|
|
| נשלח ב-2/7/2015 13:22 |
|
| |
שטויס אני ממש מסכימה על כל מילה שלך ואולי זה לא מקום של נשואים בפורום הזה, פשוט התגעגעתי ורצתי להיות קצת שותפה בפורום :)
ומסיבות אישיות אני מעדיפה להישאר אנונימית פה מעל דפי הפורום אבל בכיף אגיד לך בפרטי........
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 13:25 |
|
| |
לא יודעת, ככה זה אצלי. מבטיחה לך. אולי אני שונה..ואולי זה רק התחלה (מקווה שההמשך גם יהיה ככה) וכן גם אצלי אחרי החתונה חיי השתנו לטובה לגמרי. טוב לי מאד ב"ה. ואני מאושרת, בלי גוזמא.
Almira, זה לא נקרא מריבה, הסברת לו את עצמך והוא קבל..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 13:27 |
|
| |
שוב לניקית אלמירה יש כאלה שנושא השידוכים אצלהם הוא עניין רגיש שהייתי צעיר והתחלתי..הייתי על חלומות ועננים ורודים התבגרתי אני אישית רואה את הנישואין מכל ההבטים והצדדים.. לא נכנס אליהם בלב קל.. אבל נכנס כי זה הסדר הנכון מה גם שהמון נכנסו עם פרפרים והגיעו לגירושים אלה שלא הגיעו לא אומר שמלקקים דבש.. אז כן שיש בחורה שממשיכה להפגש איתי מאחרי דעייט שלישי יש לי פרפרים..לא מרגש.. אני זה אני אך בפורום יש המון שעדיין בענני הכבוד..חולמים.. תתחשבו בהם.. אגב אחרי עבודה? אין כזה מושג אחרי..כי כל החיים העבודה לא נגמרת..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 13:30 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | טום, מסכימה איתך! זה לא יפה להוציא את העיניים, חשבתי על זה וצודק! מצד שני זה יכול לשמח אחרים ולתת תקווה, השאלה איך אתה מסתכל על זה! אני ממש לא באה מצד של "לי יש ולכם אין" תאמין לי שלא! ואם זה מפריע לכם, אפסיק עם זה!
ומה לעשות? אין אצלי מריבות ב"ה!!!! בזכות הבעל המדהים הזה שיש לי! איתו א"א לריב! הוא כזה נוח וטוב, אז מובן שאני יהיה אליו גם ככה.
אני נשואה כבר 8 חודשים (איך הזמן טס!) וב"ה יש רק אהבה וקרבה שגוברת מיום ליום! זה יכול להיות! כל בוקר שאני פוקחת את העיניים אני מודה לבורא עולם על החסד הזה!
(סבא שלי שעבר את השואה, בגיל 90 אמר לנו שמעולם לא יהיה מריבה אחת עם אשתו..ושהוא כל בוקר פקח את עיניו והודה על האישה והילדים שנתן לו..כל היום הוא רק הודה והודה! זה יכול להיות!)
Almira, בא לך לאמר לנו מה היה הניק שלך פעם? :)
לא קונה את הבולשיט הזה שאין מריבות וכו..
לי אישית זה לא מפריע..אני לא מתרגש כבר מזה שנים, מהמושג שנקרא רווק אלטער או שידוכים..כרגע בכלל אני בהפסקה לא שומע..יש כאלה שהעירו לי בדרך אגב תוך כדי דיבור..על זה.
ולא. אני יודע מה הם חיי נישואין..דבש..אבל עם עקיצות דבורים..
אז אין כזה דבר הכל טוב..
נישואין אי אפשר בלעדיהם ואי אפשר איתם..
זה מה שהם..
לצייר רק את החצי המלא..אם גורם לכם לטוב בכייף..יש כאלה שרואים זאת בעין עקומה, אני לא
|
|
אני חושבת שאתה גם בוחר לקרוא רק חלק מהשורות וחבל.
אף אחד לא אמר שהכול טוב, אבל שיש לך כל כך הרבה דברים טובים, כל שאר הדברים מתגמדים ונהפכים ללא חשובים. שיש לך שבוע שלם שלא אהבה עם ערב אחד שרבת ונפגעת עד עמקי הנשמה שלך אבל סיימת אותו עם חיבוק אוהב אתה לא זוכר שזה היה בכלל ריב..... כמו למשל לפני שבועיים הייתי אצל ההורים של בעלי בשבת ובערב שבת בעלי אמר לי משפט ממש פוגע שפשוט נחנקתי מדמעות ולא הייתי מסוגלת לשבת עוד רבע שנייה בשולחן שבת, יצאתי לחדר בוכה והמומה...... מסתבר בעקיפין שלא הבנתי בכלל את מה שהוא אמר לי והוא לא הבין בכלל אותי לפני זה מה שגרם לחוסר הבנה הזוי...... וזה הסתיים בפייוס וצחקנו על זה....... ושאני נזכרת בזה אני לא מרגישה תחושה של צביטה בלב אני נזכרת בסוף איך שסיימנו את זה.....
סליחה עם חפרתי :))
אבל לא צריך להיות קיצוני ולחשוב שחיי נישואין זה דבר כ"כ מאתגר קשה עם עקיצות של דבורים........
 |
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 13:30 |
|
| |
לי אישת אין בעייה בכלל..:) אדרבה גם הצד הזה של הנשואים צריך לישמע. מקווה שלא תתגרשי מהפורום..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 13:36 |
|
| |
אחוזי הגרושים בציבור החרדי, {מי מדבר על הציבור הכללי} הולכים ותופחים.. לא נראה לי שהחיבוק עזר להם.. צריך לקחת בפרופורציות המשגיח ר חיים פרידלנדר..שסבל נורא מהמחלה הארורה חי אותה באותה רגילות הנפש כשהיה בריא.. לא אמרתי שאנחנו כמוהו בכלל לא אך זה המבט בכל תחנה בחיים היא התחנה הכי טובה שבה ה שם אותי.. אם נלך לפי הגחמות הרגשיות שלנו..לא נפסיק למצוא פגמים בכל דבר.. ברווקות נאכל את הלב בנישואים גם.. ככה שאין תקופה טובה מחבירתה כל תקופה הכי טובה לאדם בשעתה..הרי המלך הטוב והמטיב לכל..שם אותו שם..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 13:36 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | שוב לניקית אלמירה יש כאלה שנושא השידוכים אצלהם הוא עניין רגיש שהייתי צעיר והתחלתי..הייתי על חלומות ועננים ורודים התבגרתי אני אישית רואה את הנישואין מכל ההבטים והצדדים.. לא נכנס אליהם בלב קל.. אבל נכנס כי זה הסדר הנכון מה גם שהמון נכנסו עם פרפרים והגיעו לגירושים אלה שלא הגיעו לא אומר שמלקקים דבש.. אז כן שיש בחורה שממשיכה להפגש איתי מאחרי דעייט שלישי יש לי פרפרים..לא מרגש.. אני זה אני אך בפורום יש המון שעדיין בענני הכבוד..חולמים.. תתחשבו בהם.. אגב אחרי עבודה? אין כזה מושג אחרי..כי כל החיים העבודה לא נגמרת.. |
|
אתה יודע זה קצת מצחיק כי גם אני הייתי כרווקה האחרונה שמאמינה בפרפרים ובלבבות עפים בשמיים בנישואים ובגלל שנחשפתי בחיים שלי לקצת כאב וידעתי מה הם החיים האמתיים וכמה זוגיות דורשות השקעה אינסופית !!!!! (ואני מאמינה שגם בתור ניקית רווקה החצנתי את זה שאני לא מתרגשת לא משמלה לבנה ולא לבבות)...
ואף אחד לא אמר הוא הכריז שלא צריך להשקיע אני כתבתי את ה במפורש אבל המציאות מראה שיש זוגות שטוב להם והם מאושרים. ומאחלת מכל הלב שתרגיש את זה ותצחק על עצמך כמו שאני צחקתי.......
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 13:41 |
|
| |
אני אצחק ואשמח.. אבל גם כעת אני צוחק ושמח..זה הכל..:)))
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 13:45 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | אחוזי הגרושים בציבור החרדי, {מי מדבר על הציבור הכללי} הולכים ותופחים.. לא נראה לי שהחיבוק עזר להם.. צריך לקחת בפרופורציות המשגיח ר חיים פרידלנדר..שסבל נורא מהמחלה הארורה חי אותה באותה רגילות הנפש כשהיה בריא.. לא אמרתי שאנחנו כמוהו בכלל לא אך זה המבט בכל תחנה בחיים היא התחנה הכי טובה שבה ה שם אותי.. אם נלך לפי הגחמות הרגשיות שלנו..לא נפסיק למצוא פגמים בכל דבר.. ברווקות נאכל את הלב בנישואים גם.. ככה שאין תקופה טובה מחבירתה כל תקופה הכי טובה לאדם בשעתה..הרי המלך הטוב והמטיב לכל..שם אותו שם..
|
|
אז למה בכלל להתחתן? רק בשביל להוריש כמה צאצאים בעולם?!?
תסלח לי אבל את מוציא דברים מהקשרם, לא דברתי על החיבוק דברתי על הדרך שמתמודדים שרבים
וחשבת פעם למה יש היום יותר גרושים? כי היום אין לאנשים כוח להתמודד, אין להם כוח להשקיע, הכול נראה להם מובן מאליו....... ברור שיהיה גרושים
שוחחתי עם חברה שלי נשואה שהייתי רווקה והיא אמרה לי אני חושבת להתגרש כי בעלי ירד קצת ברוחניות, אני הייתי בהלם ובטח שיהיה היום גרושים עם כל אחד חושב בעיקר על עצמו ולא בעיקר גם חושב על עצמו...
נכון שבכל תקופה אדם צריך להסתכל על הטוב וכל מה שהקב"ה עושה הכול לטובה ואף אחד לא מתווכח עם זה אבל יש תקופות יותר טובות ויש פחות
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 13:54 |
|
| |
אין יותר טובות ואין פחות זה ההיפך מעיקרי האמונה!! כל מאן דעביד רחמנא לטב עביד!!! הכל לטובה..רוצה לראות שכך תעבוד!!!
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 13:56 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | אין יותר טובות ואין פחות זה ההיפך מעיקרי האמונה!! כל מאן דעביד רחמנא לטב עביד!!! הכל לטובה..רוצה לראות שכך תעבוד!!! |
|
 ותתחדש על המינוי החדש, עכשיו שמה לב
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 13:57 |
|
| |
נו נו..את רואה אם הייתי נשוי לא הייתי מנהל..:)...P
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 14:03 |
|
| |
טוב בלהתפלל עלי לא יעבוד.. גם515 תפילות..לא יעזרו..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 17:54 |
|
| |
| טום888 כתבה: |  |
| שטויעס כתב: |  | טום, מסכימה איתך! זה לא יפה להוציא את העיניים, חשבתי על זה וצודק! מצד שני זה יכול לשמח אחרים ולתת תקווה, השאלה איך אתה מסתכל על זה! אני ממש לא באה מצד של "לי יש ולכם אין" תאמין לי שלא! ואם זה מפריע לכם, אפסיק עם זה! ומה לעשות? אין אצלי מריבות ב"ה!!!! בזכות הבעל המדהים הזה שיש לי! איתו א"א לריב! הוא כזה נוח וטוב, אז מובן שאני יהיה אליו גם ככה. אני נשואה כבר 8 חודשים (איך הזמן טס!) וב"ה יש רק אהבה וקרבה שגוברת מיום ליום! זה יכול להיות! כל בוקר שאני פוקחת את העיניים אני מודה לבורא עולם על החסד הזה! (סבא שלי שעבר את השואה, בגיל 90 אמר לנו שמעולם לא יהיה מריבה אחת עם אשתו..ושהוא כל בוקר פקח את עיניו והודה על האישה והילדים שנתן לו..כל היום הוא רק הודה והודה! זה יכול להיות!)
Almira, בא לך לאמר לנו מה היה הניק שלך פעם? :) |
|
לא קונה את הבולשיט הזה שאין מריבות וכו.. לי אישית זה לא מפריע..אני לא מתרגש כבר מזה שנים, מהמושג שנקרא רווק אלטער או שידוכים..כרגע בכלל אני בהפסקה לא שומע..יש כאלה שהעירו לי בדרך אגב תוך כדי דיבור..על זה. ולא. אני יודע מה הם חיי נישואין..דבש..אבל עם עקיצות דבורים.. אז אין כזה דבר הכל טוב.. נישואין אי אפשר בלעדיהם ואי אפשר איתם.. זה מה שהם.. לצייר רק את החצי המלא..אם גורם לכם לטוב בכייף..יש כאלה שרואים זאת בעין עקומה, אני לא
|
|
מסכימה איתך!!! חלק ממערכת נישואים תקינה זה שמידי פעם יש ויכוחים /מריבות....ככה זה!! כל אחד בא מהרקע שלו מההרגלים שלו...זה לא הגיוני שאין...גם כשהנישואים הכי ורודים ומדהימים. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
|