|
|
| נשלח ב-23/6/2015 15:08 |
|
| |
[quote]אם הוא ג'נטלמן אמיתי, הוא ימצא בעצמו את הדרך להפגין בשנית את ג'נטלמניותו[/quote
שם משפחה-לחלוטין נכון,ובדקתי את העניין;) מסקנה שלי-יש הזדמנות שנייה לא רק לרושם ראשוני,אלא גם לג'נטלמן אמיתי.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 15:10 |
|
| |
וואי, גברים, אתם לא יודעים עד כמה ג'נטלמניות מושכת אותנו... אבל אם אתם בכלל לא מבינים/ רואים את זה, זה לא ילך לכם טוב, אז אל תנסו, חבל...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 15:13 |
|
| |
חייכנית,הוא בא למצוא כלה לעצמו,ולא לחבר שלו:P
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 15:19 |
|
| |
שיגושיח,ממש לא על זה יפול או יקום הדבר."בחיים האמיתיים" זה מתבטא בדברים קטנים שמוסיפים... יש הרבה ערכים חשובים עליהם יש לתת את הדעת..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 15:35 |
|
| |
בסד
צודקת רועית....זלא העיקר אבל מוסיף בונוס לבחור...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 15:50 |
|
| |
| שיגושיח כתב: |  | | אני חושב שמחוות מוגזמות כאלו אינן ג'נטלמניות אלא ציפוי רדוד שמסתיר מי הוא האדם באמת. |
|
סוף סוף מישהו שחושב כמוני בתוך כל הג'ונגל האנושי הזה. ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 15:51 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | אני חושב שמחוות מוגזמות כאלו אינן ג'נטלמניות אלא ציפוי רדוד שמסתיר מי הוא האדם באמת.
בסד
תלוי מי עושה אותן ומה מטרתו.... |
|
מטרתו בד"כ למשוך את תשומת ליבך, עד הרגע שאת לכודה. (ראה ערך 'פתיון')
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 15:56 |
|
| |
| רועית כתב: |  | | דיון שלם התפתח בהעדרי;) אני מאמינה שבחור שהג'נטלמניות זרה לו-יהיה לו קשה להבין את הניאונסים הקטנים שחסר לישראלים. ומדובר בעיקר בבחור שמתנהג בתחשבות כללית וג'נטלמן רק לבחורה שרוצה להמשיך איתה...ואם לא-זה כבר סיפור שונה.:/ |
|
ואם הוא פותח את הדלת ולא קד קידה זה נחשב?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 15:57 |
|
| |
בסד
זלא נראה שהגברים פה מתקדמים יותר מהם ממני. ואנלא חושבת שגבר ג'אנטלמן הוא סמרטוט אלא מאנצ' חבל שאתם הופכים אנשים טובים לסמרטוטים רק בגלל שאתם לא יצירתיים משעממים בלי טיפת רומנטיקה בקודקוד.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 15:58 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | אני חושב שמחוות מוגזמות כאלו אינן ג'נטלמניות אלא ציפוי רדוד שמסתיר מי הוא האדם באמת.
בסד
תלוי מי עושה אותן ומה מטרתו....
מטרתו בד"כ למשוך את תשומת ליבך, עד הרגע שאת לכודה. (ראה ערך 'פתיון') |
|
בסד
לא כל הגברים אותו הדבר...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 16:01 |
|
| |
| חניחניחני כתב: |  | וואי, גברים, אתם לא יודעים עד כמה ג'נטלמניות מושכת אותנו... אבל אם אתם בכלל לא מבינים/ רואים את זה, זה לא ילך לכם טוב, אז אל תנסו, חבל... |
|
אז תצטרכי לחכות אחרי האירוסין כדי שאני אפתח לך את הדלת(לא את באופן אישי;)) אני לא עושה דברים כאלה בפגישות. יש גבול. הפגישות מבחינתי נועדו לבדוק התאמה אמיתית והשקפתית. לא משחקי כבוד.
|
|
|
|
|