בית פורומים ממלכה במבחן

קצר ולעניין - סיפור בהמשכים

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-22/6/2015 22:08 לינק ישיר 

אוף, קשה לי להמשיך בגלל האפליקציה

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2015 22:22 לינק ישיר 

מזדהה!! (לספר שיש לי מחשב פה פתוח מולי? אבל ידוע שיותר נח מהפלאפון...)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2015 22:27 לינק ישיר 

אח... איזה מן מנהלת את?

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-22/6/2015 22:28 לינק ישיר 

אהממ.. עלי את אומרת איזה מן מנהלת אני?? טוב נו.. נכנסתי..

איזדרו נכנס בלא שימת לב לחדרו ומצא את האח הבוער קורץ בחום, בעקבות הגחלים המלחשות. הוא - - - - - - - - -וחשב. בתום שעה לקח עט וכתב בארוכה, התלבט, אחז בפתק וזרק הישר למאכולת אש

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-22/6/2015 22:31 לינק ישיר 

חחח...
לפחות אני חזרתי לאיתני בימים האחרונים;-)

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2015 03:54 לינק ישיר 

איזדרו נכנס בלא שימת לב לחדרו ומצא את האח הבוער קורץ בחום, בעקבות הגחלים המלחשות. הוא פתח - - - - - - - - -לעצמו וחשב. בתום שעה לקח עט וכתב בארוכה, התלבט, אחז בפתק וזרק הישר למאכולת אש

ואללה, אהבתי את המשחק לגמרי!...

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי מהללו ב- 23/06/2015 03:56:43

איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2015 08:19 לינק ישיר 

איזדרו נכנס בלא שימת לב לחדרו ומצא את האח הבוער קורץ בחום, בעקבות הגחלים המלחשות. הוא פתח הפתק, - - - - - - - - -חייך לעצמו וחשב. בתום שעה לקח עט וכתב בארוכה, התלבט, אחז בפתק וזרק הישר למאכולת אש

..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2015 11:01 לינק ישיר 

איזדרו נכנס בלא שימת לב לחדרו ומצא את האח הבוער קורץ בחום, בעקבות הגחלים המלחשות. הוא פתח הפתק והופתע - - - - - - - - -התיישב, חייך לעצמו וחשב. בתום שעה לקח עט וכתב בארוכה, התלבט, אחז בפתק וזרק הישר למאכולת אש

..

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2015 11:18 לינק ישיר 

איזדרו נכנס בלא שימת לב לחדרו ומצא את האח הבוער קורץ בחום, בעקבות הגחלים המלחשות. הוא פתח הפתק והופתע לגלות - - - - - - - - -בהחלטיות התיישב, חייך לעצמו וחשב. בתום שעה לקח עט וכתב בארוכה, התלבט, אחז בפתק וזרק הישר למאכולת א

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2015 22:40 לינק ישיר 

איזדרו נכנס בלא שימת לב לחדרו ומצא את האח הבוער קורץ בחום, בעקבות הגחלים המלחשות. הוא פתח הפתק והופתע לגלות כתב - - - - - - - - -למרבה האירוניה, בהחלטיות התיישב, חייך לעצמו וחשב. בתום שעה לקח עט וכתב בארוכה, התלבט, אחז בפתק וזרק הישר למאכולת האש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2015 00:07 לינק ישיר 

איזדרו נכנס בלא שימת לב לחדרו ומצא את האח הבוער קורץ בחום, בעקבות הגחלים המלחשות. הוא פתח הפתק והופתע לגלות כתב מוכר- - - - - - - - -
זה למרבה האירוניה, בהחלטיות התיישב, חייך לעצמו וחשב. בתום שעה לקח עט וכתב בארוכה, התלבט, אחז בפתק וזרק הישר למאכולת האש.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2015 00:15 לינק ישיר 

איזדרו נכנס בלא שימת לב לחדרו ומצא את האח הבוער קורץ בחום, בעקבות הגחלים המלחשות. הוא פתח הפתק והופתע לגלות כתב מוכר. המילים- - - - - - - - -גם זה למרבה האירוניה, בהחלטיות התיישב, חייך לעצמו וחשב. בתום שעה לקח עט וכתב בארוכה, התלבט, אחז בפתק וזרק הישר למאכולת האש.

נשלח מהאנדרואיד שלי

איסתרק ומהללאל! אם תרצו אין זו הגדה!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-24/6/2015 13:31 לינק ישיר 

איזדרו נכנס בלא שימת לב לחדרו ומצא את האח הבוער קורץ בחום, בעקבות הגחלים המלחשות. הוא פתח הפתק והופתע לגלות כתב מוכר. המילים "היזהר, - - - - - - - - -אולי גם זה למרבה האירוניה, בהחלטיות התיישב, חייך לעצמו וחשב. בתום שעה לקח עט וכתב בארוכה, התלבט, אחז בפתק וזרק הישר למאכולת האש.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/6/2015 13:50 לינק ישיר 

איזדרו נכנס בלא שימת לב לחדרו ומצא את האח הבוער קורץ בחום, בעקבות הגחלים המלחשות. הוא פתח הפתק והופתע לגלות כתב מוכר. המילים "היזהר, סכנה - - - - - - - - -נדהם, אולי גם זה למרבה האירוניה, בהחלטיות התיישב, חייך לעצמו וחשב. בתום שעה לקח עט וכתב בארוכה, התלבט, אחז בפתק וזרק הישר למאכולת האש.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-24/6/2015 14:41 לינק ישיר 

איזדרו נכנס בלא שימת לב לחדרו ומצא את האח הבוער קורץ בחום, בעקבות הגחלים המלחשות. הוא פתח הפתק והופתע לגלות כתב מוכר. המילים "היזהר, סכנה מהאיש - - - - - - - - -
הוא נדהם, אולי גם זה למרבה האירוניה, בהחלטיות התיישב, חייך לעצמו וחשב. בתום שעה לקח עט וכתב בארוכה, התלבט, אחז בפתק וזרק הישר למאכולת האש.

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > שירה ספרות ופרוזה > ממלכה במבחן > קצר ולעניין - סיפור בהמשכים
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 לדף הבא סך הכל 4 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.