|
|
| נשלח ב-14/2/2016 16:34 |
|
| |
אבל הוא ממש יפה,כתוב טוב ומותח.
|
|
|
|
| נשלח ב-20/2/2016 19:51 |
|
| |
עיתוני משפחה,'המושל מארץ דרדקולה' של אסתר קווין.ספר ילדים בעיקרון, אבל הוא פשוט יפהפה!! ממליצה בחום. גם ספר של אורי הדסה קלוש (מי זאת?) על איזה חזרה בתשובה,וספר של סיפורי ר' מנדל. נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-22/2/2016 01:14 |
|
| |
אולי היא בתוכי/ תמר מור ספר שמשלב מציאות ודמיון, אבל יש בו תובנות חזקות וכתיבה טובה. לא רציתי שייגמר. מאידך, יש לי עליו הערות טכניות כגון- על פי מה שהיא כותבת, הביקור של יוכבד בעמק הירוק ארך 10 חודשים, ואילו לפי סדר ההתרחשות הוא לא ארך יותר משבוע בו היא לא הספיקה ללמד את בנות הכיתה שם יותר מיום אחד.
חללית בהתרסקות/ רות רפפורט נסיון נחמד, אבל ממש לא מקצועי. לא יודעת מה יש לרות רפפורט שכל הספרים שלה שאני מצליחה להשיג לא מוצאים חן בעיני... כמו חומות, גם עליו יש לי המון ביקורת. הכתיבה לא תואמת את המציאות ההסטורית, העלילה לא בנויה טוב והיא גם סותרת את עצמה לפעמים (למה עצרו את אלכס? כדי שהוא לא יעביר מידע, נכון? אז למה אחר כך אלכס מבטיח להעביר לאמריקאים את כל המידע שיש בידו?!). את הסיפור עם המכונה המשוכללת עוד הייתי מוכנה לבלוע, יש דמיונות לפעמים, אבל שוב היא יכלה להציג את זה אחרת בצורה יותר משכנעת. מה בנוגע למעקב אחרי אלכס? איך הם לא שמו לב שהחליפו את הנערים? מדי מופרך...
|
|
|
|
| נשלח ב-25/2/2016 18:03 |
|
| |
ממ לא מדוייק יש ספר (כמעט ספר) שכן מוצא חן בעינייך הסיפור 'כחול עמוק יותר' בעיתון ילדים,הוא של רות רפפורט נשלח מהאנדרואיד שלי
|
| נשלח ב-26/2/2016 02:38 |
|
| |
צודקת:) תכננתי להזכיר את זה ונשמט לי...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2016 19:02 |
|
| |
|
| נשלח ב-27/2/2016 20:50 |
|
| |
קראתי את איסתרק, כמובן... עוד לא נמאס לי, וקראתי את להתראות,ילדים, של יהודית פריינד, אני תאמת קוראת את זה בכח, ספר משעמם אימה, חוזר על עצמו ומרדים... אבל קוראת...
|
|
|
|
| נשלח ב-27/2/2016 21:19 |
|
| |
חח כשאין ברירה אז אין ברירה..
|
|
|
|
| נשלח ב-28/2/2016 22:52 |
|
| |
|
|
|
|
| נשלח ב-5/3/2016 18:25 |
|
| |
|
| נשלח ב-6/3/2016 10:41 |
|
| |
קראתי את 'צומת הדרורים' של חיה הרצברג, לא פעם ראשונה. ואחרי שמישהו גנב לי אותו ( ) אז רפרפתי קצת על מהללאל...
|
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2016 18:34 |
|
| |
תעלומה בשדה של מ"מ הרשקוביץ-סגנון מתח של סופר חב"די.. עיתוני משפחה קומיקס טיסה 079-חביב. רק שאני לא אוהבת שזה לא מסתיים בחלק אחד..
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2016 21:17 |
|
| |
ספר בדיחות 'מצחיקותי' של איזה שמחה ששוני, צריך בשבילו שעת לילה מאוחרת ומוזה של ראש הפוך כדי לצחוק... אבל בסדר.. העלה חיוכונים פה שם...
|
|
|
|
| נשלח ב-12/3/2016 23:53 |
|
| |
| מהלעלעל כתבה: |  | ספר בדיחות 'מצחיקותי' של איזה שמחה ששוני, צריך בשבילו שעת לילה מאוחרת ומוזה של ראש הפוך כדי לצחוק... אבל בסדר.. העלה חיוכונים פה שם... |
|
זה אומר שקראת את זה לא בשעת לילה מאוחרת ומוזה של ראש הפוך? או שחיוכונים זה עם הנ"ל? נשלח מהאנדרואיד שלי
|
|
|
|
| נשלח ב-13/3/2016 01:04 |
|
| |
קראתי אותו בשעת לילה מאוחרת אבל עייפות ממני והלאה... אז היה חסר המוזה, וחוץ מזה, ספרי בדיחות שכאלה, אין עניין לקרוא אותם לבד, כי זה פחות מצחיק, בדיחות מהסוג שכתוב שם, הם מהאלה שצריך שמישהו יספר, ובטון שרק כמה מסוימים יודעים - לא כולם יודעים לספר בדיחות...
|
|
|
|
|