|
|
| נשלח ב-28/6/2015 15:19 |
|
| |
| די88 כתב: |  | לי יש כבר היום דירה... אבל אף אחד בחיים לא יגלה את זה כי אני ממש לא אומרת את זה אפילו לחברות קרובות!! אני לא מוכנה שיתחתנו איתי בשביל ביטחון כלכלי... ואני אוטומטית מורידה הצעות של בחורים דורשים הם מוזמנים לדרוש מההורים שלהם !! |
| בירושלים או בדימונה?! ;) אם בירושלים אז... רוצה פגישה?
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2015 15:28 |
|
| |
קשר כזה מועד לפורענות,ולאוו דווקא בזוגיות.
אם להורים של הבחורה יש-ניחא. או אם מדובר בבחור "אתרוג". כל השאר-פסילה מיידית על כזאת דרישה.
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2015 15:36 |
|
| |
| רועית כתב: |  | קשר כזה מועד לפורענות,ולאוו דווקא בזוגיות.
אם להורים של הבחורה יש-ניחא. או אם מדובר בבחור "אתרוג". כל השאר-פסילה מיידית על כזאת דרישה. |
|
לא מובן לי במה ה''אתרוגיות'' שלו מתבטאת עם דרישה כזו..
תוקן על ידי אביה12 ב- 28/06/2015 15:36:18
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2015 16:08 |
|
| |
מכירה את המושג "אתרוג" -שלדעת רבים הוא מושלם..העילוי,היר"ש וכו' וכו'?? לפעמים אתרוג עולה גם במחיר דירה..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2015 16:31 |
|
| |
מה שאומר שאתרוג לא יכול להתחתן עם בת אתרוג. כי לאתרוגים שיושבים ולומדים אין מאיפה לשלם על אתרוג. חשבון פשוט..  (אי, יש עניין לישא בת תלמיד חכם ולא רק תלמיד חכם.., אבל מה לא עושים בשביל פרנסה..?) נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2015 17:16 |
|
| |
| אביה12 כתבה: |  | אני שמעתי על זה,אבל זו הייתה הפעם הראשונה שהציעו לי כזה דבר.. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2015 18:26 |
|
| |
בקיצור... הורי בנות.. יש לכם לתת?! תתנו. אין לכם לתת?! אל תתנו. ובנים שדורשים מודעים לזה שהם יפספסו על הדרך בחורות טובות שלהורים שלהן אין לתת יותר מידי לדירה.
כל אחד והשיקולים שלו. העיקר שיהיה בהצלחה לכולם.
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2015 21:14 |
|
| |
לא הבנתי, מה הבחור מבקש ? דירה ? איפה שהדירה תיהיה ? סידור מלא ? משכורת כל החיים ? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-28/6/2015 22:59 |
|
| |
בדיוק, הבחור מבקש דירה, אחזקה לכל החיים, רכב וכסף לבזבוזים. ואם ממש יתעקשו הוא מוכן גם לקחת בחורה.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2015 04:39 |
|
| |
דוד, דירה בדימונה?!?! אם ישלמו לי אני לא אקנה דירה שם... ולא ירושלים אך מאוד קרוב :)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2015 09:03 |
|
| |
| רציף כתב: |  | לא הבנתי, מה הבחור מבקש ? דירה ? איפה שהדירה תיהיה ? סידור מלא ? משכורת כל החיים ? נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
הבחור הגדיר זאת ''להיות סמוך על שולחן חמי''-שזה אומר דירה ותמיכה כספית.אנשים חיים בסרט
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2015 11:56 |
|
| |
| די88 כתב: |  | דוד, דירה בדימונה?!?! אם ישלמו לי אני לא אקנה דירה שם... ולא ירושלים אך מאוד קרוב :) |
|
אה.. אז... קרובים לפגישה ;)
ואם ישלמו לי לקנות דירה בדימונה, אקנה, אקח את הכסף ואמכור. תחשבי ביזנס. :)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2015 13:07 |
|
| |
אני אישית מאחלת מכל הלב לכל אלה עם ה"דרישות" האלה - שיירה של 8-12 בנות רצופות. מוצלחות כמובן כאלה שראויות לבחורים עם כאלה דרישות....
תוקן על ידי שם_משפחה ב- 29/06/2015 13:08:32
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2015 13:52 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | | זה אכן חוצפה, אבל, אולי אפשר לדונו לכף זכות, שכך חינכו אותו, והוא עוד לא הגיע לגיל שהוא מסוגל להבין מעצמו מה דרישה כזאת עושה להורים של בחורה.
אז איך הוא ניגש לנישואין בלי רגישות בסיסית כזו..? |
|
הוא ניגש לנישואין כמו בחורים רבים בגילו, שלא מודעים מה זה לחיות עם אדם אחר, ולהיות ער לצרכים ולרצונות שלו. במשך הזמן רובם לומדים, ומצליחים בזה. זה לא רק בנים שלוקים במידה הזאת, יש הרבה בנות שלוקחות את זה כדבר מובן מאליו שההורים ישלמו דירה בשבילן, ומדובר בבנות מעולות, והן לא עוצרות לרגע לחשוב מה הציפיה הזאת עושה להורים.
|
|
|
|
|