|
|
| נשלח ב-23/6/2015 17:51 |
|
| |
בנות אם תשימו לב בתוך "השאלה" שלו בהתחלה הוא היה חייב להזכיר את הליטאים כנגד רבי נחמן והבעש"ט והעמדתי אותו על טעותו שבאמת היום הרבנים הליטאיים שהם יוצאים כנגד ברסלב זה בכלל לא קשור אל רבי נחמן אלא אל הברלסבים עצמם! לא הכללתי כל אדם ואדם רק אמרתי דיעה רווחת שידועה! וזכיתי למטר של שטויות כנגד!! וסליחה עם כל הכבוד אבל בן אדם בוגר אמור לדעת איך להגיב ולא להתלהם כמו ילד בגן שהקניטו אותו!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 18:02 |
|
| |
אני מסכימה שהייתה חפירה ולא היה עניין להזכיר שם את הליטאים.
אבל זה בא בעקבות השרשור הקודם ששם זה היה הפוך וליטאים שלחו לו קישור.
באמת אתם רוצים להפוך את הפורום למקום כזה של ברסלב, חבד, ליטאי, חסיד- איזו קהילה שווה ואיזו דרך טועה?
אנחנו עוסקים פה בשידוכים. כולנו בני אדם שזקוקים לבן זוג. זה הכל.
וכל אחד מחפש את מה שמתאים לו.
מברכת את הליטאים פה שימצאו בן זוג ליטאי שמתאים לדרכם והשקפת עולמם ושיהיו מאושרים אתו. מברכת את הברסלבר שימצא ברסלבית כמו שהוא מחפש. מברכת את החסידים שימצאו בן זוג חסידי כמו שהם חלמו כל החיים.
בואו נחזור לדבר על שידוכים, טוב?
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 18:28 |
|
| |
אני מסכימה איתך לגמריי!! מעולם לא הבעתי דעה חיובית או שלילית בנוגע להשקפתו של אדם... האשכול הזה סטה לגמריי מהנושא ולדעתי טום צריך למחוק אותו כי הוא הפך לסמול טוק
|
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 19:37 |
|
| |
כוזרית- אין כמוך. 
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 19:57 |
|
| |
חבר'ה,"אדרבא תן בליבנו"-כולנו בנ"א,וכולנו כאן בשידוכים.. בחיים,כמו בחיים,לכל אחד יש דיעה משלו,חשיבה עצמאית,וישנם זרמים שונים.. אפשר לחלוטין להתיעץ אך בתנאי שמבינים ש"כשם ...כך דעותיהם שונות".. לכן חניחני-מסכימה עם דברייך..
וטבצניק,ברוך הבא לעולם הצעירים ממך:) אני דוגלת "מכל מלמדי"-אתה מוזמן לקחת את הדיעות יותר בפאן...:)
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 20:00 |
|
| |
אגב,אין לי שום דבר נגד ברסלב-כולם חכמים,כולם נבונים.... וכשם שקודמי אמרו-אין פגם בהפרשי גילאים בטווח כזה,לדעתי,במיוחד כאשר יש התאמה ונשיאת חן וערכים תואמים...בהצלחה!!
|
|
|
|
| נשלח ב-23/6/2015 21:01 |
|
| |
האשכול הזה ננעל..
|
|
|
|