|
|
| נשלח ב-23/6/2015 16:09 |
|
| |
בסד
תפסיקי להשוות את עצמכם לנשים.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 16:10 |
|
| |
בשורה תחתונה.. כמו שיש הרבה דברים שהגברים היו רוצים לדעת על הבחורה, אבל הם מחכים יפה עד שיגיע הזמן לזה. תתאזרו גם אתן הנשים בסבלנות עד שיגיע הזמן שהגבר ידע וירגיש שאת שווה את הפינוקים שלו וזה לא סתם משחק. (וזה לא אמור לקרות בפגישות ראשונות אם בכלל, זה יבוא בהמשך)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 16:14 |
|
| |
| חייכנית770 כתב: |  | בסד
תפסיקי להשוות את עצמכם לנשים. |
|
לא משנה גברים או נשים. זה ענין של יחס בין בני אדם.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 17:03 |
|
| |
חייכנית,זה לא ברור מאליו שאני מהנהנת לדברייך..;) ודויד, כשהבחורים כאן יחשבו לפרומרים -אבין מדוע אינם ג'נטלמנים מן המנין.. לבינתיים-אתם במניין הנכון,לא המשלים..לכל אדם יש מה ללמוד בחיים,וזה שאין סיידר ד' להבנת הדקויות של האשה-מצריך אתכם להבין לבד..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 17:12 |
|
| |
רועית, הרשי לי לחלוק עלייך. לפעמים דווקא הפרומערים יידעו להיות ג'נטלמנים אמתיים. אלה שמחפשים לכייף בחיים, עלולים לכייף על חשבון האישה. ואילו אנשים שחיים בגישה מחייבת, יהיו מחויבים, גם לנשותיהם.
ומה שגורם לי לחשוב ככה- תראי איך כל הפתוחים פה מדברים... לכו ללמוד!
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 17:33 |
|
| |
האמת, לא שמעתי שבציבור החרדי יש עניין בפתיחת הדלת...
גם נראה לי די מטריח ודפוק שהבן אדם יעבור לצד השני של הרכב לפתוח,
איזה רגע דפוק זה לשבת כמו בול עץ ולא ללחוץ על הידית כדי שהוא ילחץ..
לי זה היה עושה הרגשה של נכה...
אם הוא כבר ליד ופותח זה משהו אחר.. וגם לא מדהים אותי במיוחד. זה נראה לי משחק.
לפני משחקים רומנטיים אני רצה מישהו שיהיה אכפת לו ממני באמת. וזה אומר ממה שאני צריכה עכשיו. ממה שאני מרגישה עכשיו.
שהוא לא לחוץ על טיול באוויר בחוץ אם יש לו הרגשה שאולי כואב לי עם העקבים שהוא זורם בבחירת מקום הפגישה ולא משתגע על מה שהיה בראש שלו שהוא מקשיב לי. באמת. עם העיניים והלב.
גנטלמן אדם גומר להיות כשלא צריך לעשות פוזות. מענטש בן אדם בדרך כלל נשאר.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 17:52 |
|
| |
| כוזרית כתב: |  | האמת, לא שמעתי שבציבור החרדי יש עניין בפתיחת הדלת...
גם נראה לי די מטריח ודפוק שהבן אדם יעבור לצד השני של הרכב לפתוח,
איזה רגע דפוק זה לשבת כמו בול עץ ולא ללחוץ על הידית כדי שהוא ילחץ..
לי זה היה עושה הרגשה של נכה...
אם הוא כבר ליד ופותח זה משהו אחר.. וגם לא מדהים אותי במיוחד. זה נראה לי משחק.
לפני משחקים רומנטיים אני רצה מישהו שיהיה אכפת לו ממני באמת. וזה אומר ממה שאני צריכה עכשיו. ממה שאני מרגישה עכשיו.
שהוא לא לחוץ על טיול באוויר בחוץ אם יש לו הרגשה שאולי כואב לי עם העקבים שהוא זורם בבחירת מקום הפגישה ולא משתגע על מה שהיה בראש שלו שהוא מקשיב לי. באמת. עם העיניים והלב.
גנטלמן אדם גומר להיות כשלא צריך לעשות פוזות. מענטש בן אדם בדרך כלל נשאר.
|
|
פשש יש פה גם בחורה שמסכימה איתי, אז כנראה שבכל זאת אני לא כזה דפוק כמו שחלקכן חושבות.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 18:07 |
|
| |
מי חושב שאתה דפוק???
העיקר שהבחורה שתרצה בפגישה לא תחשוב ככה...
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 18:51 |
|
| |
כוזרית,אדגיש את שאמרתי-יש תכונות כמו סבלנות שבאמת צריך לבדוק ולאמת אותן.. ג'נטלמניות מוסיפה,לא גורעת ולא במקום סבלנות,הערכה וכו'. בזוגיות זה מתבטא בדברים אחרים... דוד,זה שיש לך דיעות שונות-לא הופך אותך לדפוק,כמובן כל עוד שהן בטווח הנורמה...
..
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 18:59 |
|
| |
סבבה, אם זה כיף לך לשבת ברכב ולחכות עד שהוא יעשה סיבוב...  את האמת? אני יעדיף לצאת מהר כדי לסדר את החצאית מהישיבה לפני שאני עומדת מולו.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 19:24 |
|
| |
אני מאוד מקווה שאתן לא באמת מחכות שהוא יפתח לכן את הדלת. חוץ מלהורות על כמות הסרטים שאכלתן בשבוע האחרון, זה לא יוסיף לכן דבר...
מה היא ג'נטלמניות? התייחסות מעודנת ומתחשבת עם האישה. התייחסות כזו אכן צריכה לבוא ממחשבה תחילה, אבל אסור להרוס את הספונטנית.
כך גם דעתי לגבי האשכול על המשפט הראשון בפגישה- תהיו ספונטניים, טבעיים, זה מה שעושה את זה. כל צורה מעושה אחרת, תיראה פחות טוב.
עדינות מגיעה עם טבעיות. גבר עדין יזרום. גבר שעושה מתוך ניסיון להותיר רושם, יעשה בצורה גסה, גמלונית וממש לא ג'נטלמנית.
ואם עסקינן בפתיחת רכבים- אם זה לידך, בטווח הושטת יד, או אף פסיעה קטנה, עשה זאת וירווח לה. אך ממש לא לרוץ מסביב לרכב כדי לפתוח, זה מגוחך. בעצם, יודעים מה? אני לא שוללת את זה שיש כאלה שילכו אפילו כמה צעדים וזה עדיין יעשה רושם טוב, אבל רק אם זה יוצא טבעי, מתוככם, אחרת - תשכחו מזה.
לכן זה קצת מצחיק שהוא שאל- אם לפתוח לך את הדלת? תזרום!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 19:51 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 20:09 |
|
| |
כוזרית וליטאית,הכל בגדר הטעם הטוב:) אני לחלוטין לא מעדיפה שהבחור יסובב את הרכב בשביל לפתוח את הדלת..:/ אלא א"כ זה בכניסה לרכב והוא בדיוק ליד,או מיציאה מדלת של המקום...וכמובן,שזה נובע מאופי טוב ולא ממשחק שקוף...נתינת יחס ומלוא תשומת הלב גם ובעיקר בפרטים הקטנים עושה את ההבדל הגדול:)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 20:16 |
|
| |

|
|
|
|
|