בית פורומים שידוכי חרדים

השידוך

שלום אורח. באפשרותך להתחבר או להירשם
הצג 15 הודעות בעמוד הוסף לדף האישי  דווח למנהל שלח לחבר
נשלח ב-3/7/2015 17:37 לינק ישיר 

לדעת לריב ולהשלים זה שיא הזוגיות המתורבתת והמכבדת. הלוואי עלי.

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-3/7/2015 18:20 לינק ישיר 

שיגושיח כתבה:

זה נכון שיש לי הורים חכמים, אבל אני מדבר על תרבות. גדלתי בתרבות, שזוגיות הגונה ומכבדת היה ערך עליון!

בכל תרבות יש מעלות וחסרונות...
מהכרות אישית.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-4/7/2015 22:34 לינק ישיר 

זה נכון שבכל תרבות יש מעלות וחסרונות, זה עדיין לא אומר שכל התרבויות הן שוות ערך אחת עם השניה. יש תרבויות יותר טובות ויש פחות טובות, למרות שגם בפחות טובות יש מעלות. מה עוד, שלמה לא נשאוף לקחת את הטוב שבכל תרבות, וכך ליצור לעצמנו אי של טוב בתוך ים סוער של פחות טוב.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2015 02:09 לינק ישיר 

א. אני מצטרף לכמה הנשואים שנמצאים כאן.. גם אני נשוי, הייתי כאן בעבר והנני כאן שוב כיום.

פתחתי את הניק רק בכדי להגיב על האשכול שאני מגיב עליו כרגע.
קצת "עצבן" אותי לקרוא כמה דברים באשכול הזה.
1. לשטויעס ולבעלה: 
ההבדל ביום רווקים לנשואים הוא לא ההבדל בין שכירות למשכנתא. אלא ההבדל ביניהם הוא אחד ויחיד: אלו רווקים ואלו עדיין לא. כל ניסיון לפרוט לאגורות את מהות ההבדל איננו אלא נפנופי ידים בעלמא.. 
2. בנושא האשכול:
חיי נישואין דורשים דלק ואנרגיות משלהם. הם לא יהיו טובים ומאושרים אם לא יהפכו אותם לכאלו. אין חיי נישואין מאושרים ללא עבודה. 
אבל, מי שנכון לעבוד, עובד, יודע לוותר על דברים שממש חשובים לו - ומוותר - אכן נכונו לו חיים שמחים ומאושרים.

אך החשוב מכל, ותסלחו לי על העוקצנות. "אוצי קוצי שמוצי פוצי פיצי" יש גם אחרי החתונה.. והרבה! אבל יש את זה בבית!! מי שכבר כן חי את החיים הללו, שממש מאושר בחייו - לא צריך לכתוב על זה ואת זה בכל מיני מקומות ובראש כל חוצות..
אם בעלך/אשתך ממש מלאך וחתיך וחמוד ויפה וקוצי ושמוצי - אזי תגיד/י את זה לו.. לא לפורומים באינטרנט...
אא"כ זו התקשורת שלכם.

תוקן על ידי Married ב- 05/07/2015 02:20:43

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2015 02:26 לינק ישיר 

כמובן שהתכוונתי:
אלו נשואים, ואלו עדיין לא.

נשלח מהאנדרואיד שלי

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2015 08:45 לינק ישיר 

היי Married,
1. אני כותבת כאן מכוח האנרציה, אבל כנראה כמו שאמרה אלמירה, זה לא מקום לנשואים. כל מילה מתקבלת בחשדנות, אי הבנה או אמון
2. אולי זה לא הובן, אבל אני לא כותבת כדי "להחצין" את רגשותי דרך הכתב לבעלי..ממש לא. בעלי לא מסתובב בפורומים בכלל, ולא נכנס לפה ולא מעניין אותו בגרוש מה אני רושמת, לגבי מה שהוא הגיב, זה אחרי שאמרתי לו שיש כאלו שלא מאמינים שאין מריבות וביקשתי ממנו להציץ שניה בויכוח, הוא הגיב ספיציפית על דבריו של טום בעמוד הראשון כי זה מה שהוא קרא..
3. כתגובה על מה שרשמת, אז אם בעלי אומר כנראה שכך הוא חווה את זה. בעלי אומר לי המון פעמים שהוא חש "בזבז" כמה שנים לחינם, ברווקות. אני לא חושבת ככה. אבל כך הוא חווה את זה.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2015 09:02 לינק ישיר 

שיגושיח כתב:
זה נכון שבכל תרבות יש מעלות וחסרונות, זה עדיין לא אומר שכל התרבויות הן שוות ערך אחת עם השניה. יש תרבויות יותר טובות ויש פחות טובות, למרות שגם בפחות טובות יש מעלות. מה עוד, שלמה לא נשאוף לקחת את הטוב שבכל תרבות, וכך ליצור לעצמנו אי של טוב בתוך ים סוער של פחות טוב.

אבל זה לא ייתכן שאין כעסים. אם יש , אתה טוען שאומרים את זה בטון רגוע ומאופק, נכון? זה יפה, ומסכימה איתך.  אבל אם בכל זאת הצד השני לא שומע? אז? אתה מצפה שהיא תשתוק וזהו? כאילו מה?צוברים וצוברים כעסים, ואם זה לא מתבטא בדרך אחת , אז זה יתבטא בחוסר שיחה ושמירה בבטן, ונקמה אפילו, זה לא בריא. ואם אישתך בסערת רגשות כזו או אחרת אתה מצפה שהיא תשאר מאופקת וקרירה..גם זה לא אידיאלי..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2015 09:35 לינק ישיר 

שיגושיח כתב:
מריבות ודאי שלא, ויכוחים בצורה עדינה ומכבדת בלבד, וגם זה רק לפעמים נדירות.
יצא לי לקרא בספרים העוסקים בנושא הזוגיות שדווקא מתוך הוויכוחים הזוג יכול לצמוח,ולהכיר זה את זו טוב יותר.השאלה היא איך מנהלים ויכוח כזה-אם בהרמת קול שלא לצורך,הטחת האשמות או צלחות ;)-ברור שלא זו הדרך ממנה אפשר להבין טוב יותר זה את זו..אך יש את הוויכוח המנוהל היטב-בה בני הזוג באים במטרה לקלוט מה מציק לשני,ולנסות לפתור את הבעיה מתוך מכובדות.זוג שלא מתווכח לעולם לא יוכל לדעת מהי דעתו האמיתית של בן הזוג בנוגע לנושאים בהם יש ביניהם חילוקי דעות..ובדרך כלל יש חילוקי דעות רבים ביניהם..

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2015 09:50 לינק ישיר 

Married כתב:
א. אני מצטרף לכמה הנשואים שנמצאים כאן.. גם אני נשוי, הייתי כאן בעבר והנני כאן שוב כיום.

1. לשטויעס ולבעלה: 
ההבדל ביום רווקים לנשואים הוא לא ההבדל בין שכירות למשכנתא. אלא ההבדל ביניהם הוא אחד ויחיד: אלו רווקים ואלו עדיין לא. כל ניסיון לפרוט לאגורות את מהות ההבדל איננו אלא נפנופי ידים בעלמא.. 
2. בנושא האשכול:
חיי נישואין דורשים דלק ואנרגיות משלהם. הם לא יהיו טובים ומאושרים אם לא יהפכו אותם לכאלו. אין חיי נישואין מאושרים ללא עבודה. 
אבל, מי שנכון לעבוד, עובד, יודע לוותר על דברים שממש חשובים לו - ומוותר - אכן נכונו לו חיים שמחים ומאושרים.

אך החשוב מכל, ותסלחו לי על העוקצנות. "אוצי קוצי שמוצי פוצי פיצי" יש גם אחרי החתונה.. והרבה! אבל יש את זה בבית!! מי שכבר כן חי את החיים הללו, שממש מאושר בחייו - לא צריך לכתוב על זה ואת זה בכל מיני מקומות ובראש כל חוצות..
אם בעלך/אשתך ממש מלאך וחתיך וחמוד ויפה וקוצי ושמוצי - אזי תגיד/י את זה לו.. לא לפורומים באינטרנט...
אא"כ זו התקשורת שלכם.

צודק בכל מילה. אך יש אנשים שבנוסף לפוצי מוצי בבית, נחמד להם לשתף אותנו פה שהחיים אחרי החתונה שמחים ומאושרים. זה עושה להם טוב, ונותן תקווה לנו. אז מה הבעיה??!

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/7/2015 10:34 לינק ישיר 

אביה12 כתב:
מריבות ודאי שלא, ויכוחים בצורה עדינה ומכבדת בלבד, וגם זה רק לפעמים נדירות. יצא לי לקרא בספרים העוסקים בנושא הזוגיות שדווקא מתוך הוויכוחים הזוג יכול לצמוח,ולהכיר זה את זו טוב יותר.השאלה היא איך מנהלים ויכוח כזה-אם בהרמת קול שלא לצורך,הטחת האשמות או צלחות ;)-ברור שלא זו הדרך ממנה אפשר להבין טוב יותר זה את זו..אך יש את הוויכוח המנוהל היטב-בה בני הזוג באים במטרה לקלוט מה מציק לשני,ולנסות לפתור את הבעיה מתוך מכובדות.זוג שלא מתווכח לעולם לא יוכל לדעת מהי דעתו האמיתית של בן הזוג בנוגע לנושאים בהם יש ביניהם חילוקי דעות..ובדרך כלל יש חילוקי דעות רבים ביניהם..

מסכים לכל מילה. התכוונתי שגם ויכוחים אפשר לנהל בצורה מכובדת ועניינית, ולא לגלוש לפסים לא נעימים.

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2015 10:41 לינק ישיר 

דודכהן822 כתבה:

Married כתב:

1. לשטויעס ולבעלה: 
2. בנושא האשכול:

אא"כ זו התקשורת שלכם.

צודק בכל מילה. אך יש אנשים שבנוסף לפוצי מוצי בבית, נחמד להם לשתף אותנו פה שהחיים אחרי החתונה שמחים ומאושרים. זה עושה להם טוב, ונותן תקווה לנו. אז מה הבעיה??!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2015 11:22 לינק ישיר 

שטויעס כתב:
היי Married,
1. אני כותבת כאן מכוח האנרציה, אבל כנראה כמו שאמרה אלמירה, זה לא מקום לנשואים. כל מילה מתקבלת בחשדנות, אי הבנה או אמון
2. אולי זה לא הובן, אבל אני לא כותבת כדי "להחצין" את רגשותי דרך הכתב לבעלי..ממש לא. בעלי לא מסתובב בפורומים בכלל, ולא נכנס לפה ולא מעניין אותו בגרוש מה אני רושמת, לגבי מה שהוא הגיב, זה אחרי שאמרתי לו שיש כאלו שלא מאמינים שאין מריבות וביקשתי ממנו להציץ שניה בויכוח, הוא הגיב ספיציפית על דבריו של טום בעמוד הראשון כי זה מה שהוא קרא..
3. כתגובה על מה שרשמת, אז אם בעלי אומר כנראה שכך הוא חווה את זה. בעלי אומר לי המון פעמים שהוא חש "בזבז" כמה שנים לחינם, ברווקות. אני לא חושבת ככה. אבל כך הוא חווה את זה.

שטויעס...לא כולם מקבלים בחשדנות..יש כאלה שבתור עוד דבר שצריך ל/שמוע, עוד קול שנותן צבע..
חוץ מזה לא שמת לב לשם הניק?הוא נשוי..כך שחששותייך מהערותיו..רחוקות..:)הוא נשוי כמוך!!

דדווח על תוכן פוגעני

נשלח ב-5/7/2015 15:40 לינק ישיר 

טום888 כתב:
טום, מסכימה איתך! זה לא יפה להוציא את העיניים, חשבתי על זה וצודק! מצד שני זה יכול לשמח אחרים ולתת תקווה, השאלה איך אתה מסתכל על זה! אני ממש לא באה מצד של "לי יש ולכם אין" תאמין לי שלא! ואם זה מפריע לכם, אפסיק עם זה!
ומה לעשות? אין אצלי מריבות ב"ה!!!!  בזכות הבעל המדהים הזה שיש לי! איתו א"א לריב! הוא כזה נוח וטוב, אז מובן שאני יהיה אליו גם ככה.
אני נשואה כבר 8 חודשים (איך הזמן טס!) וב"ה יש רק אהבה וקרבה שגוברת מיום ליום! זה יכול להיות! כל בוקר שאני פוקחת את העיניים  אני מודה לבורא עולם על החסד הזה!
(סבא שלי שעבר את השואה, בגיל 90 אמר לנו שמעולם לא יהיה מריבה אחת עם אשתו..ושהוא כל בוקר פקח את עיניו והודה על האישה והילדים שנתן לו..כל היום הוא רק הודה והודה! זה יכול להיות!)

Almira, בא לך לאמר לנו מה היה הניק שלך פעם? :)

לא קונה את הבולשיט הזה שאין מריבות וכו..
לי אישית זה לא מפריע..אני לא מתרגש כבר מזה שנים, מהמושג שנקרא רווק אלטער או שידוכים..כרגע בכלל אני בהפסקה לא שומע..יש כאלה שהעירו לי בדרך אגב תוך כדי דיבור..על זה.
ולא. אני יודע מה הם חיי נישואין..דבש..אבל עם עקיצות דבורים..
אז אין כזה דבר הכל טוב..
נישואין אי אפשר בלעדיהם ואי אפשר איתם..
זה מה שהם..
לצייר רק את החצי המלא..אם גורם לכם לטוב בכייף..יש כאלה שרואים זאת בעין עקומה, אני לא

בסד

זה בסדר טום...איתך בטוח יהיה גם מריבות...אל תדאג

במיוחד עם תתחתן איתי

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/7/2015 21:07 לינק ישיר 

Married כתב:
דודכהן822 כתבה:

Married כתב:

1. לשטויעס ולבעלה: 
2. בנושא האשכול:

אא"כ זו התקשורת שלכם.

כבר גדלתי מספיק ואני מבין לא פחות מהרבה נשואים. לא משנה כמה גדלת, עד שלא תבין שאנשים שונים, דעות שונות, והרגשה שונה. אז אתה סתם ילד מגודל. (אני מדבר באופן כללי)

דדווח על תוכן פוגעני

סמל אישי
נשלח ב-5/7/2015 22:34 לינק ישיר 

דודכהן822 כתב:

1. לשטויעס ולבעלה: 
2. בנושא האשכול:

אא"כ זו התקשורת שלכם.

דוד אם בשבילך זה כם קצת נתן תקווה היה שווה כי כבר הספקתי להתחרט אולי שפתחתי את האשכול 

ולניק שפתח במיוחד את הניק בשביל להגיב לאשכול,
כמה שזה ישמע לא אמין ונכון אבל מה שכן כתבתי הוא בסך הכול תמצית למה שבאת בחיים המציאותיים ולא שאני באה שוב להחצין או משהו אבל לבוא ולומר שזאת דרך ההתקשרות זה קצת פתטי לכתוב את זה

דדווח על תוכן פוגעני

בית > פורומים > חברה וקהילה > שידוכי חרדים > השידוך
מנהל לחץ כאן לנעילת האשכול
הוסף לעמוד האישי  דווח למנהל שלח לחבר
לדף הקודם 1 2 3 4 5 לדף הבא סך הכל 5 דפים.

bholext
2009 © כל הזכויות שמורות לבחדרי חרדים. קטגוריית אקטואליה וחדשות: עשרות פורומים הכוללים חדשות נעייס, מה קורה בחצרות חסידים, חדשות מחסידויות שונות בארץ ובעולם, דיונים בנושאי אקטואליה, פוליטיקה, בטחון ועוד.