחום ההליכות והכרת השוני. חייכנית,בתלקופה הראשונה שלך כאן-הזכרת לי את אופיי הפמינסטי בעבר עם קריצה שונה,ואני שמחה לראות שגם את דיי התאזנת,ולכן לעיתים אני ממש מסכימה עם דברייך. ובוודאות חלק הבחורים כאן דוגלים בשובינזם בתת מודע שלהם,אף אם לא מהקיצוניים שבהם,נימת דבריהם משרה אווירה כזו. אין ספק שבדור שלנו יש חלישות ודברים ללא עוררין-התערערו ותפסו ראיה חדשנית. כמו שאין ספק שבחורים שולטים יותר ביסודות המקור וטוענים שכלית אתטענותיהם,בו בזמן שהאשה הרגשית יותר מתקשה להבין את הנחיות התורה ,שנראות דיי קשות להשגה בראיה הרגשית.. ולכן תשמעו כיום הרבה בנות שתמהות על ברכת "שלא עשני אישה" ,מעמד הגבר מול האשה. המלצה הכי טובה שלי-להתמכר לשיחות של הרב דיאמנט ולקרוא את הספר "הבית היהודי "של הרב שמחה כהן לפחות פעמים..;)
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2015 19:14 |
|
| |
התורה שובניסטית. וודאי. (אפילו שאני לא הייתי מגדירה את התורה במילה שבכלל לא ראויה לתאור יצירה כזו. לקחת מילה חדשנית מדור שמנסה לסלף מעמדות זה לא אידיאל. באותה מידה אפשר לתאר את התורה כגזענית שמקטלגת ואוסרת על נטיה מינית שונה מהנורמל. כפרמיטיבית וחשוכה עם טקסים משונים.. הכל שאלה של פרספקטיבה) זה ברור כשמש שמעמד האשה נחות ממעמד הגבר ע"פ התורה וההלכה. וממש לא חסרות הוכחות לכך . (ירושה, ערכין, גט וכו' וכו'. אני חושבת שאין צורך להרחיב... גם הגברים שכאן יודעים את זה. אם הם מנסים להתכחש למציאות זה רק מוכיח עד כמה הם שובניסטים) מצד שני, זה ברור שבדור שאנו חיים בו, כל המצב של קידום מעמד האישה רק מנחית אותו מטה ומטה. וככל שמראים יותר נכונות לשוויון המצב בשטח מתהפך (הפיכת האישה לאובייקט המקדם מכירות. שיוויון בלבוש שפותח יותר דלתות להטרדות מיניות וכו') מצד שלישי.... מה שקורה בחברה החרדית. הגבר הוא המחליט, הקובע והאדון לאישה... כמו שמורה התורה. האישה היא המפרנסת. ולא סתם, גננת זה מקצוע שלא נחשב בסחר השידוכין... רק עבודה אינטלגנטית במרכז הייטק, משרד גדול, רואת חשבון וכו. עבודות שמצריכות אישה להפר את כל כבודה בת מלך פנימה... אבל מה זה משנה? העיקר שהוא ספון באהלה של תורה, נייעס וכוס קפה מהביל.... נשלח מהאנדרואיד שלי
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2015 19:33 |
|
| |
mademoiset, למה יש לי את ההרגשה והידיעה הברורה שרוב רובן של הבנות לא חושבות כמוך,ולא מתמימות חלילה? גם כאן יש תפיסת עולם, ונקודת מבט של עולם התורה שונה משורשה מנקודת מבט של עולם הכללי. ומשהו אצלך מעורבב באמצע..ולא באתי להקניט,אלא להסביר.. או שמא היתה זאת ציניות טראומתית?!
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2015 19:52 |
|
| |
רועית, למה יש לי את ההרגשה והידיעה הברורה שלא ממש מעניין אותי מה שאר הבנות חושבות?  מה שמעניין אותי זה עובדות. דברי איתי כשתזרמי על הגל הזה... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2015 19:58 |
|
| |
ועכשיו מעניין אותי אם את בחורת בית יעקב שעובדת במקום עם חבר'ה מהעולם הכללי...:P
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2015 20:00 |
|
| |
| רועית כתבה: |  |
ועכשיו מעניין אותי אם את בחורת בית יעקב שעובדת במקום עם חבר'ה מהעולם הכללי...:P |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2015 20:10 |
|
| |
חשבתי שאולי תוכלי לעקוב אחרי הבחור דנן ולהביא לי ראיות,הוכחות ואפילו דיעות..;)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2015 22:27 |
|
| |
| mademoisel כתב: |  | רועית, למה יש לי את ההרגשה והידיעה הברורה שלא ממש מעניין אותי מה שאר הבנות חושבות?  מה שמעניין אותי זה עובדות. דברי איתי כשתזרמי על הגל הזה... נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
עובדות???ממש לא
פרשנות שטחית וקצרת רואי עקומה ומעוותת..שבאה ממחוזות של שותי בארות רעילים
ורועי שדות זרים....
תוקן על ידי טום888 ב- 24/06/2015 22:40:02
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2015 22:40 |
|
| |
| טום888 כתבה: |  |
| mademoisel כתב: |  | רועית, למה יש לי את ההרגשה והידיעה הברורה שלא ממש מעניין אותי מה שאר הבנות חושבות?  מה שמעניין אותי זה עובדות. דברי איתי כשתזרמי על הגל הזה...  |
| עובדות???ממש לאפרשנות שטחית וקצרת רואי עקומה ומעוותת..שבאה ממחוזות של שותי בארות רעילים.. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2015 22:43 |
|
| |
נקודתית?תביאי נקודה תוכיחי..את זו שטוענת
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2015 22:52 |
|
| |
???? אם אתה טוען על מישהו שהוא שותה רעל או אנערף, אתה הוא זה שצריך לנמק למה החלטת את זה.... נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|