בית פורומים שידוכי חרדים

התחייבות

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-1/7/2015 14:44 לינק ישיר 

שטויעס כתב:
חייכנית, אם הוא התנה שיגורו מראש לידו זה משהו אחר, אבל זה לא בשביל זה בד"כ .
אז אם אין התניה, לא משנה מאיפה הכסף, אחרי החתונה הכסף של שניהם, ושניהם צריכים להחליט ולהגיע לסכמה משותפת לגבי מקום מגורים.
(אני לא מבינה אותך, כל הזמן תתווכחי עם בעלך מה הוא אמור לעשות ומה את ומאיפה הכסף הגיע ומה הצדק? )

בסד

אני אתחתן מלכתחילה עם גבר שמתאים לי כך שלא אצטרך להתווכח אפילו.
אגב,אכן אני אוהבת צדק... אני אלמד לאזן את זה עם גבר מכיל שיקבל אתזה שלפעמים אתווכח למען הצדק והאמת...
יש גברים חכמים שיודעים במילה אחת ובחיוך אחד לגרום לי לשכוח מהצדק ולהיות חכמה יותר...

כאן מנהלים דיונים.ולדעתי זה לא המקום לפסיכולוגיה אלא להגיד את האמת בלי טיוחים.
בחורות אחרות כאן אולי מנסות להתיפייף כדי לצאת טובות יותר...ולא מגלות את מה שמסתתר בסתר ליבן.
אני כן.זה ההבדל הקטן.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/7/2015 15:10 לינק ישיר 

בחורות אחרות אומרות גם הן את האמת, ואצל רובן האמת שונה משלך. זה טבע האשה. אלוקים יצר אותנו שונים אבל משלימים. את משום מה לקחת יותר מידי צדדים שמתנגשים עם גבר ממוצע.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/7/2015 15:29 לינק ישיר 

דודכהן822 כתבה:

בחורות אחרות אומרות גם הן את האמת, ואצל רובן האמת שונה משלך. זה טבע האשה. אלוקים יצר אותנו שונים אבל משלימים. את משום מה לקחת יותר מידי צדדים שמתנגשים עם גבר ממוצע.

בורא עולם יצר אותנו שונים לגמרי,

ומשלימים את התיקון.

מי שדורש צדק, שיחפש אותו בכוכבים..
לא בדרישות תקיפות כלפי הבן זוג

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-1/7/2015 15:35 לינק ישיר 

די88 כתב:
דוד כשאתה תקנה דירה לעצמך תוכל לבחור איפה לגור
בינתיים הכסף שלי וההחלטה תהיה שלי

בסד

הנה זה האמת שמסתתרת.בלי התייפיות שבאה אח"כ...

תאמין לי שאני יודעת על מה אני מדברת.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/7/2015 15:53 לינק ישיר 

חייכנית770 כתב:
דוד כשאתה תקנה דירה לעצמך תוכל לבחור איפה לגור
בינתיים הכסף שלי וההחלטה תהיה שלי

בסד

הנה זה האמת שמסתתרת.בלי התייפיות שבאה אח"כ...

תאמין לי שאני יודעת על מה אני מדברת.
אם תמשיכי לקרוא את התגובות של די תביני שהיא אמרה את זה בציניות. אני בטוח שהיא תתחשב ברצונות של בעלה גם בענייני מגורים. זוגיות כשמה כן היא "זוג" כל החלטה מתקבלת בשניים.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/7/2015 15:55 לינק ישיר 

רציף כתב:
דודכהן822 כתבה:

בורא עולם יצר אותנו שונים לגמרי,

ומשלימים את התיקון.

מי שדורש צדק, שיחפש אותו בכוכבים..
לא בדרישות תקיפות כלפי הבן זוג

נשלח מהאנדרואיד שלי

מי שמחפש צדק אולי ימצא אותו בכוכבים, אבל בטוח שימצא את עצמו ברבנות.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/7/2015 15:59 לינק ישיר 

בסד

מעניין אולי גם תקרא את דברי כציניות...

אתה צודק.כך זה אמור להיות.הבעיה שזה לא כך...מכיוון שיש בעולם היפוך תפקידים...
יש נשים מלאכיות שיכולות לפרנס גבר ולתת לו דירה וגם לתת הרגשה של החלטות "יחד" ויש כאלה שלא...

רק אתה צריך להבין שיש כאן סיכון שהיא לא תהייה מלאכית כפי שאתה חולם.ואתה תצטרך להבין ולכבד...
כמו שהנשים של פעם כיבדו את הגבר שפרנס לבד וגם החליט לבד הרבה פעמים...
(עם האחריות באה גם השליטה.)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-1/7/2015 16:13 לינק ישיר 

זה מה שאת חושבת, ואולי ככה זה בסביבה שלך. אבל בסביבה שאני חי בה, גם כשהנשים מביאות את עיקר הפרנסה,הבעל מנהל הכספים של הבית. ככה זה עובד במחוזותינו. וכך גם הטבע של האשה, שהיא צריכה שבעלה יחליט בשבילה, שינהל, או שלפחות יתן הסכמה למה שהיא מחליטה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-2/7/2015 10:36 לינק ישיר 

''שבעלה יחליט בשבילה'' נשמע קצת שתלטני מדי..יותר נעים לקרא משפט כמו ''היא צריכה שבעלה יקשיב לה ויאמר מה שהוא חושב'' בד''כ,היא מקבלת את דעתו..:) הסמכות הגברית שהאישה מחפשת זה רק אם היא באה בצורה של שיתוף.לא בצורה של ''אני הגבר,אז אני מחליט''..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-2/7/2015 11:13 לינק ישיר 

אביה12 כתב:
''שבעלה יחליט בשבילה'' נשמע קצת שתלטני מדי..יותר נעים לקרא משפט כמו ''היא צריכה שבעלה יקשיב לה ויאמר מה שהוא חושב'' בד''כ,היא מקבלת את דעתו..:) הסמכות הגברית שהאישה מחפשת זה רק אם היא באה בצורה של שיתוף.לא בצורה של ''אני הגבר,אז אני מחליט''..
לזה התכוונתי. אל תתפסי אותי על הניסוח. כבר כתבתי למעלה שההחלטות צריכות להתקבל ב"זוג". והכל בדרך טובה אוהבת ונעימה.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > התחייבות
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.