בית פורומים שידוכי חרדים

חוויות מהשידוך הקודם... ואולי קבלת עצות....

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-23/6/2015 02:27 לינק ישיר 

אם תרצה להתבגר ולחזור לקרקע המציאות.. תבקש ממנה סליחה.. תתקן את עצמך..ותתאפס בתגובות שלך!!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2015 05:14 לינק ישיר 

טום888 כתב:
מר טבצניק היקר.. עקבתי אחרי חילופי הדברים בינך לבין די די היא אחת מהניקיות היותר מכובדות כאן.היא כתבה לך בצורה הכי ענינית, ואתה לקחת את דבריה למחוזות שאף אחד לא חלם... תתאפס על עצמך..הפורום הוא לא גנון.. !!! הפורום יישאר על רמה.. במידה שתמשיך בהתנהגותך ובתגובותיך להוריד את הרמה.. אתה תחסם וחבל!!

אם תרצה לחסום אותי כי מחיתי על דבריה, ואני מצטט: "ההתנגדות לברסלבים, בכלל לא קשורה לבעש"ט או לרבי נחמן, אלא לברסלבים עצמם!... וכו'.." אם על הכללה גסה כזאת אסור למחות אז אעזוב בשמחה רבה וגדולה! יום טוב. ואני עוד לא מדבר על הפגיעה האישית שלה ששוב אני מצטט: "אתה בן שלושים ושבע, עם כל הכבוד בגיל שלך שהוא קצת מופלג... וכו'..." ו"סליחה אתה בגיל שבצבא כבר עוד רגע יוצאים לפנסיה!..." וכן "אתה בן ארבעים (???? איך הגעתי כזה מהר לארבעים ה' יודע...) אז תתבגר קצת... וכו'.." בקיצר מרגע שהגעתי לפה החלטת להיטפל אליי... ונכון.. יש לך עוזרים/ות... תהנה לך.. תחסום.... לא נראה לי שזה קשור אליי או לדעותיי... זה מעצם היותי ברסלבר... ועוד שבחוצפתו מצפה ליחס שווה...

תוקן על ידי טבצניק ב- 23/06/2015 05:16:22

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2015 06:34 לינק ישיר 

טבצניק, (אני כותב עכשיו בתור גולש מן המניין, אני כבר לא מנהל הפורום כידוע למרות מה שמופיע בגלל עניין טכני),
היו מאוד סובלניים כלפיך גם באשכול הקודם וגם בנוכחי. אני חושב שזה שלא נחסמת זה בגלל שאתה ברסלבר ומניחים שאתה לא רגיל לכללי הפורום כמו שהם, אבל לומר שמעמידים אותך במקום בגלל שאתה ברסלבר י יח יחט יחטא לאמת.
אם אני הייתי המנהל היית נחסם כבר אחרי האשכול הראשון, אולם לטום המנהל הנבחר יש סבלנות וארך אפיים והייתי מציע להעריך את זה ולחזור לפסים במקום להאריך את האשכול בהעלבויות דיונים מיותרים.
אחרי הכול כולנו פה באותה סירה, אף אחד לא מכיר אותך ולאף אחד אין משהו נגדך או בעדך. פשוט רוצים שתגיב עניני גם אם זה נראה לך פוגע בעיניך , זה לא. תזכור שאף אחד לא באמת מכיר אותך, ובמקום שבעלי תשובה עומדים אין צדיקים גמורים יכולים לעמוד (כתבתי באשכול אחר הסבר גם מדוע, אולם לא נראה לי רעיון טוב לצטט את הפשט בעניין כרגע)
בברכת והריקותי לכם ברכה עד בלי די די די,
הליטאי.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2015 08:17 לינק ישיר 

שלום לך תלמידו של חוט של חסד !
כל ברסלבר בטוח שחובה על כל אחד ואחד להיות חסיד של רבנו . 
 ומי שלא הולך עם רבנו הוא מפורסם של שקר , טיפש מופלג ,ואני לא אגזים בכלל אם אומר שהוא לא חרדי ,
יאלללה בחיאת צא מזה פה זה לא פורום של ברסלב 
רוצה להביע את דעותיך ? זאת זכותך המליאה רוצה ברסלבית ? בכיף
רק תקח בחשבון שכל השאר פה אינם ברסבלים ויש חיים בעולם חוץ מברסלב גם אם אתה בטוח שלא
אז בבקשה תפסיק להתעצבן ותתחיל לקחת דברים בפרופורציה
הבחורה סך הכל ציינה עובדה קיימת
אם אתה רוצה להתנפח כמו ברווז זה לא אומר שההיא בת יענה

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2015 08:25 לינק ישיר 

טבנציק אל תתלהם אתה.
שנית, לא נראה שהבחורה מתאימה לך, כמו שכתבת מבחינת דת אתם לא באותו מקום, אז חפש מישהי כמוך.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2015 08:25 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:
טבצניק, (אני כותב עכשיו בתור גולש מן המניין, אני כבר לא מנהל הפורום כידוע למרות מה שמופיע בגלל עניין טכני),
היו מאוד סובלניים כלפיך גם באשכול הקודם וגם בנוכחי. אני חושב שזה שלא נחסמת זה בגלל שאתה ברסלבר ומניחים שאתה לא רגיל לכללי הפורום כמו שהם, אבל לומר שמעמידים אותך במקום בגלל שאתה ברסלבר י יח יחט יחטא לאמת.
אם אני הייתי המנהל היית נחסם כבר אחרי האשכול הראשון, אולם לטום המנהל הנבחר יש סבלנות וארך אפיים והייתי מציע להעריך את זה ולחזור לפסים במקום להאריך את האשכול בהעלבויות דיונים מיותרים.
אחרי הכול כולנו פה באותה סירה, אף אחד לא מכיר אותך ולאף אחד אין משהו נגדך או בעדך. פשוט רוצים שתגיב עניני גם אם זה נראה לך פוגע בעיניך , זה לא. תזכור שאף אחד לא באמת מכיר אותך, ובמקום שבעלי תשובה עומדים אין צדיקים גמורים יכולים לעמוד (כתבתי באשכול אחר הסבר גם מדוע, אולם לא נראה לי רעיון טוב לצטט את הפשט בעניין כרגע)
הליטאי.

ליטאי מנהל למופת!! 

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2015 08:45 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:
הליטאי.

מריח לי משהו מוכר...:)

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2015 10:00 לינק ישיר 

טום888 כתבה:

מר טבצניק היקר..עקבתי אחרי חילופי הדברים בינך לבין דידי היא אחת מהניקיות היותר מכובדות כאן.היא כתבה לך בצורה הכי ענינית, ואתה לקחת את דבריה למחוזות שאף אחד לא חלם...תתאפס על עצמך..הפורום הוא לא גנון..!!!הפורום יישאר על רמה..במידה שתמשיך בהתנהגותך ובתגובותיך להוריד את הרמה..אתה תחסם וחבל!!

תוקן על ידי טום888 ב- 23/06/2015 02:14:27

מסכים עם טום.

הרב טבציק, הנך איש רגיש,
"די" טרחה לענות לך, יפה מצידה,
אולי היא לא שמה לב לדבר
בצורה הכי יפה,
אז היא אמרה ! - לא קרה שום דבר.

אין ענין להפוך את הפורום לשוק הכרמל

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2015 10:12 לינק ישיר 

ולעצם העניין,
את הגיל תוכל לבדוק באגרון בקלות.

וכמו שכתבה די, בגיל שלך שווה לצאת עם מישהיא שצעירה ממך ב 9 שנים.

אחת בת 28 היא בוגרת, להפוך אותה לילדה
זה ממש ממש מוגזם.

לגבי זאת שיצאת איתה, והיא היתה בספק לגבי השירות הצבאי של הילדים שלך..
אין מה לחשוש על כך, למען הבן זוג באים הרבה לקראת,
תוכל לזהות על האישה אם היא וותרנית או עקשנית.

לדעתי כדאי שתתייעץ עם איש חכם ומנוסה.
לדעתי נראה על פניו שהתלמיד חכם שהתייעצת איתו טעה.
לא כל יום מוצאים מישהיא שאוהבים, תעשה חשבון פעם בכמה שנים זה קורה לך.

יתכן שיש לך נטיה להפגע, תוכל לעבוד על העניין, ראשית, כדאי לשתוק, כי מי שמדבר אז במהרה הוא כועס.
בהצלחה !

נשלח מהאנדרואיד שלי

תוקן על ידי רציף ב- 23/06/2015 10:13:58

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2015 14:01 לינק ישיר 

א. אם בחורה בת 28 היא ילדה בשבילך, אז מי אנחנו שנייעץ לך או שנעיז בכלל להתווכח איתך. נראה לי שרוב הפורום כאן עדין מתחת גיל 30, אז לך תחפש אנשים חכמים ובוגרים כמוך. ב. אתה לא יכול לפתוח אשכול ולהחליט מי יענה לך ואיך. פתחת אשכול, תישא בתוצאות. לא כל התגובות יהיו לרוחך. ג. שיהיה לך בהצלחה!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2015 14:44 לינק ישיר 

ליטאי613 כתב:
הליטאי.
נו טוב... כנראה אתה צודק ליטאי הרי זה שאתה כותב- "י יח יחט יחטא... וכו'.." בזלזול זה כנראה מצווה גדולה... ולי למחות על זה ועל כבוד הצדיק שבו פגעת זה עבירה כנראה... נו שוויין... כתוב כבר בגמ'- "עולם הפוך ראיתי"..... זה לא חדש.....

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2015 15:38 לינק ישיר 

בסד

טבצניק,ברוך הבא

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2015 16:50 לינק ישיר 

וואו עוד לא ראיתי בן אדם שכל כך מתלהם כשאומרים משהו "נגד" ההשקפה שלו!!!
אולי תפתח מחאה במקום מחאת האתיופים- מחאת הברסלבים ותקפץ ברחבי כיכר רבין?!
יאללהההה!!
אף אחד לא מסתובב פה וצועק אני ככה אני ככה
אמרת פעם אחת שאתה ברסלבר סבבה הבנו תשאל את השאלות שלך ותפסיק להתייחס לזה כל הזמן!!
היו מספיק בעלי תשובה שהתחברו לברסלב ואף אחד מעולם לא אמר פה מילה רעה!!
במקום להאשים את כל העולם ואחותו תסתכל קצת בקנקן!!!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-23/6/2015 17:39 לינק ישיר 

תרשו לי לחלוק פה חבריא..

תחזרו לאשכול הקודם ותראו מי הראשון שירד על השני.

הוא רוצה שידוך עם ברסלבית, אז שולחים לו קישור על ברסלבים שיוצאים לחגוג עם גויות. זנות.

עד לרגע זה לא מצאתי את הקשר...

ירדו על הקהילה שלו כי הוא מחפש מישהי מהקהילה הזו.

הוא באמת נתן כאן הרצאה. אבל בשרשור הקודם לא.

אז נכון שהסגנון שלו הוא לא הסגנון שלי.

אבל אני באמת לא מבינה מה קפצו עליו. 

עיינתי בשני השירשורים.

ראיתי אפס סובלנות לאיזכור המילה ברסלב.

גילוי נאות- אני גם לא מעריצה של ברסלב.

אני חושבת שצריך לתת כבוד הדדי פה ולא להפוך את הפורום למקום ניגוח על רקע השקפתי ומגזרי.

אם מישהו יחפור עם ההשקפות, אפשר להעיר לו בפרטי.

תוקן על ידי כוזרית ב- 23/06/2015 17:40:56

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-23/6/2015 17:46 לינק ישיר 

וואי, באמת, תרגעו! הוא לא תקף ולא עורר שום מהומה!
מותר לקבל אנשים שקצת שונים מכם! 

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > חוויות מהשידוך הקודם... ואולי קבלת עצות....
מנהל לחץ כאן לשחרור האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 לדף הבא סך הכל 3 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.