|
|
| נשלח ב-21/6/2015 15:42 |
|
| |
בסד
את גם מתכוונת שבעלך לא ייתן לך להזיז את האצבע כשאת רוצה לעזור לו בפרנסה?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2015 15:48 |
|
| |
הבנת שאמרתי את זה בכוונה בקיצוניות..?
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2015 15:50 |
|
| |
אני חושבת שבגיל בוגר בחור שלומד מקצוע/עובד זה אפילו מעלה. בחור שעושה עם עצמו משהו. שעמום בגיל הזה זה נורא.. אני עצמי לא שמעתי עד גיל מסוים על בחורים שלמדו מקצוע. כשהתחלתי לשמוע, אז בררתי היטב על הבחור, אם הוא היה מצויין נפגשתי איתו. יצא שנפגשתי עם 3-4 בחורים כאלו..בסוף תקופת השידוכים שלי, מה שמעניין שדווקא הם היו עם מידות טובות (זה היה דבר שמאד היה חשוב לי) ויחס מכבד ומתחשב, וראו שזה לא מהשפה ולחוץ. בעלי גם הוא לומד מקצוע, ותאמיני לי הוא בחור יהלום,אדם טוב, ירא שמים ומיוחד במינו. (לא רק אני אומרת..) תכלס, זה יעזור לך גם בעתיד, כלכלית..
בעלי אמר לי שהיום באופן כללי המגמה של לימודי מקצוע היא הרבה יותר מקובלת מפעם. ויותר ויותר בחורי ישיבות מצויינים יוצאים ללמוד.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2015 15:53 |
|
| |
בסד
הבנת שגם אני אמרתי אתזה בכוונה בקיצוניות?P=....
החיים שלנו בנויים מהדדיות.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2015 15:54 |
|
| |
רווח לי.עכשיו אוכל לישון בשקט ושלווה
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2015 15:59 |
|
| |
אביה (שמשום מה נראית לי ניק גברי שמתחזה לאישה..) , תאמיני לי שבעלי הוא מלך מבחינתי, ובכל זאת הוא מושיט יד ועוזר המון, יותר ממני אפילו. ועדיין (או אולי גם בגלל), הוא מלך אהוב ומיוחד...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2015 16:30 |
|
| |
בסד
מעלתו של מלך שיודע הוא לרדת אל העם...
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2015 19:53 |
|
| |
אני מסכימה מאוד עם הגישה של- האחריות בידיים שלי לתת לבעלי כמה שיותר ופחות לקחת. לשמור את התפקידים שלי לעצמי וכמה שפחות להטריח.
אבל בחיי נישואין, חלק מהחכמה הנשית היא לגרום לבעל לרצות לתת. האישה צריכה ללמוד לקבל. כן, ממש כך. אחד החלקים המשמעותיים יותר אצל האיש, זה התחושה הגברית והסיפוק שהוא מקבל כשהוא נותן. האישה מעריצה את בעלה כשהוא דואג לה ואכפתי.
לכן צריך להיות חכמות, לקבל ולדעת להודות על כך, להעריץ את הבעל על הנתינות שלו- הקטנות ביותר.
תכלס', למה לא לקבל? למה? לא כיף לכן? אה, שונא מתנות יחיה, אהה, הבנתי, תגידו ככה;) תזרמו, תקבלו, תיהנו, העיקר- לדעת להודות ולתת את התחושה שהם הכל בשבילכן.
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2015 22:41 |
|
| |
ווואיי וואיי וואי איזה פייט אביה נותנת לחייכנית . יש לנו פה אשה והיפוכה הנה תקשיבי טוב טוב חייכנית יש לנו פה בחורה חכמה. שבוחרת בדרך הזאת עם שמחה וחיוך. במקום לבחור בדרך שרק תביא אותה למרמור מה גם שבסוף הבעל בין כה עושה מה שבא לו
תוקן על ידי אליפלת ב- 21/06/2015 23:27:15
תוקן על ידי אליפלת ב- 21/06/2015 23:38:37
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2015 23:05 |
|
| |
| שטויעס כתב: |  | אביה (שמשום מה נראית לי ניק גברי שמתחזה לאישה..) , תאמיני לי שבעלי הוא מלך מבחינתי, ובכל זאת הוא מושיט יד ועוזר המון, יותר ממני אפילו. ועדיין (או אולי גם בגלל), הוא מלך אהוב ומיוחד... |
|
עד שמשהי מדברת לעניין
אז ישר אתן אומרות..לא לא יכול להיות..זה חייב להיו גבר..
תוקן על ידי טום888 ב- 21/06/2015 23:08:27
|
|
|
|
| נשלח ב-21/6/2015 23:27 |
|
| |
שובניסטיות זה מה שהם !
הם לא מסוגלות להאמין שאשה יכולה לדבר כאלו דברי טעם
|
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2015 09:09 |
|
| |
| שטויעס כתב: |  | אביה (שמשום מה נראית לי ניק גברי שמתחזה לאישה..) , תאמיני לי שבעלי הוא מלך מבחינתי, ובכל זאת הוא מושיט יד ועוזר המון, יותר ממני אפילו. ועדיין (או אולי גם בגלל), הוא מלך אהוב ומיוחד... |
|
מעניין אותי לדעת למה לא נראה לך שאני בחורה?
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2015 09:18 |
|
| |
זה גם קשור לסוג הבית שממנו את באה,ועד כמה ההנהגות בו משפיעות עליך.אצלנו אנחנו עושות הכל לאבא שלי מרצון,ככה שזה לא חדש לי ומן הסתם גם לא מפחיד אותי :)
ותודה לטום ואליפלת שיצאו לחזית להגן עלי ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2015 10:01 |
|
| |
| אליפלת כתב: |  | ווואיי וואיי וואי איזה פייט אביה נותנת לחייכנית . יש לנו פה אשה והיפוכה הנה תקשיבי טוב טוב חייכנית יש לנו פה בחורה חכמה. שבוחרת בדרך הזאת עם שמחה וחיוך. במקום לבחור בדרך שרק תביא אותה למרמור מה גם שבסוף הבעל בין כה עושה מה שבא לו
תוקן על ידי אליפלת ב- 21/06/2015 23:27:15
תוקן על ידי אליפלת ב- 21/06/2015 23:38:37
|
|
בסד
חכמה לא בודקים בגיל הזה. המחקרים הוכיחו שנשים כמוה בגילאים מאוחרים יותר רק ממורמרות מהעול שנופל רק עליהן.הן פחות מעריכות את הבעל בסופו של דבר.(במיוחד כשהוא מזקין וגם כבר פחות מפרנס...) אני סה"כ מונעת בעיות לפני.יוצרת זוגיות יפה שבנויה על כבוד הדדי ונתינה הדדית. כך שגם לאורך שנים האישה והגבר יאהבו אחד את השני.
אישה שעושה הכל בבית בדורנו=אישה ממורמרת בעתיד.כך שאולי תהייה לכם עוזרת בית נחמדה אבל ממש לא אישה רומנטית נחשקת מטופחת מקשיבה ואוהבת... פשוט כי לא יהיה לה זמן לזה.
|
|
|
|
| נשלח ב-22/6/2015 10:16 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | אביה (שמשום מה נראית לי ניק גברי שמתחזה לאישה..) , תאמיני לי שבעלי הוא מלך מבחינתי, ובכל זאת הוא מושיט יד ועוזר המון, יותר ממני אפילו. ועדיין (או אולי גם בגלל), הוא מלך אהוב ומיוחד...
עד שמשהי מדברת לעניין
אז ישר אתן אומרות..לא לא יכול להיות..זה חייב להיו גבר..
תוקן על ידי טום888 ב- 21/06/2015 23:08:27
|
|
בסד
אפשר פעם אחת שתגלה לנו מה לדעתך תפקיד הגבר בבית?(חוץ מלעשות ילדים ולשתות קפה ליד ספר גמרא ולהיות באינטרנט)
|
|
|
|
|