|
|
| נשלח ב-1/7/2015 14:37 |
|
| |
בסד
גבול הנורמה לדעתי זה הנורמה שבו נשים נורמליות=הולך עפ"י הרוב, במדינה שבה אתה חי צורכות לחודש.
אתה צריך לעשות סקר כדי לדעת מה נורמלי היום בהוצאות לאישה בחודש/שנה...
בנושא ביגוד/הנעלה/טיפוח/אוכל/מסעדות/בילוי.
(אגב,בנושא הפאה יש כאלה שיקנו פאה יקרה,אך איכותית שתישמר להן לשנים רבות ויש כאלה שיקנו זולה אבל כל שנה...הסך הכללי יצא אותו דבר בסוף..)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 10:20 |
|
| |
| לומד_עובד כתבה: |  | הוא/היא מרוויח/ה יפה
כשמבררים על שידוך ונאמר שאחד מהם עובד. לפעמים מציינים את זה גם.
מה נקרא אצלכם משכורת יפה???
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 11:52 |
|
| |
| שטויעס כתב: |  | וברור שזה טוב שיש חסכונות, ככה יש בסיס גדול יותר למשכנתא. ורוגע ביחד. אני טוענת שחוסר כסף בבית, יכול לגרום לקושי בזוגיות. |
| לפעמים עודף כסף גורם להרבה יותר בעיות בזוגיות. דוקא מתוך הקושי אפשר לבנות זוגיות הרבה יותר טובה ויציבה. בכ"א מאחל לכולם זוגיות מאושרת ברווחה כלכלית.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 11:53 |
|
| |
| mademoisel כתב: |  | | דודכהן822 כתבה: |  |
3,000=משכורת רעב.4,000=משכורת בסדר. 6,000=משכורת נחמדה. 8,000=משכורת יפה. מעל 10,000=משכורת מכובדת.
תוקן על ידי דודכהן822 ב- 28/06/2015 21:56:52 |
|
|
|
ומה בראש של הבנות?
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 12:04 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | | דודכהן822 כתבה: |  |
3,000=משכורת רעב.4,000=משכורת בסדר. 6,000=משכורת נחמדה. 8,000=משכורת יפה. מעל 10,000=משכורת מכובדת.
תוקן על ידי דודכהן822 ב- 28/06/2015 21:56:52 |
|
ומה בראש של הבנות? |
|
אם יתגלה ביום מן הימים שהניקית הנל היא אדם1.תזכרו שאמרתי זאת כאן!!
ואם יתגלה שלא..אז מצאתי את הבשאערט של אדם..:)
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 12:08 |
|
| |
חייכנית, אני רואה שאת יודעת יפה מאוד מה התורה דורשת מהגבר, אבל את מתעלמת ממה שהתורה דורשת מהאשה. אם היית יודעת באמת מה התורה דורשת בעניינים האלה מכל אחד, נראה לי שהיית מחליפה דת.
כל מה שאת כותבת כאן שהתורה דורשת מהגבר זה נכון. אבל זה נכון שהוא צריך לדאוג לך לבגדים(זה יכול גם להיות בגדים ב20 שקל) לתכשיטים(יכול להיות גם גולדפילד) וכמובן לאוכל(לחם עם גבינה) בשום מקום לא כתוב שבעל צריך לפרנס את אשתו בבגדי מותגים, תכשיטי זהב, מסעדות כל שני וחמישי וטיול לחו"ל לפחות פעם בשנה.
היום נשים עובדות מרצונן החופשי כדי לאפשר לבעל לשבת וללמוד, וזה זכותן. יש נשים שהבעלים שלהם עובדים וגם הן עובדות כדי שיוכלו לחיות ברמה גבוהה יותר, וגם זה זכותן. ויודעת מה... גם זכותך לדרוש מה שאת רוצה, ואני מאחל לך שכל משאלותייך יתגשמו לטובה. אבל מכאן ועד להטיף לגברים בעניינים כאלה המרחק גדול.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 12:17 |
|
| |
אם אישה מפרנסת, זכותה לחיות ברמת חיים שהיא רוצה... ברור שהכל צריך להיות בחכמה.. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 12:25 |
|
| |
| פרוזן כתב: |  | אם אישה מפרנסת, זכותה לחיות ברמת חיים שהיא רוצה... ברור שהכל צריך להיות בחכמה.. נשלח מהאנדרואיד שלי |
|
מבחינה הגיונית את צודקת. אבל מהתורה כל מה שאשה עושה שייך לבעלה והיא צריכה לבקש רשות על כל שקל שהיא מוציאה. (זה בשביל חייכנית ;))
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 12:30 |
|
| |
| דודכהן822 כתבה: |  |
| פרוזן כתב: |  | אם אישה מפרנסת, זכותה לחיות ברמת חיים שהיא רוצה... ברור שהכל צריך להיות בחכמה..
|
| מבחינה הגיונית את צודקת. אבל מהתורה כל מה שאשה עושה שייך לבעלה והיא צריכה לבקש רשות על כל שקל שהיא מוציאה. (זה בשביל חייכנית ;)) |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 12:32 |
|
| |
| דודכהן822 כתב: |  | אם אישה מפרנסת, זכותה לחיות ברמת חיים שהיא רוצה...
ברור שהכל צריך להיות בחכמה..
נשלח מהאנדרואיד שלי
מבחינה הגיונית את צודקת. אבל מהתורה כל מה שאשה עושה שייך לבעלה והיא צריכה לבקש רשות על כל שקל שהיא מוציאה. (זה בשביל חייכנית ;)) |
|
דווידקה
אני בכלל לא בא להגן על דיבורי ההבל של חייכנית.
אבל לגבי הלחם עם הגבינה
רק לדייק
שאין שחור ולבן
אם הבחורה באה מבית שרגילה בו לרמת חיים גבוהה הבעל אמור לספק לה את זה בהתאם..אם היא דורשת..
הכל תלוי ברגילות האישה, לאלו חיים רגילה הייתה בבית אביה..
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 12:35 |
|
| |
| טום888 כתבה: |  |
| דודכהן822 כתב: |  | אם אישה מפרנסת, זכותה לחיות ברמת חיים שהיא רוצה... ברור שהכל צריך להיות בחכמה.. נשלח מהאנדרואיד שלי מבחינה הגיונית את צודקת. אבל מהתורה כל מה שאשה עושה שייך לבעלה והיא צריכה לבקש רשות על כל שקל שהיא מוציאה. (זה בשביל חייכנית ;)) |
|
דווידקה אני בכלל לא בא להגן על דיבורי ההבל של חייכנית. אבל לגבי הלחם עם הגבינה רק לדייק שאין שחור ולבן אם הבחורה באה מבית שרגילה בו לרמת חיים גבוהה הבעל אמור לספק לה את זה בהתאם..אם היא דורשת.. הכל תלוי ברגילות האישה, לאלו חיים רגילה הייתה בבית אביה.. |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 21:46 |
|
| |
|
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 23:18 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | אם אישה מפרנסת, זכותה לחיות ברמת חיים שהיא רוצה...
ברור שהכל צריך להיות בחכמה..
נשלח מהאנדרואיד שלי
מבחינה הגיונית את צודקת. אבל מהתורה כל מה שאשה עושה שייך לבעלה והיא צריכה לבקש רשות על כל שקל שהיא מוציאה. (זה בשביל חייכנית ;))
דווידקה
אני בכלל לא בא להגן על דיבורי ההבל של חייכנית.
אבל לגבי הלחם עם הגבינה
רק לדייק
שאין שחור ולבן
אם הבחורה באה מבית שרגילה בו לרמת חיים גבוהה הבעל אמור לספק לה את זה בהתאם..אם היא דורשת..
הכל תלוי ברגילות האישה, לאלו חיים רגילה הייתה בבית אביה.. |
|
אז זהו שלא. זה לא תלוי במה שהיא רגילה אלא בעושרו של הבעל אם בעל עשיר הוא חייב לתת לה מזונות בהתאם. ואם בעל עני הוא יתן לה מזונות של עניים.
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 23:25 |
|
| |
זה כן תלוי איך הייתה בבית אביה..
ברור שאם הוא עני, הוא לא יכול לתת
|
|
|
|
| נשלח ב-2/7/2015 23:45 |
|
| |
| טום888 כתב: |  | | זה כן תלוי איך הייתה בבית אביה..
ברור שאם הוא עני, הוא לא יכול לתת |
| ואם היא רגילה מבית אביה לעוני והבעל עשיר, הוא חייב לתת לה מזונות בהתאם לעושרו ולא כפי שהיא רגילה מביתה העני. מסקנא... הכל לפי עושרו.
|
|
|
|
|