|
|
| נשלח ב-29/6/2015 16:40 |
|
| |
טום זה לא מאוד קרוב?! 20 דקות מירושלים בכל סטנדרט זה מאוד קרוב!!
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2015 19:19 |
|
| |
20 דקות מירושלים זה גם יכול להיות ביריחו, לא מתאים לי שם.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2015 19:23 |
|
| |
| שם_משפחה כתב: |  | אני אישית מאחלת מכל הלב לכל אלה עם ה"דרישות" האלה - שיירה של 8-12 בנות רצופות. מוצלחות כמובן כאלה שראויות לבחורים עם כאלה דרישות....
תוקן על ידי שם_משפחה ב- 29/06/2015 13:08:32 |
|
בחורות מוצלחות וטובות אפשר לחתן גם בלי לתת דירה(אני מכיר מישהו עם 12 בנות שכבר חיתן חלק מהן בלי לתת דירה). את מתכוונת לבחורות פחות מוצלחות שרוצות בחורים מוצלחים, או לפחות מישיבה בעלת שם.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2015 19:26 |
|
| |
זה בעצם כמו לקנות מוצר(בחור) בחנות יוקרתית(חברון וכדו') בהרבה כסף, או לקנות את אותו מוצר בדיוק באיביי(שאר הישיבות) ברבע מחיר. בקיצור... תתחילו לחפש בחורים באיביי. :)
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2015 19:49 |
|
| |
דוד כשאתה תקנה דירה לעצמך תוכל לבחור איפה לגור בינתיים הכסף שלי וההחלטה תהיה שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2015 21:03 |
|
| |
אוחחח ככה זה כל הדירות עם הבחורות?! ;)
ובתכלס' אני לא מסכים איתך. לא משנה מאיפה הכסף, ההחלטה איפה לגור צריכה להיות משותפת.
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2015 21:10 |
|
| |
לא באמת אמרתי שאני רוצה לגור איפה שהדירה שלי נמצאת אני מסכימה שזאת החלטה משותפת למרות שהרבה פעמים הולכים לפי איפה שהבעל ילמד
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2015 21:21 |
|
| |
| די88 כתב: |  | טום זה לא מאוד קרוב?! 20 דקות מירושלים בכל סטנדרט זה מאוד קרוב!! |
|
זה 20 דקות משם???
מעניין ..
קרוב מאוד אצלי זה טלזסטון..גבעת זאב..ביתר..
שם זה בגדר קרוב..
תוקן על ידי טום888 ב- 29/06/2015 21:21:56
|
|
|
|
| נשלח ב-29/6/2015 23:59 |
|
| |
| די88 כתב: |  | לא באמת אמרתי שאני רוצה לגור איפה שהדירה שלי נמצאת אני מסכימה שזאת החלטה משותפת למרות שהרבה פעמים הולכים לפי איפה שהבעל ילמד |
| דוקא רוב הפעמים הולכים לאזור של הבחורה. הבחור כבר רגיל לחיות רחוק מההורים, בשביל הבחורה זה יותר קשה. אבל עדין יש הרבה שיקולים בבחירת מקום מגורים. הלוואי שאלו יהיו הצרות שלנו. :)
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2015 09:22 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | לא באמת אמרתי שאני רוצה לגור איפה שהדירה שלי נמצאת אני מסכימה שזאת החלטה משותפת למרות שהרבה פעמים הולכים לפי איפה שהבעל ילמד דוקא רוב הפעמים הולכים לאזור של הבחורה. הבחור כבר רגיל לחיות רחוק מההורים, בשביל הבחורה זה יותר קשה. אבל עדין יש הרבה שיקולים בבחירת מקום מגורים. הלוואי שאלו יהיו הצרות שלנו. :) |
|
אני דווקא חושבת שהמרחק מההורים בשנים הראשונות עושה רק טוב לקשר שנרקם בין בני הזוג
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2015 09:39 |
|
| |
| אביה12 כתב: |  | לא באמת אמרתי שאני רוצה לגור איפה שהדירה שלי נמצאת אני מסכימה שזאת החלטה משותפת למרות שהרבה פעמים הולכים לפי איפה שהבעל ילמד דוקא רוב הפעמים הולכים לאזור של הבחורה. הבחור כבר רגיל לחיות רחוק מההורים, בשביל הבחורה זה יותר קשה. אבל עדין יש הרבה שיקולים בבחירת מקום מגורים. הלוואי שאלו יהיו הצרות שלנו. :)
אני דווקא חושבת שהמרחק מההורים בשנים הראשונות עושה רק טוב לקשר שנרקם בין בני הזוג |
|
אני לגמרי מסכים איתך. אבל יש הרבה בחורות שקשה להם ההתנתקות הפתאומית הזאת מההורים, וצריך קצת להתחשב בהן. לא אמרתי להיות שכנים של ההורים שלה. אבל מרחק של 10 דקות הליכה זה סביר וזה בסדר. כמובן שלפעמים זה גורם לבעיות, אז צריך לברוח לעיר אחרת.
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2015 09:48 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | לא באמת אמרתי שאני רוצה לגור איפה שהדירה שלי נמצאת אני מסכימה שזאת החלטה משותפת למרות שהרבה פעמים הולכים לפי איפה שהבעל ילמד דוקא רוב הפעמים הולכים לאזור של הבחורה. הבחור כבר רגיל לחיות רחוק מההורים, בשביל הבחורה זה יותר קשה. אבל עדין יש הרבה שיקולים בבחירת מקום מגורים. הלוואי שאלו יהיו הצרות שלנו. :)
אני דווקא חושבת שהמרחק מההורים בשנים הראשונות עושה רק טוב לקשר שנרקם בין בני הזוג
אני לגמרי מסכים איתך. אבל יש הרבה בחורות שקשה להם ההתנתקות הפתאומית הזאת מההורים, וצריך קצת להתחשב בהן. לא אמרתי להיות שכנים של ההורים שלה. אבל מרחק של 10 דקות הליכה זה סביר וזה בסדר. כמובן שלפעמים זה גורם לבעיות, אז צריך לברוח לעיר אחרת. |
|
נישואין זה גם להקריב..ואם זו הקרבה שבסופו של דבר משתלמת-הקושי בהתחלה שווה את זה
|
|
|
|
|
| נשלח ב-30/6/2015 11:14 |
|
| |
| אביה12 כתבה: |  |
| רציף כתב: |  | לא הבנתי, מה הבחור מבקש ? דירה ? איפה שהדירה תיהיה ? סידור מלא ? משכורת כל החיים ?
|
| הבחור הגדיר זאת ''להיות סמוך על שולחן חמי''-שזה אומר דירה ותמיכה כספית.אנשים חיים בסרט |
|
יתכן שזה מה שמקובל לשלם לשפיץ של הישיבה, יתכן שההורים דורשים זאת ולא הבחור, יתכן אולי שזה היוזמה של השדכן או של הראש ישיבה שמעודד את העניין, יתכן שאם הוא לא ידרוש זאת אז זה מעיד שהוא שווה פחות.. יש עדיין אנשים אמידים שישלמו בשמחה עבור הגדול הדור הבא. לא מחייבים אף אחד לקנות, זה התעריף למעוניינים. וכך גם מופיע בחז"ל : לעולם ימכור אדם כל מה שיש לו וישיא את בתו לתלמיד חכם, מצד שני נפסק בהלכה שלא לשבור שידוך עבור כסף, יתכן אולי שהמחיר שבקשו הוא נתון לשינוי.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|