| נשלח ב-25/6/2015 10:03 |
|
| |
אם חייל מחיל הים לא יאופשר לו לטוס במטוס קרב הוא יטען לאי שוין זכויות??? הוא יהיה מטורף!! אם יטען כך כך כל הברואים ,הם כחילות בצבאו של המלך. וכל אחד ותפקידו ויעודו הרוחני ומשהשלים את יעודו.. הוא יקבל את אותו הדבר, כמו השני שישלים..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2015 10:12 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | אם חייל מחיל הים לא יאופשר לו לטוס במטוס קרב הוא יטען לאי שוין זכויות??? הוא יהיה מטורף!! אם יטען כך כך כל הברואים ,הם כחילות בצבאו של המלך. וכל אחד ותפקידו ויעודו הרוחני ומשהשלים את יעודו.. הוא יקבל את אותו הדבר, כמו השני שישלים..
|
|
אחרי התשובה החכמה הזו,נראה שאפשר להפסיק עם החפירות בנושא.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2015 10:37 |
|
| |
| טום888 כתבה: |  |
| שטויעס כתב: |  | | כן, ברור. גם אבא שלו שהוא תלמיד חכם עצום.. |
|
נו ו מה זה אומר את יודעת כמה כאלה שמוגדרים תלמידי חכמים מדברים שטויות?? יש תלמידי חכמים ממהציבור הדתי לאומי שמדברים שטויות.. ויש גם חרדים!!
תוקן על ידי טום888 ב- 25/06/2015 09:44:33 |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2015 10:39 |
|
| |
| טום888 כתבה: |  |
אם חייל מחיל הים לא יאופשר לו לטוס במטוס קרב הוא יטען לאי שוין זכויות??? הוא יהיה מטורף!! אם יטען כך כך כל הברואים ,הם כחילות בצבאו של המלך. וכל אחד ותפקידו ויעודו הרוחני ומשהשלים את יעודו.. הוא יקבל את אותו הדבר, כמו השני שישלים..
|
|
אם הוא יהיה ברמה מקבילה לאחר שבתפקיד, כן. אישה אינה ברמה מקבילה לגבר ולכן אין לי שום תלונות על כך שמעמדי נחות. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2015 10:40 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2015 11:42 |
|
| |
להשוות הין האישה לגבר זו טעות,כי כל אחד נברא ספציפית לתפקיד המותאם לו-לייעוד שלו בחיים ושניהם יחד יוצרים את השלימות.יבואו לרופא בבקשה להיות עורך דין?לא,כי הוא הוכשר למטרה מסוימת-לרפא,לא לייצג.יתכנו ויהיו לו הכישורים לכך,אך פה זה נעצר.יבואו להשוות בין שניהם מי יותר חשוב?לא,כי העולם צריך גם אותו וגם אותו באותה המידה.בחיי הנישואין (היהודיים המקוריים) האישה תוכנתה להיות ''שרת הפנים'' בביתה לעומת הגבר שתפקידו הוא ''שר החוץ''.אני לא באה עכשיו לפרט מה ואיך,אם זה צודק או לא לפי התרבות המערבית,רק אומרת שאין טעם ואין צורך להשוות בין שניהם ולבזבז אנרגיות מיותרות במחאות אודות הדירוג -מי נחשב יותר ממי כי גבר בלי אישה נקרא חצי,ולהיפך,אלא עדיף שכל צד ישקיע בתפקיד שלו וישאף ליצור את השלימות עם בן\בת הזוג
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2015 11:55 |
|
| |
יופי טום, אז אתה מסכים איתי שאין שיויון זכויות לנשים , כמובן שאתה מסביר את זה בדרך מסוימת.. Made, אני לא מסיכמה איתך הפעם, ממש לא. גברים ונשים זה אמנם שתי עמים אבל א"א להשוות מי יותר טוב בדרגות..אני לא מסכימה שאנחנו נחותים גם מבחינת התורה. אלא אני מסכימה שיש חוסר שיויון וחוסר הגיון בו. זה הכל. מה שכן יש תקנות שחכמינו קבעו שמתקנות אותו כמו שתי נשים. (גם שרה אמנו אמרה "הבאתי צרתי לביתי.." זה לא תקין..) אביה, נכון מאד, שתינו יוצרים שלמות מדהימה! אבל טענה זו (שרת חוץ ופנים) דמגוגית לחלוטין ולא נכונה בדורנו, אני אישה ברמת שס"ה גידי..בעלי יעיד, :) וכן אני אוהבת לעבוד..מאד מאד. לא יכולה לתאר את עצמי בלי זה, זה נותן לי חיות. בעלי לעומת זאת מצידו לא לעבוד. הוא מאד שמח שאני מביאה כסף הביתה לא משנה לו מי, העיקר שיהיה כסף בבית ובית טוב ושמח ושנוכל לתת לילדנו כל מה שאפשר וזוגיות מאושרת.
תוקן על ידי שטויעס ב- 25/06/2015 12:00:04
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2015 12:04 |
|
| |
לא התכוונתי לומר שהאישה צריכה להיות כבולה לביתה ולא לצאת לעבוד,אלא הבית עומד אצלה בראש סדרי העדיפויות.אישה יכולה לצאת ולעבוד ובאותה מידה להשקיע בביתה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2015 12:06 |
|
| |
גם בעל אותו דבר..מה הקשר?
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2015 12:09 |
|
| |
לא דיברתי על היוצאים מן הכלל ;)
והעיקר שאתם מאושרים עם זה..
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2015 12:11 |
|
| |
לא יוצאים מן הכלל, בעל ואישה שתיהם אמורים בסדר העדיפות לדאוג קודם כל לבית.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2015 12:17 |
|
| |
נכון,רק שאת הבית אפשר לחלק לשניים-החלק הרוחני-הצביון של הבית,הדרך וכ'ו,והחלק המעשי-תחזוקה,קניות וכ'ו-אני לא צריכה לפרט לך,רק שצריך לדעת מה המקום של כל אחד מבני הזוג,כל אחד לפי האופי והיכולות שלו.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2015 12:22 |
|
| |
כל אחד דואג בכל מה שהוא יכול לבית. אם הוא יכול לעשות קניות הוא יעשה אחרת אני..וכן הלאה.
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2015 12:40 |
|
| |
אני מרגיש נחות על כך שיהדותם של ילדי תלויה באישה ולא בגבר!!!. אוייש אני נחות איפה השוויון???? איפה הזכויות???? צאו מהסרט....
|
|
|
|
| נשלח ב-25/6/2015 12:42 |
|
| |
| mademoisel כתב: |  | | טום888 כתבה: |  |
| שטויעס כתב: |  | | כן, ברור. גם אבא שלו שהוא תלמיד חכם עצום.. |
|
נו ו מה זה אומר
את יודעת כמה כאלה שמוגדרים תלמידי חכמים מדברים שטויות??
יש תלמידי חכמים ממהציבור הדתי לאומי שמדברים שטויות..
ויש גם חרדים!!
תוקן על ידי טום888 ב- 25/06/2015 09:44:33 |
|
|
|
לא רק אני
גם מי שמסכים איתי צודק
ובזה יש שוויון..
|
|
|
|