לי מאוד הפריע שמנות. לא ניגשתי להצעות אם הבחורה הייתה טיפה מעל לממוצע. זה היה אחד הדברים הראשוני שביררתי. זאת מכיוון שממש לא נמשכתי ל"בריאות בשר".
היו שאמרו לי "תחליק תחליק.. אתה מפספס המון הצעות בגלל זה.." כיום, אחרי כמה שנות נישואין לאישה רזה ומדהימה - אני שמח שלא וויתרתי. מי שלא נמשך לשמנות שלא יתפשר על זה..
ולגבי כאלו שעשו דיאטה - אם זה היה משהו דרסטי ממש - אני הייתי מתרחק. אבל אם זה 10 - 12 ק"ג - אזי תמיד בתמיכה של בני הזוג ניתן לשמור על המשך מראה מצודד.
אני אגיד לךך ת'אמת הלא מחמיאה לי. אני האחרונה שאתאמץ יתר על המידה כדי להיות פוליטיקליקורקט. ובוודאי לא כדי להיות מחוייכת, עצבן אותי אפילו לקרוא את זה .. ואם זה כל כך הפריע לי - סביר להניח שהיה בזה משו ממש מציק. אחרת לא היה אכפת לי. אין לי בעיה עם בוטות. לא זו הנקודה.
בכולופן, אני מסכימה עם המסר שלך. אני רק אחזור למסר שלי הישן והטוב מתחילת הדיון - רק אל תקצינו. רק אל תשימו את הדברים השוליים במרכז הבמה. חוצמיזה, שמשיכה ואהבה אלו שני דברים שנבנים. לא לדחות על הסף שומדבר כל עוד הוא לא מעורר דחייה טוטאלית. מנסיון מר.
אז ביום שאשתך תשמין וזה די הגיוני שאחרי מספר לידות יש את הבטן הטבעית (לרוב הנשים בעולם) או סתם כי היא תעבור שינוי הורמונלי בגוף
אז כבר אשתך לא תהייה רזה ומדהימה?!? תזרוק אותה לפח? או אולי תכפה עלייה דיאטה?
מעניין אותי לדעת מאוד מה תעשה אתה........
אז אחלק: מדהימה - היא תישאר כל החיים. רזה - אני לא יודע, אני מקווה.
לכפות עליה דיאטה - אני לא מכיר כזה דבר. אבל גם אם הייתי מכיר, לא זו כוונתי. כוונתי היא, כפי שכבר כתבתי - היא יודעת ותדע שחשוב לי המראה שלה (כמו שהמראה שלה חשוב לעצמה..). כשיפריע לי משהו - אני אומר לה ונבדוק איך מתמודדים איתו. אבל ההתמודדות - תהיה של שנינו.. לא רק שלה.
מ"מ אני לא אומר מראש "אני אוהב אותה גם שמנה" וגמרנו.
לזרוק אותה לפח?? אני אחשוב על זה..
לא בטוח שמדהימה היא תישאר כל החיים, אנשים משתנים. מקווה שלא יתנפצו לך הדמיונות (כי אני קצת מרחמת על אשתך)
נשלח ב-12/7/2015 00:02
riki_n כתבה:
Married כתב:
אז ביום שאשתך תשמין וזה די הגיוני שאחרי מספר לידות יש את הבטן הטבעית (לרוב הנשים בעולם) או סתם כי היא תעבור שינוי הורמונלי בגוף
לכפות עליה דיאטה - אני לא מכיר כזה דבר. אבל גם אם הייתי מכיר, לא זו כוונתי. כוונתי היא, כפי שכבר כתבתי - היא יודעת ותדע שחשוב לי המראה שלה (כמו שהמראה שלה חשוב לעצמה..). כשיפריע לי משהו - אני אומר לה ונבדוק איך מתמודדים איתו. אבל ההתמודדות - תהיה של שנינו.. לא רק שלה.
לא בטוח שמדהימה היא תישאר כל החיים, אנשים משתנים. מקווה שלא יתנפצו לך הדמיונות (כי אני קצת מרחמת על אשתך)
מה תעשה מישהי אם חס וחלילה שלא נדע בעלה ישרף לו הפרצוף ויהיה לו פרצוף של קוף ?...
אני אישית, לא אסלוד ממנה אם היא תעלה כמה קילו.
יש גם נשים שמחפשות רזה ורק רזה.
יש עוד הרבה דוגמאות שבו אחד מבני הזוג לא ישוש להתקרב לשני, זה יכול להיות אי הגיינה וכו' וכו'
אז יש כאלה אנשים ששמינה מגעיל אותם, מה יש פה לחפור, ריקי ?
על השאלה הפותחת אענה; זה כן חשוב לדעת כי ייתכן שהיא תחזור לעצמה מהר מאד יש כאלו שהפוך בגלל שרזו יילחמו לא להשמין
על בחור שדבר ראשון בודק על בחורה רזה; אני אומרת לבחורות ברחנה מזה כמו מאש כי יופי של תווי פנים תמיד נשאר, גוף צריך לעבוד עליו ולאישה מאד חשוב לה מה בעלה חושב עליה ואם היא יודעת שבזה זה תלוי אז תמיד לא יהיה לה ביטחון בעצמה ותבדוק האם היא בסדר...
אני מכירה אחת שבעלה לא יודע אבל היא נהייתה בולימית בגללו!!! היא יפהפייה ומוכשרת ואף אחד לא היה מאמין שהיא ככה ואפילו לא בעלה! היא כל דבר שאוכלת מקיאה בשרותים עד שתפסה את עצמה בתת משקל והלכה לטיפול יקר
ואם היא יודעת שבזה זה תלוי אז תמיד לא יהיה לה ביטחון בעצמה ותבדוק האם היא בסדר...
אני מכירה אחת שבעלה לא יודע אבל היא נהייתה בולימית בגללו!!! היא יפהפייה ומוכשרת ואף אחד לא היה מאמין שהיא ככה ואפילו לא בעלה! היא כל דבר שאוכלת מקיאה בשרותים עד שתפסה את עצמה בתת משקל והלכה לטיפול יקר
אני גם מכירה מישי כזו. ובעלה אוכל ת'צמו והיום לא יכול לשמוע דיבורים על משקל. החיים שלהם על הקצה. רציתי להזכיר את זה כאן, ונמנעתי עד עכשיו. שבו שעתיים במחלקה להפרעות אכילה תל השומר, ותבינו למה אי אפשר לסבול את הדיבורים האלה, שמורים על חוסר עצום ואדיר בהבנת נפש האדם וחשיבותה. ושבריריותה.