|
|
| נשלח ב-23/6/2015 21:04 |
|
| |
בסופו של דבר אחרי שעידנתן את ענין הדרישות מהג'נטלמניות הגברית, אני בהחלט מסכים איתכן. אז על מה התווכחנו בעצם?! ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 21:07 |
|
| |
מה, כבר אין וויכוח?
משעמם...

|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 21:17 |
|
| |
רואה?! לפעמים הוויכוח הוא לא דבר שלילי.
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 21:19 |
|
| |
כשהוא ענייני ולא אישי,
זה הדבר הכי שווה....
אני אוהבת וויכוחים.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 21:28 |
|
| |
גם אישי זה נחמד, כל עוד לא מדובר בי ;)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 21:32 |
|
| |
חחח
גם אצלי..
רק שכל היהודים הם מציאות אחת 
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 22:00 |
|
| |
חחח זה נחשב לדיון מתורבת ולא לוויכוח:) אגב,אפשר למצוא גם נושאים כמו מגבעת-עניבה- פלאפון לא כשר בפגישות ושאר מרעין בישין....:P
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 22:07 |
|
| |
את מוזמנת לפתוח אשכול כלשהו..
אפשר גם לפתוח אשכול כמו : מלון הילטון או פלאזה? בחור עם גומה או בלי? עיניים כחולות או ירוקות? (מה פתאום, כהות יותר...)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2015 02:21 |
|
| |
ואפשר גם לא לפתוח. יש פה כבר מספיק נושאים ל"ויכוח"(דיון מתורבת).;)
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2015 07:26 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2015 07:56 |
|
| |
| רועית כתב: |  | | הרקע לשאלה:
לאחר פגישה בחור הציע להחזירני עם הרכב,עקב השעה המאוחרת- הסכמתי. הבחור שאל " לפתוח לך את הדלת"? ומכיוון שלא הבנתי עד כמה הוא (ר) ציני עניתי "זה בסדר",והסתדרתי בכוחות עצמי:P. **" במידה ותהיה פגישה שניה-עד כמה הרסתי את ההזדמנות בשבילו להיות ג'נטלמן?? |
|
דווקא בחור חמוד לדעתי..הוא שאל את דעתך אם את רוצה או לא.. וזה יפה. השאלה באיזה סיטואציה וטון זה נאמר.
לגבי ג'נטלמניות זה לא אומר כלום..כלום כלום. אני מכירה מקרוב סיפור של גבר שהתנהג לארוסתו בגנלטמניות עד קנאה..שנתיים אחרי החתונה הם התגרשו על רקע של התנהגות הבעל (לרעה). ג'נטלמניות מעידה על אדם מנומס מהיישוב, שמעוניין להשאיר עליך רושם טוב. (וגם זה חשוב אבל לא רק) הכי חשוב זה לשים לב לדברים הקטנים.
בפגישה ראשונה עם בעלי , לא חשבתי כ"כ שאנחנו מתאימים רוחנית, מה שגרם לי לרצות אותו חזק (חוץ מזה שהוא חתיך הורס :)) היה שבסוף הפגישה הוא ליווה אותי לתחנה כשהגענו לפרשת דרכים הוא שאל אותי אם אני רוצה ישר או ימינה.(אותו מרחק בינהם) אמרתי לו שנראה לי ימינה. חיכינו בתחנה ואז שאלתי אותו איך הוא מגיע הביתה?הוא אמר לי בתחנה ההיא (זו שהיתה ישר) , התפעלתי מזה נורא שהוא לא אמר לי כלום ולא התכוון לעשות רושם אלא בשבילי חיכה שם!!!הוא גם דאג לי שאעלה ראשונה לאוטובוס שיהיה מקום וכו..באותו רגע הבנתי שמבחינתי-הוא בעלי.
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2015 08:28 |
|
| |
לכל הבנות הכבודות קשה לעקוב פה אחרי כל התגובות אשמח לקצת הסברים
האם כל ילדה מאז שהיא נולדת כמו שהיא מתחפשת בפורים לכלה היא גם שואפת בלילות להכיר אדם ג'נטלמן ?
מה קורה לפני שהיא יודעת שהיא אמורה לחיות בעתיד עם גבר האם גם אז היא חולמת על ג'נטלמנית שפותחת לה דלתות
האם חובת הג'נטלמניות בזמננו עדיין מוטלת על הגבר בלבד או לרגל השוויון בין המינים האשה פותחת דלתות מה עם הזדמנות שניה לג'נטלמנית
האם זה חלום של כל נערה באשר היא שם או שבנות סמינר צנועות לא חולומות חלומות מסוג זה
האם כל המילה ג'נטלמן הכוונה המון צומי ואהבה מדומה ?
תוקן על ידי אליפלת ב- 24/06/2015 08:29:28
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2015 10:03 |
|
| |
| רועית כתב: |  | | כוזרית וליטאית,הכל בגדר הטעם הטוב:) אני לחלוטין לא מעדיפה שהבחור יסובב את הרכב בשביל לפתוח את הדלת..:/ אלא א"כ זה בכניסה לרכב והוא בדיוק ליד,או מיציאה מדלת של המקום...וכמובן,שזה נובע מאופי טוב ולא ממשחק שקוף...נתינת יחס ומלוא תשומת הלב גם ובעיקר בפרטים הקטנים עושה את ההבדל הגדול:) |
|
בסד
מסכימה איתך ועם כוזרית...
|
|
|
|
| נשלח ב-24/6/2015 10:14 |
|
| |
דוד, כל הכבוד! אז אתה אדם טוב , זה לא כזה מובן מאיליו. :) ומסכימה איתך.. מבחינתי מה שמשחק זה לא המשחק(זה אפילו מגוחך) אלא הרצון להיטיב , המחשבה על השני. אז פתיחת דלת זה נחמד, אבל לא כשזה משחק, אלא אמיתי גם בחיים האמיתיים. ולפעמים.. ואז זה משהו שרוצה להביע מחשבה על השני. (כמובן כשזה הדדי..)
תוקן על ידי שטויעס ב- 24/06/2015 10:16:47
|
|
|
|
|